icon

Chodievate do Primarku?

ku_uk
10. nov 2022

Ahojte. Kam chodievate do primarku? Ktorý je podľa vás od Bratislavy najbližšie +najlepšia cesta autom. Ďakujem

(Je to sen mojej pubertálnej krstnej dcéry ísť tam 😁✌️)

vikusjk
10. nov 2022

@ku_uk bola som len v Prahe a v Manchesteri, ale znama chodievala tuto niekam za Vieden do nakupacu, kde bol aj Primark. Inak sa mal otvarat na nivach, ale neviem, na com to stroskotalo

melanta
10. nov 2022

Z Bratislavy jedine tak SCS vo Viedni, potom je pri Viedni ešte G3, ten je bližšie možno o 10km, ale je vraj výrazne menší. Takže SCS Viedeň. Ja osobne tam nechodím, kvalita zodpovedá nízkej cene.

petronellla87
10. nov 2022

@ku_uk najblizsie je ten v G3 pri viedni... Kedysi smr chodili potom dvihli ceny a uz sa to tak neoplati

melanta
10. nov 2022

@vikusjk nikdy nemal byť na Nivách, bude v novej časti Eurovei.

lady083
10. nov 2022

Nechodim ale aj v Brne je v OC Olympia novy

basska_b
10. nov 2022

Presne, v Brne je, hned jak sa pride z BA po D2, tak hned prvy exit na Olympiu. A vo Viedni v Shopping City Süd

ku_uk
autor
10. nov 2022

@vikusjk ja som bola raz v primarku a to v Holandsku, kúpila som si tam maly kufor a mám ho dodnes (5rokov)😁

@melanta Rakúsko mi je neznáme, ale vramci výletu preco nie. Áno o kvalite viem, krsniatko pozerá nejaké youtuberky a tie tam nakupujú lacné kozmeticke taštičky, nejaké kabelky a podobne blbosti, stále o tom básni, bude tu další vikend, tak vymýšľam sokantny program 😁

@petronellla87 Ďakujem krasne, kuknem to😊
@lady083 tak Brno má asi prekvapilo najviac, to som netušila, že tam je. Mame aj Česku diaľničnú, zrejme pôjdeme tam, ďakujem!😊

basska_b
10. nov 2022

@ku_uk V Brne to neni dlho, chodime tade pravidelne k svokre a len pred par mesiacmi som si vsimla. Je otazka, ci neno rozdiel v sortimente. Toto neviem porovnat

ku_uk
autor
10. nov 2022

@basska_b paráda, ďakujem. A veľkosťou je ktorý vacsi vieden alebo brno?

ku_uk
autor
10. nov 2022

@basska_b ďakujem, skusime to Brno 😊

basska_b
10. nov 2022

@ku_uk Uff, toto tiez neviem. Vo Viedni som bola, ale zeby bol nejaky ohurujuco velky.... to skor v Berline na Alexanderplatzi 😄 no a v Brne by som povedala, ze to bude podobne. Mozno treba pogooglit, niekedy pisu stvorcove metre predajne

vikusjk
10. nov 2022

@melanta fakt? tak vidis, ja robim oproti niv a ked to stavali, tak zeny hovorili, ze tam bude aj primark. Tak to asi boli reci zase ze jedna baba povedala potom, ospravedlnujem sa za to tvrdenie vyssie 😉 Kazdopadne skoda, ze ho tu este nemame, daju sa tam najst obcas fajn kusky a hlavne tricka na leto su za bagatel a kedze deti rastu, aj tak ich budu nosit len jednu sezonu (aspon moja musi mat kazdu sezonu nove oblecenie, lebo to z predoslej jej je uz male a ja jej nekupujem zamerne vacsie velkosti ktovli tomu, aby ich nosila dlhsie).

diewcatqoo
10. nov 2022

V Brne to otvorili nedavno, asi pred mesiacom alebo dvoma a neodporucam chodit cez vikend, lebo su tam fronty. Boli sme v sobotu v Olympii a okolo Primarku bola dost plnka.

basska_b
10. nov 2022

Hen, uplne cerstve to je. 2 mesiace otvorene

melanta
10. nov 2022

@vikusjk veď jasné, hlavne pre deti je to postačujúce, keďže deckám vec nevydrží ani sezónu a vyrastú alebo zničia. A mne osobne sympatickejšie ako Pepco či Sinsay.

janett_332
10. nov 2022

chodievala som pravidelne, ked som zila v UK, ale teda musim povedat, ze tolko penazi, co som tam pominala, ani poratat to neviem :D a tie veci fakt vydrzali dve-tri oprania. niektore.

basska_b
10. nov 2022

Tak som nasla tie metre stvorcove:
V Brne 3600
Vo Viedni 4700
V BA bude v Eurovei, plochou rovnako ako v Brne

melanta
10. nov 2022

@ku_uk ak máš českú diaľničnú, tak choď do Brna. Do Viedne do SCS bez diaľničnej je podľa mňa masaker. Ale ako píše jedna, neísť piatok poobede a cez víkend, lebo to je fakt mega plnka.

luliu
10. nov 2022

@melanta práveže nie je veľký rozdiel, cca 20 minút podľa navigácie mimo a cez diaľnicu do SCS

melanta
10. nov 2022

@luliu mne ukazuje navigácia 24 minút navyše mimo diaľnice, čo je pri tak krátkej trase dosť, nehovoriac že ideš po dedinách, takže každú chvíľu ideš 50.

monuska1234
10. nov 2022

@ku_uk chodim do Primarku v G3,v oktobri otvorili aj v Brne v Olympii,tam sa este len chystam,obe NC mam hodku cesty,ale kamoska bola aj aj a v Brne ze je mensi,ale nakupila

lucik194
10. nov 2022

v barcelone je este vacsi ako vo viedni, 4800m2, ludi ako keby ich zvazali busmi

stefit
12. nov 2022

@ku_uk my chodime do SCS vo Viedni , je tam siroky vyber a deti nastrocne. ho miluju. Ceny su fajn.