icon

Chodíte ešte do nákupných centier?

23. nov 2024

Ahojte,chodíte ešte do nákupných centier ? Mne sa zdá extrémne predražené všetko ,nechápem odkiaľ sa tam berie toľko ľudí pri tých cenách

Strana
z2
jaond19
23. nov 2024

Absolutne nie. Boli ma hlava z tych svetiel, ruchu, hluku a ludí. 99% vecí viem kupit/vratit online. A to 1% ma donuti moja pubertiacka. Tento rok to bolo az 2x. Stacilo.

mamickalisticka
23. nov 2024

Ja vôbec nechodím. Oblečenie kupujem len z druhej ruky, keď tak len obuv, aj to som si nekúpila už dosť dlho nič, skôr cez internet. Chodím jedine do DMky a Pepca na veci do domácnosti. Sem tam Kik/ tedi na veci na tvorenie. Tento rok som ešte v nákupnom centre nebola.

ivangeline
23. nov 2024

Áno ale omnoho menej ako kedysi. Nemám čas. ;D A už vôbec nie na také prechádzky po nákupnom centre. ;DD

tilly
23. nov 2024

Vôbec. Jedine do DM alebo keď niečo fakt rýchlo potrebujem, alebo ešte calzedonia keď potrebujem pančuchy.
Inak nákupy handier a topánok, kabeliek, športového vybavenia riešim len cez internet zo zahraničia, väčšinou nemecka, Dánska a Holandska.

dota6
23. nov 2024

Popravde, kedysi som to mala rada. Ísť sa prejsť, nakúpiť, potešiť sa. Ale odkedy som zmenila pohľad na nakupovanie, nepotrebujem nákupné centrum nevyhnutne. Ak niečo, čo naozaj potrebujem je tam, idem tam na istotu a idem domov. Oblečenie kupujem s rozumom, kapsulový šatník, second hand a kvalitné kúsky, ktoré vo fast fashion, len ťažko nájsť. A kávu? Fastfood? Sem tam. Sushi :D bageta :D mňam.
Inak najviac času som v kníhkupectve a aj tam zvyknem vždy niečo kúpiť, keďže dieťa rado číta, pozerá knihy.

baskustek
23. nov 2024

Len kvôli nakúpom pre dcéru. Nemá moc konfekčnú postavu, je vysoká a chudá, tak musíme všetko skúšať naživo. Ja si radšej objednávam oblečenie online, rada si pozerám stránky s módou, ako je to pekne vyfotené na modelkách, a hlavne môj obľúbený obchod Mohito ani v TN nemáme.

barbie2023
23. nov 2024

Ľudia sa dakedy stretávali na trhoch od staroveku .. teraz máme shopping centrá 😁a áno. Chodím občas keď mám energiu. Nie som veľmi tip medzi ľudí,ale stane sa ,že ozaj potrebujeme nakúpiť a je to pohodlnejšie ako sa trepať po meste či kúpiť mačku vo vreci na eshope.

petronellla87
23. nov 2024

Véd do obchodaku sa chodí aj na čumendu😆

ma77
23. nov 2024

Niekedy som chodila ked som si potrebovala niečo kupit,ale malokedy som aj kupila 🙂od corony už nechodim nejak som si zvykla nechodit a objednavat cez net a už som pri tom aj ostala a čim som staršia tym sa mi menej chce jedine vtedy idem ked sa ideme najest,ale to len tam a spät

eviku777
24. nov 2024

Samozrejme ze chodim, aj ked si viac uz asi objednavam z internetu, ale nakupne centra milujem aj ked by to bolo akokolvek predrazene pojdem popozerat bavi ma to

eviku777
24. nov 2024

@ma77 v zivote by som neprezila ist sa tam len najest a nepozriet aspon 1 obchod 😂

knieza_pribina
24. nov 2024

Dnes sme boli v Ikei a zašli sme sa najesť do Avionu a áno, ľudia chodia do OC, konkrétne tu bola tak polka Slovenska 😄

liusa82
24. nov 2024

@zuzinabila napíš mi prosím ťa odkial to teda objednávaš🙂 ďakujem

zuzinabila
24. nov 2024

@liusa82 napisem do spravy lebo admini to tu beru ako reklamu konkurencii

angela85
24. nov 2024

Ja chodím asi raz-dva razy do mesiaca. Vôbec z toho nemám stres,rada si sadnem na kávu. Idem s deťmi do kina. Popozerame tedy. Syn je pubertiak, neskutočne preberá a skúša,asi ten jediný mi robí stres 😂

papi30
25. nov 2024

Vekom sa to zmenilo...v časoch bezdetných, za slobodna som chodievala pravidelne cez týždeň aj víkend. Niekedy nakupovať, inokedy sa len popozerať. Stalo sa že som ráno opustila byt a vrátila sa až večer. Škoda že som vtedy nemala krokomer🤣 po rokoch sa mi to už prestalo páčiť , čo obchod to hudba, vôňa, pachy, tie neonky, všade ľudia..asi som najviac alergická na to posledné z toho všetkého 🤣 deťom nakupujem online, všetko nakupujem viacmenej online, pri práci a deťoch by som ani nemala čas, ani možnosť ísť tam sama, s nimi už vonkoncom, to božechráň, všetko vybavím cez mobil/Pc keď už všetci spia... aj teraz som práve objednala darčeky od Ježiška 😉 a potraviny nakupuje u nás manžel, takže ja fakt nemám dôvod a potrebu tam chodiť.

ma77
25. nov 2024

@eviku777 Chapem aj ja som bola niekedy taka ale už vekom aj nožky bolia aj leniva som🙂

eviku777
25. nov 2024

@ma77 no ani ja nie som mlada 😂 ja si myslim ze ked to raz niekto ma rad nikdy ho to neomrzi

nelka93
27. nov 2024

Neznášam nakupovanie, ale keď niečo potrebujem tak áno chodím len do OC. Aj dnes sa chystám, lebo potrebujem pár darčekov a na poslednú chvíľu tam bude blazinec.

Strana
z2