icon

Chcem otvoriť obchod s hračkami. Odkadiaľ môžem hračky dovážať?

14. máj 2020

Ahojte.Rozmyslam,ze otvorim obchod s hrackami.Lenze neviem najst dodavatela.Nevedeli by ste mi prosim Vas poradit,tie ktore mate obchod s hrackami odkial zvyknete dovazat alebo objednat hracky.Dakujem

sunny8
14. máj 2020

Myslím že tie ktoré taký obchod majú ti to neprezradia 🙂

smajlicek000
14. máj 2020

Museli by ste objednávať po kontajneroch z Číny aby sa vám to oplatilo.

danielinaa
14. máj 2020

@sunny8 A preco by nemali? Nie je to tajne.

nnnuuunnn
14. máj 2020

Najst dodavatela je to najtazsie 😀 Sama som obchod mala 5 rokov, kym som sa dostala k prvotnemu vyrobcovi a nie k medziclankom, kde bola cena uz navysena parkrat... A k tomu vyrobcovi som sa dostala, ze medziclanok sa pomylil a poslal mi sacik kde bolo logo vyrobcu.. Ale neboli to hracky, ale iny tovar.

nnnuuunnn
14. máj 2020

Ale mozes predavat aliexpress alebo hocico.

autor
14. máj 2020

Veci z ciny nechcem predavat.prave to ze co eom.pozerala tak tie hracky mali dost vysoku cenu a kebyze chcem natom aj nieco zarobit tak neviem ci by niektp za taku venu hracku kupil.

zuzi56
14. máj 2020

Tak to ti fakt asi nikto nepovie, ja som sa zo všetkým musela postupne dopátrať, ale čo chodím do Prahy , do sapy , tam je všetko, ale väčšina tam nakupuje tie čínske , potom sú v Brne sklady.
Ale take značkové neviem vôbec.
Manzel podniká z drogérii, a tá konkurencia a podrazy, to je na silne lakte,

berenika39
14. máj 2020

Princip obchodu - založ firmu, prezentuj se nějakým způsobem - ukaž, kde a jak budeš pordávat....eshop? kamenná? Oslov velkoobchody s hračkami na sk, nech si od nich poslat nabídky, ty vyhodnotíš, spočítáš si ceny, vybereš si a objednáš. Myslím, že na sk je velkoobchodů dost.....pokud ti nebude vycházet, že i po odečtení VŠECH nákladů nezbyde slušná výplata, nechod do toho.

daganov
14. máj 2020

neviem, či toto je dobrý nápad, trh je presýtený, ťažko budeš konkurovať tým, ktoré už sú a sú aj braky z číny, ale aj s kvalitnými napr. drevenými hračkami, ale tam im ty cenou nemôžeš konkurovať, tak aj so zárobkom tu bude biedne. Jedine dodať na trh niečo, čo chýba a to ej v dnešnej dobe nesmierne ťažké. Záleží aj na tom, či chceš kamenný obchod, alebo eschop.

lindusss2016
14. máj 2020

@nnnuuunnn len nie cinske smejdy, prosim 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 kedy sa uz konecne nasa spolocnost spamata a pochopi, ze kym nezacneme podporovat miestnych vyrobcov, nemozme cakat zazraky ani od nasej ekonomiky a hlavne tymto cinskym dovozom nicime nasu planetu. Je to uplne zbytocne, vsetok tovar si vieme vyrobit aj tu, podporovat nakladnu dopravu je fakt tragedia ludstva. Treba zvazit svoje rady inym 🙏🏼

nnnuuunnn
14. máj 2020

@lindusss2016 Ono ked niekto potrebuje podnikatelske rady z verejneho fora, tak z neho podnikatel sotva bude. Cize toho by som sa nebala. Za mna, ja by som bola radsej keby sa zastavila cela fast fashion a predavali sa len saty z prirodnych materialov, radsej drahsie, ale kvalitne, osobne si tiez radsej kupim jedno tricko za 50e a vydrzi mi roky, ako za 2e a je to handra suca do kosa uz na vesiaku v obchode. Toto mna trapi. :( Ten neskutocny odpadovy tovar. Kolko farieb ide do prostredia z takychto lacnych handier.

lindusss2016
15. máj 2020

@nnnuuunnn to uplne suhlasim, lenze okrem handier sa vyraba kopec zbytocneho tovaru a nasa spotreba plastov je obrovska 😥 zelam si, aby ludia zacali pouzivat rozum a stopli ten hnusny konzum 🙏🏼

daganov
15. máj 2020

@lindusss2016 úplne súhlasím. Tajne som dúfala, že teraz počas toho, ako sme boli zavretí doma, nosili rúška, báli sa o svojich blízkych, aspoň polovica ľudí svoj postoj k životu prehodnotí, ale asi len veľmi malé percento.

lindusss2016
15. máj 2020

@daganov hm, tiez som mala vyssie ocakavania. Lenze potom otvorili Pepco a ked som videla tie hodinove fronty, tak ma realita zase prefackala. Ludia miluju konzum, nezalezi im na kvalite, na povode, na dopade na planeta, ba dokonca ani na ich zdravi, hlavne je, aby toho bolo vela, vela, vela a co najviac... smutne

daganov
15. máj 2020

@lindusss2016 ja keď som videla tú radu ľudí pred obchodom Ikea, ešte tam bol nápis, že sa im asi minul nábytok...ako chápem, že je treba kúpiť deťom topánky, tie sa ťažšie objednávajú cez net, aj to, že si ľudia kupovali sadenice do záhrad, ale Ikea? Nie smutné, ale choré

lindusss2016
15. máj 2020

@daganov no aj keby mam spat na zemi, tak do tej fronty nejdem 😂