Chce si niekto popísať?
Ja viem že to znie mimo ale v poslednej dobe samé depresívne veci aj ja som sem dokonca písal . Tak sa ospravedlňujem ak sa to nehodí 😅, no chcem zlepšiť tú tabuľu príspevkov ...
@bessie12 Osobne , ja som tiež hrozný blbec si myslím ale každé stretnutie s niejakou babou ma posunulo vpred tiež , možno si tiež niejakú lásku nájdem v práci 😂, ajkeď neverím zrovna. Toto som založil lebo mi chýbalo miesto ako pokec na obyčajný slušný pokec , na pokeci neviem , je to také divné už .
@lowe123 v podstate zacinam od 0. Kvoli debilovi som padla na uplne dno a tazko sa z toho dna zbiera. Keby nebol nasilnik a alkoholik, tak mozno by sme este boli spolu, ale .. ja si myslim, ze je to tak lepsie, ze uz s nim nie som. Aj tak mi znicil sebavedomie a z casti aj zivot. Jedno + je, ze sme deti nemali.
@bessie12 Jednu vec nechápem , prečo to niekto robí že má potrebu ubližovať druhým a niekedy fakt spôsobom že úmyselne zraziť sebavedomie , ak ti nevadí o tom hovoriť , on pil už pred vaším vzťahom alebo mu to začalo počas neho? Alkohol je hnusná vec , ľudia čo nevedia piť a sú po ňom agresívny sú totálny odpad spoločnosti .

@lowe123 tak náhod tému, chytime sa 🙂