icon

Chýbajúci formulár na očkovanie

zuzka_66
10. mar 2021

ahojte chcela by som sa spytat, ci nema niekto podobny problem. som studentka farmacie a idem na prax do lekarne, takze budem v kontakte s pacientmi, teda patrim do prvej fazy ockovacieho planu a mam narok na ockovanie. avsak som po prekonani covidu a 90dni ubehne az 22.3., preto som sa doteraz nedala ockovat. stale plati vyhlaska ministerstva zdravotnictva, ze sa ockuje 4.faza plus vsetky ostatne, tak som sa sla prihlasit cez korona gov na formular, ale tam su na vyber iba 60 a 70 rocni a ziadne predchadzajuce fazy. neviete teda ako by som sa mohla objednat?

sirka9
10. mar 2021

už asi nijak, keďže zmenili kritériá pre očkovanie a dá sa iba podľa veku.

viestta
Odpoveď bola odstránená
zuzka_66
autor
10. mar 2021

@sirka9 pred 2 dnami sa to aktualizovalo: Osoby spĺňajúce kritéria pre zaočkovanie v predošlých fázach alebo osoby s vekom najmenej 60 rokov. ale formular nejako zabudli aktualizovat alebo neviem kde je chyba.

@viestta ja som sa praveze pozerala este ked neboli volne miesta a bola tam aj moja moznost aj pre zdravotnikov a potom vymazali, uz iba na ten vek. maju v tom riadny chaos ocividne 😐

nika82
10. mar 2021

@zuzka_66 zavolajte na NCZI a informujte sa

mogaa
10. mar 2021

@zuzka_66 no včera na tlačovke Krajčí hovoril že ak ide o zdravotníkov alebo i ľudí z predch.fáz tak sa môžu hlásiť ako náhradníci.....už by to malo byť možné len podľa veku....

hettinka
10. mar 2021

@zuzka_66 zdravotníci sa stále môžu očkovať, ale asi sa hlásia nejako extra, aj učitelia sa hlásili cez svoj link a nie cez korona.gov.sk
takže sio zavolaj na infolinku NZCI 02 32 353 030 ... treba nechať zvoniť dlho, oni sa ozvú, ale niekedy čakáš aj 5 minút na linke

zuzka_66
autor
10. mar 2021

@hettinka
@nika82 dakujem vam pekne zajtra sa skusim dovolat