Chcem sa poďakovať neznámej osobe
Oplatilo sa! Napriek trom zmazanym príspevkov to stalo za to. 🙏 2 týždne som zhanala rukavniky, lebo nám ich známa praskla. Dala som tu dopyt a stále mi mazali príspevok ale jedna dobrá duša mi stihla napísať link. A ja som ich okazmite objednala❤❤❤
Neviete si predstaviť, aká som šťastná!!! Hľadala som ich naozaj všade, až vďaka tejto osobe, ktorej som si ani nestihla zapamätať nick, sa mi to podarilo.
Ak vieš o kom hovorím, veľké DAKUJEM!!!!
A pre administrátorov, prosím, skúste byť trošku ludskejsi! Od vás tu závisí úroveň celého MK, a toto co robíte, je naozaj cez!
Napriek vašej zakernosti sa môj problém vyriešil a veľmi mi dotyčná osôbka pomohla.
@moonlight1210 potrebovala som pomôcť, poradiť, aj sa to podarilo.
Ide o to, že ROVNAKE témy, dokonca s názvom,,kúpim xxx" sú tu. Dokonca zháňali to iste co ja, pripla som aj 4 linky s takou témou, stále sú tu neodstranene. Moje mi vymazali 3x za sebou. Skratka súrne som potrebovala zohnať len 1 rukavnik, lebo druhý je prasknutý. A jedna dobrá duša mi dala link na českú stránku, kde ich ešte zoženiem. Pomohla mi. Hneď so. Ich objednala, telefonicky som si aj pre istotu zavolala, naozaj ich majú skladom. Aj ďalšia mamička mi tam radila, poslala mi foto, aké majú oni a že tiež sú spokojné. Tiež som jej nestihla poďakovať, lebo hneď už odstránili tému... chápeš?👀
Nerobila som nikomu reklamu.
Bezne s tu odporúčajú eshopy, pýtajú sa na názor na nejaký výrobok, zháňajú, ponúkajú...
Viem ze to nie je bazár, ale čo som mala, zadať dopyt ,,zháňam jeden rukavnik?" 🤣

@simona20201309 neviem, ci je v bazare sekcia Zhanam.
Ak nie, mohli by ju pridat. Dalo sa predchadzat tomu, ze sa objavuju dopyty v diskusiach.