icon

Chcem sa naučiť robiť gélové nechty

veronika_novakova
15. jún 2012

Ahojte mamičky. Som na materskej a rada by som na naučila robiť gélové nechty. Neviete mi poradiť, kde by som sa to mohla naučiť? alebo kde kúpiť vybavenie? Máte už niekto skúsenosti?

nelita02
27. jan 2015

nerobi tu niekto nechty aj v Rači?

xena323
14. feb 2015

Ahojte baby kolko vam trvalo v zaciatkoch kym ste urobili nechty komplet aj so zdobenim?mne to trva tri hodky a ak sa nieco nedari aj tri a pol. Zatial robim len kamoskam tak to zvladaju ale rada by som sa posunula a zrychlila...najdlhsie mi trva zbrusovanie. Som z toho smutna tak som sa tesila na tuto "pracu" ale toto mi berie vietor z plachiet a tiez ma stvu opravy ako zide spicka z francuzskej, zlomila si nechet zatial boli iba dve ale na zaciatku nepotesi☹kolko vam trvalo kym ste nadobudli istotu a zacali robit naozaj krasne a kvalitne nechty?inak pekny Valentinsky den prajem🙂

nelita02
16. feb 2015

@colonovaevka ahoj, chcem sa spytat, tie vyrobky ktore pouzivas su nejake bezpecne? ako viem, ktore latky su bez kyselin, alebo maju aj nejake certifikaty? hladam nejaku bezpecnu sadu gelov a odkladv.. ja som taky strachoprd...

nelita02
16. feb 2015

@colonovaevka a este sa chcem spytat, nasla som aj sady na prirodne nechty, ale mozem dat normalne gely aj na prirodne nechty, alebo len na typy? napr tieto gely na prir. nechty http://www.vsetkoprenechty.sk/184-uv-gely-na-pr... dakujeeeeem

colonovaevka
16. feb 2015

@xena323 ahoj, 3 hodinky sú v pohode. Všetko sa bude zrýchlovať postupne, keď budeš robiť viac a viac nechtíkov. Krásne a kvalitné nechty a istotu v svojej práci som nadobudla asi po roku neustálej práce. Mala som však veľmi ťažký začiatok, nakoľko som musela zákazníčky prehovoriť z akrylových nechtov na gélové. Bola som totiž medzi prvými v Žiline, čo som robila gélové nechty. Po rokoch môžem povedať, že práca nechtovej techničky je krásna. Vydrž, trpezlivo pristupuj ku každým nechtíkom, každá zlá skúsenosť, ťa posunie ďalej. Ak vydržíš, určite ťa na konci čaká úspech. Viem, že to dokážeš. Držím prstíky.

colonovaevka
16. feb 2015

@nelita02 Ahoj, géliky sú maximálne bezpečne, dovoz Nemecko. Nemci gély s kyselinami už ani nevyrábajú. Sú vždy o krok vpred. Robíš nechtíky iba sebe alebo si začínajúca nechtárka?

colonovaevka
16. feb 2015

@nelita02 Link na gély, ktoré si poslala, sú určené aj na tipy, ale hlavne na prírodne nechtíky.

xena323
17. feb 2015

colonovaevka dakujem krasne za povzbudenie. Snazim sa vydrzat a nevzdat sa. Niekedy je to tazsie lebo vacsinou robim nechtiky po poobediach po praci ktora je uz samotne dost unavna. Ale viem ze zatial to inak nejde. Uz len vydrzat a zdokonalovat sa kazdymi jednymi nechtikmi. 🙂))

nelita02
18. feb 2015

@colonovaevka aha, dakujem... a rovnako mozem dat aj tie obycajne gely od nich, ktore sa davaju aj na tipy, mozem si ich dat aj na moj necht bez tipu?
chcela by som si robit len sama sebe a pripadne sestram, lebo kvoli casu a detom nemam moznost hocikedy ist nechtarke a dost ma to stresuje, lebo po 3 tyzdnoch to mam naozaj hrozne...hanbim sa vybrat ruky z vrecka....
prosim ta, na svoj necht davam najprv ten Ultrabond na cely necht? potom do lampy? potom jednofazovy gel 2 vrstvy a zakazdym do lapmpy, potom mozem farebny uv gel - do lampy a nakoniec posledna vrstva zase jednofazovy gel? moze to tak byt? dakujem ti velmi pekne, si poklad...

colonovaevka
20. mar 2015

@nelita02 Ahojkaj, napísala si to presne tak, ako sa to robí 🙂 Už si ho skúšala?

nelita02
20. mar 2015

@colonovaevka ano, vdaka, uz som to skusala, prosim ta, je nejaky postup na modelaz toho C obluku? mne to ani za svet nejde podla videi, tak to stetcom len taham ako klasicky lak - rovno... a este neviem ako zabranit tomu, aby sa mi z gelu na spicke nechtu robila taka oblina,az kopcek obcas... ako keby nahromadena farba.
a je v poriadku, ze farebny uv gel musim davat az v 3 vrstvach, aby bol pekne rovnomerne poprekryvany necht? aj tak ta farba nie je na 100% poprekryvana a obcas su tam flaky ☹

colonovaevka
20. mar 2015

@nelita02 No C obluk ti asi takto nevysvetlím 🙂, ale na ostatné ti odpoviem. Gulička na konci sa ti robí preto, že konzistencia bieleho gélu je hustejšia. Skus tento: http://www.vsetkoprenechty.sk/399-najlepsi-biel... je maximálne biely, natrieš všetky nechty bez toho, aby sa niekde posunul. Je to taká novinka od firmy CN nails. Farebný gél, ti nekryje preto, lebo je určený na clear tipy a má byť taký, alebo jeho kvalita je mizivá a je málo napigmentovaný. Ak je ten gél taký ako píšem v prvom prípade, nikdy ho nenatrieš tak, aby si tam nemala fľaky.

vinka
4. apr 2015

Dobrý den.chcem sa spýtať čo mám robiť.robí sa mi medzi gelovým a mojím nechtom bud zelený alebo hnedý povlak.ja furt odoberiem potom necht to očistím a dám nový tip.len prečo sa mi to robí?čítala som,že to je mykoza pliesnové ochorenie.a zniká z nedostatočnej hygieny alebo zo zlé zrobeného nechtu.no ja si strášne často umývam ruky.pod nechtami aj s kefou čistím.tak toto asi moc nie.ale kde potomrobím chybu?poradte čo dalej.nechcem prestať si nechty robiť ale takto tiež nemôžem

nikusiq12292
9. apr 2015

prosim zienky poradte mi chcem sa len opytat ak pride zakaznicka na gelove nechty a ma ich uplne ohrýzané uplne malicke ako robíte gelove nechty poradte dakujeeem za kazdu radu

louloudi
27. máj 2015

Kočky, prosím o radu keďže som v tejto veci laik. Chcem gelové nechty resp. len si naniesť gél na tie svoje nechty. Avšak mám problém s tým, že gél mi neprilne na necht a po krátkom čase si ho môžem odlúpnuť. A keď si dávam top coat - čiže vrchnú bázu, tak mi na niektorých miestach vzniknú prasklinky. Prosím môžete mi vysvetliť, kde robím chybu?

wejti
4. sep 2015
vlada1980
8. sep 2015

Ahojte baby mám tiež otázku.začínam robiť nechty všetko je celkom fajn aj vydržia ale zbrusovanie pri doplnení je horor.som rada keď za hodinu ich zbrusim ako to mám robiť aby to tak dlho netrvalo?

natalusiiik
6. nov 2015

ahojte, mám otázku, ked chcem spravit cele nechty s farebnym uv gelom, postupujem tak, ze vytvorim Ccko modelovacim clear alebo pink gelom a na ten nanesiem jednu prip. dve tenke vrstvy farebneho uv gelu a na zaver finish, alebo druha varianta ze Ccko robim uz s farebnym uv gelom ktory pouzijem zaroven ako modelovaci a nan uz len finish? dakujem za rady a odpovede 🙂 ...este sa chcem spytat ci pri prvej variante zotierame po kazdej vrstve aj vypotok a zmatnujeme blokom?...

melivivi
3. jan 2016

ahoj. viete mi niektora poradit kde by som nasla trojfazove gely v ktorom e shope, dakujem.

silvicka247
5. jan 2016

ahojte aj ja som sa rozhodla, že tiež skúsim prácu s gelovými nechtami...vedeli by ste mi prosím Vás odporučiť nejaký kurz v blízkosti BA a SC? lepšie by mi vyhovoval Senec 🙂 a čo sa týka gelových nechtov chcela by som ich robiť popri práci soboty nedele poprípade aj cez týždeň priestory by som si chcela vytvorit postupne doma a ešte som sa chcela spýtať či ste niektorá aj na živnosť a popri tom aj pracujete, že ako to je potom z odvodmi a tak 🙂 a plus či robíte niekto so značkou Mistero milano lebo tá mi príde najkvalitnejšia a plus či niekto z vás objednáva z al nechtové šialenstvo 🙂

michaelacc
11. apr 2016

Návod na najjednoduchšiu gélovú modeláciu som podrobne sama rozpísala tuto: http://nechtovakozmetika.sk/navod-na-gelovu-mod...

disha11
22. máj 2016

Ahojte. Ak má niektorá z Vás záujem, budem robiť kurzy v juli predlžovania a zahusťovania mihalníc všetkými spôsobmi. Pridávam par fotiek mojich prác . Cena kurzu 400€ so štartovacím balíkom, ktorý Vám dlho vydrží s kvalitnými produktmi. Kurz je kompletný a veľmi podrobný od A po Z. Ak máte záujem o bližšie informácie ma kontaktujte do správ na MK, alebo na email disha11@centrum.sk

jaroslavs
15. júl 2016

Ahojte neviete kto by ma naucil robyt gelove nechty.Som z Popradu.Dakujem

jaroslavs
16. júl 2016
jaroslavs
16. júl 2016

Nikto mi nepomoze

hipuska
7. sep 2016

Ahojte, chcem si zacat robit gelove nechty len pre seba. Chcem sa spytat, trosku sa bojim toho casu, ako dlho mi to bude cca trvat. U nehtarka zvladne za hodku dorabku, len ja ked budem mat stale jednu ruku v lampe, tak do dvoch hod?

natalushka
7. sep 2016

@hipuska jo..cca do dvoch hodin..mne najviac zaberie spilnikovanie stareho gelu..potom u to ide celkom sup sup..

hipuska
7. sep 2016

@natalushka
Dakujem, to je aj dost casu.... Neviem ci to budem schopna a trpezliva....

natalushka
7. sep 2016

@hipuska ale zas si vsimam,ze modelacia trva stale menej..jak ziskava clovek zrucnost..len to pilovanie je na nervy..rozmyslam nad bruskou elektrickou🙂