Chcú mamičky v bazári veci zdarma?
Niektoré komunikácie sú vyslovene drzé. Ako pár dni pred vianocami keď neviem kde mi hlava stojí mi písala mamka o jedno automaticky poslala poštovnú adresu v prvej správe, body za 0,50 € a podmienka pošta za 0,90€ keď dom jej odpísala že až po Vianociach. Ďalšie mi písali o nové perinky vyslovene sa pýtajú na to, čo je v popise riadne rozpîsané ohľadne ceny. Asi čakali mimoriadnu zľavu.
No takto dámy, radšej darujem mamkám v núdzi ako predávať vychcaným ženám, ktoré chcú všetko zadarmo, ale ja som to musela pre moje deti kúpiť ja som to neukradla!
@zooeynka ale ano predavam to ale za vyssie ceny adekvatne tym veciam a radsej tie peniaze potom dam niekam, kde podporim ludi, kt to potrebuju a nie rozne spekulantky 🤷🏼♀️
@stvura mne sa to stalo s plesovými lodičkami - nafotené z každej strany, pomerané - písala vo ŠTVRTOK neskoro večer, či jej zmeriam platformu 🤦🏻♀️ prečítala som to až ráno, ale keďže ráno riešim deti a seba a prácu, odpísala som až cez obednú prestávku, že premeriam, keď prídem z práce. Odpísala, že už nemusím, že už si kúpila v obchode, lebo ich potrebovala na PIATOK večer. No aj keby som odpovedala vo štvrtok v noci, v piatok večer by ich doma nemala ani keby neviem čo 🤷🏻♀️

@milanemila ano, ludia su vychcani, ale teraz co? Uz nikdy nic nepredas aby to nahodou nejaka obratom nepredala za drahsie?🙂 Za mna - predam a dalej neriesim, nezistujem co s tym dotycna robi, proste to mam u zadnice.