icon

Chutí vám cheesecake, profiterolky a paje?

spidybu
18. máj 2015

Caute zenske oslovujem vas tymto nazvom diskusie.Skusili ste niekedy tieto dezerty a co na ne hovorite vyrovnaju sa nasim zakuskom ci nema cenu sa zaoberat touto vyrobou zakuskou a dezertou my sme ich robili 5 rokou v zahranici a nam chutili a chceli by sme ich ponuknut tu s manzelkou len mame strach sa do toho pustit co vy nato diky...

bonaqa2013
•
18. máj 2015

@spidybu mám tomu rozumieť tak, že si chcete otvoriť cukráreň a budee ponúkať tieto druhy? Ja ich ani nepoznám, ale ak by vypadali lákavo, ochutnala by som resp. kúpila.

spidybu
autor
•
18. máj 2015

@spidybu mozno aj cukraren v tom style ale najme vyrabat a ponukat dalej

spidybu
autor
•
18. máj 2015

@bonaqa2013 no ved keby si mala zaujem skusit nieco nove nebol by problem si myslim zalezi odkial si

sardinka333
•
18. máj 2015

Na cukráren su tri druhy koláčov malo.....možno by sa našli cukrarne kde by ste mohli tieto kolače ponukať, distribuovať, neviem. Taký cheesecake býva vcelku drahý - myslím ten vyrez...aspon u nás cca 2 eurá vyrez a ja to nekupujem, cena u nás v cukrarni ma odradila. Ale samozrejme je to moj subjektívny pohlad, iste je to skvelý dezert.

spidybu
autor
•
18. máj 2015

@sardinka333 cukraren az casom tych zakuskou by bolo viac a 2 eura za jeden vyrez to je neako draho to je zdieranie

sardinka333
•
18. máj 2015

Ved skuste ponukať tam u vás, napíš si inzerátiky - letáčiky, že pripravujete chutné dezerty a uvidíš či sa ludia ,,chytia,,. Je ale mnoho ludí čo pečie torty, zakusky, cukrovinky takže konkurencia je velká, závisí od regionu samozrejme...pár zakuskov je velmiuzky profil - to možeš ponukať aj z ,,domu,, a uvidíš aký bude záujem.

spidybu
autor
•
18. máj 2015

@sardinka333 tak by som to chcel aj ja skusit postupne, uvidime len polka ma strach sa pustat do takeho niecoho hlevne kvoli uradom a papierovackam

sardinka333
•
18. máj 2015

neda sa to najprv skusiť len tak v malom ,,na kolene,, doma? Ako zase chápem...urady, hygiena...vrazíš do toho kopu penazí, času a zarobíš 5,50...

bajana
•
18. máj 2015

Cheesecake si robím doma, občas, lebo ak má byť poctivý, tak je z drahých surovín a ak má na tom ešte niekto zarobiť, tak tá suma musí byť aspoň 10-12eur (len tak odhadom)...takže ak podnikať v tomto, tak akurát tak v BA, kde si to ľudia môžu dovoliť

spidybu
autor
•
18. máj 2015

@sardinka333 tak to asi aj skusime len ci nam tak budu chciet odoberat cukrarne bez dokladu to skor len obycajny ludia no uvidime kto neskusi nezisti

spidybu
autor
•
18. máj 2015

@bajana no je to draha zalezitost ale su chutne a ide aj o to aky je ci americky alebo anglicky a s akou prichutou