Chcem darovať veci pre deti niekomu, kto to naozaj potrebuje.

rea_ch
25. okt 2019

Ahojte. Rada by som pomohla darovaním hlavne oblečenia a vecičiek pre deti slobodnej mamičke alebo rodine v núdzi najlepšie z nitrianskeho kraja - veci by sme doviezli. Mám dve dievčatá, 6 a skoro 3 roky. Chcem pomôcť niekomu, kto to naozaj potrebuje a ocení, mám totiž už niekoľko nedobrých skúseností s tým, ako darované veci končia a nie všetci, ktorí pýtajú pomoc, ju naozaj potrebujú a nezneužijú. Preto budem rada, ak veci odo mňa konečne naozaj pomôžu. Viem, že sú rodiny, ktoré naozaj takúto pomoc potrebujú, len neviem, ako sa k takej rodine dostať, preto to skúsim takto. Veci by som darovala opakovane. Darujem hlavne oblečenie pre dievčatá, topánky, občas aj hračky, knižky a podobne, prípadne čo by bolo ešte treba. Ak viete o niekom, kto by takúto pomoc potreboval, budem rada, ak napíšete.

sisulia
25. okt 2019

Pozri stranku ludia ludom 🙂

kacena4
25. okt 2019

ahojko neviem ci ti dieta chodi do skolky ci skoly... ale najjednoduchsiu cestu mas oslovit ucitelku a spytat sa ci tam nemaju niekoho kto by takuto pomoc uvital, slobodna mamicka, rozvadzajúca sa ci vdova, s viacerymi detmi a pod. podla mna sa urcite niekto najde a mas to najblizsie a budu ti najvdacnejsi - nemusis odovzdavat osobne ale cez ucitelku, vkladat do skrinky... a mat z toho dobry pocit ze si niekomu pomohla ak teda nepotrebujes chvalu a ovacie za posuvanie pouziteho oblecenia 😘

pribinak
25. okt 2019

Krizove centrum Slniečko

miriam439
25. okt 2019

@rea_ch
Našla som si raz rodinu cez ľudia ľuďom a poslala im veci. Pani bola taká vďačná, že mi ešte potom páru krát písala ďakovné listy / pohľadnice.
Alebo páči sa mi nápad, ako písala @kacena4.

spoony
25. okt 2019

Viem že v Nitre na Klokočine v pastoračnom centre pri kostole vedeli dať takýto kontakt, resp. oni vedeli takéto veci posunúť tam kam treba.

rea_ch
autor
26. okt 2019

Ďakujem za vaše rady, skúsim aj tak. Na ludialudom som toho veľa nenašla, ale predtým som to len tak prebehla, skúsim si to ešte raz poprezerať a možno teda niekomu budem vedieť pomôcť materiálnou pomocou.

maja2308
25. jan 2022

@rea_ch našli ste ?
Aj ja chcem darovať veci a neviem nájsť mamičku ..ako sa k nim dostat ?

salonka22
30. dec 2022

@maja2308 tiez by som chcela darovat, viete o niekom?