icon

Chcem sa naučiť robiť gélové nechty

veronika_novakova
15. jún 2012

Ahojte mamičky. Som na materskej a rada by som na naučila robiť gélové nechty. Neviete mi poradiť, kde by som sa to mohla naučiť? alebo kde kúpiť vybavenie? Máte už niekto skúsenosti?

aristka
3. jún 2014

https://www.modrykonik.sk/group/1812/ je tu aj skupina ohľadom gelových nechtov

monika.v
3. jún 2014

@sumo5
@habibi78 dakujem holky popozeram

misoni
13. júl 2014

Ahojte dievčence,
Potrebovala by som radu, doma si robím sama gelové nechty,
Neviem kde robím chybu ale vždy sa mi po 2-3dnoch začnú odlepovať ako je začiatok nechtového lôžka😞 či je to preto že mám prácu kde sa stále máčam vo vode alebo používam nekvalitné vyrobky neviem... Od nechtarky alebo aj od čínancov mi nechty držia ...

kiara83
15. júl 2014

Ahoj.Potrebovala by som poradit.Chcem robit gelové nechty a neviem si vybrat znacku gelu.Môžete mi poradit aké su dobré.Na nete je ich vela a neviem ktoré su dobré.Aký názor máte na base on.
Ďakujem.

loknicka
28. júl 2014

Ahojte chcem zacat s nechtikmi. Som zo ziliny. Je potrebny kurz? Bojim sa toho ale snad to zvladnem ked to uz zvladlo tolko bab... Poradite mi ake znacky gelov su najlepsie pripadne ak ste kupovali celu sadu aka je dobra? Dakujem.

loknicka
28. júl 2014

Baby a ked objednavate naterial tak kde je dobry za normalnu cenu? Diky

loknicka
29. júl 2014

Baby viete niekto poradit? Pisala som dva prispevky pred tymto... Diky

eruuuska
29. júl 2014

@tamia presne tento problem mala sesternica, krehke nechty a gel jej nedrzal dobre, praskal, dokonca opadaval, a to vyskusala viacero nechtarok, ako presedlala na akrylove, problem bol prec, treba si uvedomit, ze nie kazde nechty su vhodne na gel 😉

eruuuska
29. júl 2014

@loknicka ahoj ja som objednavala z www.nechtovyshop.sk a vzdy som bola spokojna

loknicka
29. júl 2014

@eruuuska dakujem. A robila si si nejaky kurz?

eruuuska
29. júl 2014

@loknicka ano ja mam kurz.

loknicka
29. júl 2014

Aha ja nemam. Chcela som skusit doma popri materskej

loknicka
29. júl 2014

@eruuuska ja nemam... Neviem ci sa to da zvladnut aj bez kurzu...

eruuuska
29. júl 2014

@loknicka poznam baby co tozvladli aj bez kurzu, ale uprimne povedane, ja som si kurz uzila a bolo to super, pretoze lektorka, ktoru som mala si davala zalezat a vzdy mala iba jednu ziacku a tej sa plne venovala, kazdopadne na dobrom kurze sa toho dozvies viac ako z videi, ci rad inych bab, ale kazdopadne hlavne zasady, dodrziavat hygienu, t.z. pouzivat dezinfekciu na nastroje aj ruky a nechty, nechty nespilovat ako blaznive, ale len zmatnit, cize jemnulinko zbrusit, a ak zacinas, tak odporucam zo zaciatku si nedavat tipy, ale pouzit gel na prirodne nechty a pockat kym vyrastu, kvazi take spevnenie, ale to ber ako moj sukromny nazor. 😉

eruuuska
29. júl 2014

@loknicka to spevnenie som myslela ked si budes robit vlastne, lebo tam spilovat tipy je trocha tazsie, ak to chces robit aj inym okrem seba, urcite by som ti odporucala kurz, kde sa naucis aspon zaklady

loknicka
29. júl 2014

@eruuuska rozmyslala som nad kurzom. Vsade rozne hodiny a cena okolo 200 eur...

eruuuska
29. júl 2014

@loknicka fu, no tak to je uz dost, ja som dala 150 eur v BA a kurz trval cca mesiac a na hodinach sme sa vzdy dohodli...

marcella24
29. júl 2014

Ahoj ja tak tiez akurat zacinam tak vela stastia 😀

mikinko223
29. júl 2014

@veronika_novakova aj ja som sa sama naucila, ale pri 2 detoch nestiham, tak vsetko nove mi stoji v skrini, od drahej brusky po ventilator :( asi ich niekde predam, neverim, ze sa este k tomu niekedy dostanem 🙂

mikinko223
29. júl 2014

moje z prvych pokusov kedysi...

loknicka
29. júl 2014

@mikinko223 krasne

loknicka
29. júl 2014

@eruuuska ja som hladala zilinu kedze tu byvam a dokonca som nasla jedno dnovy za 200. Nerada by som cestovala nejak mimo mam malu dcerku ale take ceny tak to nie

eruuuska
29. júl 2014

@loknicka to chapem a drzim palceky nech to zvladnes aj bez toho 😉

@veronika_novakova
Poradiť je jednoduché, 4 žiarivkové nepália a nestrávi človek pri robení nechtov celé hodiny. Cenový rozdiel je zanedbateľný.

@veronika_novakova
Poradiť je jednoduché, 4 žiarivkové nepália a nestrávi človek pri robení nechtov celé hodiny. Cenový rozdiel je teda zanedbateľný.
@veronika_novakova
@veronika_novakova

peta10141014
11. sep 2014

Dobry vecer ..ja by som potrebovala vediet a hlavne poradit aky gel je najlepsi ,pri modelacii na šablonu ..a ako dlho vam vidrzia nechtiky ked robite na šablone dakujem 😖

mirusqa
14. sep 2014

na sablony odporucam Titanium od www.crystalnailsba.sk
vydrzia do dalsieho doplnania 🙂

mirusqa
14. sep 2014
kili
23. sep 2014

Ja mám otázku, keď nechcem gelové nechty, nikdy som ich nemala a nemám v blízkosti nikoho, dá sa na moje nechty naniesť len ten farebný gel a to "zapiecť" či ako sa tomu hovorí? Lebo lak mi smrdí a bez neho sa mi dosť lámu nechty a kúšem si ich, a lak sa tiež za deň začne lúpať. Poprípade neviete nejaký lak, ktorý by vydržal dlhšie?
čiže, dá sa tá vrchná vrstva používať ako lak? ten by totiž mal vydržať čo som čítala 3-4 týždne. A ak áno, ako sa to potom dáva dole?

kili
23. sep 2014

@eruuuska čítam o akyrolových farmách na nechty. to som nepočula, aké sú to? tiež na to treba tú lampu?