Cez čo oficiálne kúpiť lístky na Coldplay vo Viedni?
Prosím dajú sa ešte niekde zohnať cez oficiálny predaj lístkov lístky do viedne ? Neviem to nikde nájsť teda nájde mi nejaké stránky ale neviete ktorá je oficiálna ? Na státie lístok Viedeň. Poznám len ticket majster ale tam nie sú lístky
Este doplnim, ze listky na planiku oznacene ruzovou bodkou su resale a modrou normalna cena.
@muchotrafka298 och super teším sa s tebou 😍😊za koľko sa ti podarilo kúpiť nakoniec?
@meryllin za tych oficialnych 184 tusim to bolo na sedenie na tribune, lebo ja nebudem stat, ja som uz v strednom veku 😂 Ja som si dala k tomu aj poistenie za 12 EUR, co tam bolo v ponuke, ak by som nahodou nemohla ist, ze by som ochorela a tak.
Tie listky boli do sekundy prec, ja som chcela povodne na 21.8., ale tam na co som klikla za oficialne ceny, to bolo ihned prec.
Este raz Ti velmi pekne dakujem za to, ze si sem pridala ten prispevok 😘😘😘
@sadamito áno stále mení mena… predtým vystupoval pod menom Tomáš Luptovský a Tomáš Jurák, Piešťany… klamár jeden, pridáva každý deň inzeráty a veselo kradne od ľudí peniaze
@muchotrafka298 prosím, kupovali ste iba jeden lístok alebo sa podarilo viac? Myslím aj vedľa seba dva lístky ..
@sadamito nikde neboli 2 listky vedla seba, ani v sektore. Bolo ich asi 7 na ten termin za oficialnu cenu, kazdy bol zvlast a bola som rada, ze sa mi podarilo nejaky vobec kupit. Spolu sa daju kupit na resale, aj na stranke oficialneho predajcu. Jeden listok bol od 400 EUR vyssie.
@muchotrafka298
Stále sledujem, ale rozmýšľala som aj nad takou vecou, že keby sa mi podarilo kúpiť lístky niekde blízko seba, mohli by sme spolu ostať niekde v uličke? Neviete mi, prosím poradiť,ako to funguje? Ja na takéto koncerty veľmi nechodím, prvýkrát som bola v Budapešti na Coldplay a všimla som si,že aj tam veľa ľudí stálo len pri vstupe ...Myslíte,že to tak niekto bude kontrolovať, či som na svojom mieste? Asi hlúpa otázka.... 🤦
@sadamito ja som bola len na inych koncertoch, na Coldplay nie. A tam nestal v ulicke nikto, moze to byt aj nebezpecne, ked su tam napriklad schody a mozes spadnut. Mozes stat na vlastom mieste, vacsinou ale ked ides na sedenie, tak tam gro tych ludi z mojej skusenosti sedi. Bola som napriklad na Jamesovi Bluntovi a chlapec predo mnou tam bol s frajerkou a on zaspal 😂
Mám 4 miesta na Colplay na dátum 21.8.2024, ak niekto ma záujem správa. 0915273116
Mam na predaj 3 listky na sedenie na 21.8, ak by mal niekto záujem. Cena ako som kúpila 160 eur ks.
Neviete Náhodou kedy sa spusti predaj lístkov na rok 2025? Prípadne kde to sledovať?
@meryllin na ich oficialnej web stranke. Tam su vzdy infos tohoto typu, aj kde a kedy spustia predpredaj.
@muchotrafka298 a ktorá to je stránka prosím?❤️😍

@meryllin dakujem Ti velmi pekne za tento prispevok, kupila som si 😍 Na 22.8. sice ale za oficialnu cenu.