Chlap na zoznamke mi nechce poslať svoju fotku
Pekný deň, moja otázka znie:
Píšem si cca 2 týždne na zoznamke s jedným mužom, každý deň, podľa komunikácie a vyjadrovania sa mi zdá, že by mohol byť v pohode, ale ešte je skoro hodnotiť.
Ja mám fotku, ale keď si pýtam od neho fotku, povie že nemá. čo je samozrejme blbosť, kto sa v dnešnej dobe nefotí a nemá svoje foto v mobile. Ako by ste reagovali , pokračovali by ste ďalej v konverzácií keby neviete kto je na druhej strane, ako vyzerá?
Ďakujem 🙂
@jabadabadu ja tiež nie
Je úplne normálne, ak nemá svoje fotky v mobile. Niektorí stoja radšej na druhej strane objektívu. Ale teda aj keď nemá, na požiadanie by mohol aspoň čosi zmajstrovať. Snaha by sa určite rátala. Takto je to naozaj také...ako by mal tajomstvo. Môže mať nejaký hendikep, iný vek, by niekto známy,... Nejako moc vážne by som ho zatiaľ asi nebrala.
ja som svojej internetovej kamarátke cez mesiac sluboval,že jej nejaku fotku zhotovím,až som sa k tomu odhodlal. Poslal som ju a hned vymazal. Nepotrebujem mat skrátka na fotke seba.
Ja by som si ani nezacala pisat s clovekom, ktory nema fotku. U mna je to o istej transparentnosti a uprimnosti, ja som otvorena kniha a ocakavam to aj od inych.
Podla mna nieco skryva, najskor bude zadany alebo nejaky podvodnik. Mne sa napr. uz stalo, ze mi na zoznamke jeden chlap poslal nejaky podozrivy zazipovany subor, pravdepodobne nejaky virus. Nastastie som na taketo veci skolena, neotvorila som ho a zacala som sa dopytovat, co to je za subor, vzapati ma zablokoval. Treba byt opatrny, kadejake individua sa tam pohybuju.
Len na margo toho fotenia, ja si tiež nerobím kadejaké selfie alebo čo...ale pokiaľ by druhá strana chcela poslať fotku, tak teda jednu si vyhotovím, veď o nič nejde. Spomenula som si že som si tiež písala s jedným týpkom a on nechcel poslať fotku a navrhoval stretko. Tak som sa ho zo žartu opýtala ako sa teda spoznáme mi odpovedal : veď ti poviem čo budem mať na sebe oblečené🤦♀️ takže za mňa hneď ukončiť kontakt a na podobné typy ani nereagovať.