icon

Chlapi v legínach. Kde sú normálne vyzerajúci chlapi v košeli, klasických rifliach a s normálnymi vlasmi?

17. nov 2021

V poslednej dobe si všímam mužov s veľmi zvláštnym "vkusom" ak sa to tak vôbec dá nazvať. V meste, ale aj online.
Prosím vás, vysvetlite mi, čo je príťažlivé na nagélovaných chlapoch v tričku či svetríku, ktoré je minimálne o číslo menšie a k tomu napasované gate nad členok, alebo dokonca legíny. Naposledy chlapík s priateľkou na fotke, našpúlená papuľa (on nie ona), malé tričko a legíny. Niekedy mám pocit, že tie priateľky sú na fotke iba ako kamufláž, aby zakryli svoju orientáciu. Nehovorím o tom, že homo sú niečo menej. To nie, ja len že, už aj niektorí "vraj" heteráči sa obliekajú ako teplí. Som jediná, ktorej to príde odpudzujúce? Pre Boha.. Kde sú normálne vyzerajúci chlapi v košeli, klasických rifliach s normálnymi vlasmi?

Strana
z3
beronsche
18. nov 2021

@luci310 tak ta fotka je top! 😂

inak, tak vseobecne, nechapem ten hejt na autorku prispevku, co sa tu strhol...

autor
18. nov 2021

@beronsche možno sú to práve ich muži, o ktorých sa tu bavíme 🙈

autor
18. nov 2021
zuzanka.zuzu
18. nov 2021

nechápem prečo sa im vysmievaš? nie, nepáči sa mi to, ale nebudem to rozoberať (ani ako anonym) lebo mi je to jedno... ak by si sem dala svoju fotku, aj teba by zjeb*li pod čiernu zem za výzor - ako by ti bolo? vysmievaš sa aj tým mužom, aj ich ženám - ale to je úplne jedno, aj keby "priznali že sú gejovia" (neviem prečo by mali, je to ich vec) tak by si sa zase vysmievala, že "ten s legínami je mamička".... proste si zákerný typ človeka a ešte aj anonym 😉

autor
18. nov 2021

Silonky pre pánov na predaj na Wish, keby mal niekto záujem

squ1rrel
18. nov 2021

Na wish majú same uchylnosti. Prečo nepridás toho chalana co si ho videla v nejaké skupine? Nech vieme presne co si mala na mysli.

karolinakr
18. nov 2021
sticker
sylvester01
19. nov 2021

za mna boli len heterosexuali dneska maju tolko sexualit ze uz sa sami v tych anglickych srakackach sa nevedia sami vyznat. to je asi tak svio ktym skupinam svetovim

miskaska
19. nov 2021

Ale no, zas sa netvarme, aki su muži dnes zzensteni.

Strana
z3