icon

Chceli by ste tu byť navždy?

2. aug 2024

Chceli by ste tu byť navždy? Napríklad že teraz by sa akoby zastavil čas vášho starnutia a už by ste tu boli naveky? Až pokym nezanikne zem? Ja Ano, milujem život, je rôznorodý, dobry, zly, jedine čo chcem aby som tu mohla byt navzdy a prežívať každý jeden okamih.

Strana
z2
diewcatqoo
3. aug 2024

Nie. Musi to byt hrozne, pozerat sa na to, ako vsetci tvoji blizki odchadzaju - deti, vnucata, pravnucata. Ja by som okrem nekonecneho zialu mala aj vycitky, ze ja stara koza zostavam a mladi zomieraju.

missviolet
3. aug 2024

Urcite nie, nezvladla by som to. Ale tak mi napadlo, ze ake je pekne, ze to takto pozitivne vnimas, taketo nastavenie mysle - normalne by som to chcela zazit, lebo je mi to velmi vzdialene.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
luccija
3. aug 2024

Iba, keby sa zastavil čas aj mojim blízkym Mám veľký strach zo smrti, chorob svojich znamych

mamatroch
3. aug 2024

@walentina7 tiez xme o tom s manzelom kedysi videli film, no uz si z neho pamatam len to, ze mesto / oblast boli rozdene na dve casti, v jednej zili smrtelnici a v druhej vecne zijuci, smeli sa navzajom stykat len velmi obmedzene. A ked smrtelnici nieco chceli od vecnych, platili im casom, tusim nejakym specialnym naramkom, kde im odpocitavalo cas... Tym niektorym vecnym z toho uz potom az prepinalo... No videla som ho uz veeelmi davno a mozno som ten dej aj poplietla trochu, ale bol zaujimavy

mamutka
3. aug 2024

@walentina7 to som vôbec netušila, dik. Ja mám 48 rokov a to čo píšem som čítala snáď pred vyše 30 rokmi, také desivé to bolo, že si to stále pamätám. Pritom taky krátky príbeh to bol.

Strana
z2