icon

Cibulkovej manžel a jeho nepôsobivý vzhľad

29. mar 2025

Strašne mi je nesympaticky ten Cibulkovej manžel. Ešte niekomu? 😀 A keď ho vidím s cigarou, tak úplne sa mi hnusi.

Strana
z3
gribka1
29. mar 2025

Ja sa čudujem, že ich niekto sleduje a potom sa pohoršuje. Kedy ľudia pochopia, že sa majú starať o svoje šťastie a ignorovať tieto kvázi celebrity.

autor
29. mar 2025

@gribka1 a ako sa to líši od toho, keď čítaš hlúpe diskusie na MK? 🤷‍♀️

0silvia0
29. mar 2025

Uz som zabudla ako vyzera, kto ma nezaujima, alebo mi nie je sympaticky, toho nesliedim po internetoch 😛

gribka1
29. mar 2025

Líši sa to tým, že tu si ľudia podľa možností pomáhajú. Ak ťa sledovanie cudzích ľudí tohto typu robí lepším človekom, nech sa páči, ale podľa tejto témy, skôr nie. Aj to je na zamyslenie pre teba.

zuzanka.zuzu
29. mar 2025

a tým že ich sleduješ im vlastne zarábaš na luxusný život v centre pozornosti 😂

gypsomilka
29. mar 2025

@gribka1 ved tym ,ze ju ludia sleduju, pomahaju tiez. Viac zarobi 😂

rozculena
29. mar 2025

a prečo sa pozeráš na niekoho,kto sa ti hnusí?

gribka1
29. mar 2025

@gypsomilka Pravda, ale autorka to samozrejme vie, dúfam 😄

pe_mi
29. mar 2025

Ahoj,aj mne je nesympatický .
Taký pohľad,že kto som ja.
Vôbec neviem ,ako pôsobí na kamere.
Nevidela som s ním rozhovor nikde,či je príjemný, len tým výzorom je nepríjemný..kto vie
S cigaretou neviem,či som ho videla niekedy,možno som si nevšimla
Nemám ig,ani FB, tak to nemám tak odsledovane.

beata_k
29. mar 2025

Myslis tu vytahovu podržtašku? 😁

terezkaarthuramax
30. mar 2025

Ked uz o soubiznise... Mne pride hlas petra sagana akoby pod vodou niekto hovoril... A to mi je naopak velmi sympatické
Ja šoubiznis sledujem len malinko len chcem vediet mena ich deti. Nic ine ma nezaujíma... Vobec ich zivot nic az na tie mená.

yelena159
30. mar 2025

Chceš ho nahradiť?

mandarinka555
30. mar 2025

@beata_k Aj ja vídavam len fotky z výťahu, ako jej drží tašku a kabelu. A hlavne fotky v kožuchoch...od polárnej líšky po činčilu a v neposlednom rade siahla aj po sobola a vikunu.

moonlight1210
30. mar 2025

@mandarinka555 ked na to teraz maju, tak si to uzivaju. Keby inokedy, ked nie vtedy, ked na to zrovna maju?
Zajtra moze byt vsetko inak. Zbytocne s tym budu cakat do 60+.

My ostatni to mat, tiez si to budeme uzivat na svoj sposob, ktory je nam osobne mily a je nam sum-a-fuk, co na to okolie. Lebo kedy inokedy, ak nie vtedy?
Akurat asi vynechame tie vytahovky, zachodovky a vykladovky.

jesenzima
30. mar 2025

Vieš o tom, že aj ty, alebo tvoj manžel/priatetel môže byť niekomu nesympatický, prípadne sa mu hnusit, ale nejdu to vešať na sociálnu sieť? Takto sa vyjadrovať o ľuďoch, ktorých ani len nepoznáš, namiesto toho, aby si to prosto neriešila, je tiež nesympaticke ... Starať sa o seba a neriešiť druhých je základom šťastia oboch strán 😉

autor
30. mar 2025

@rozculena lebo sa pozerám na ňu a on ma irituje 😀

autor
30. mar 2025

@zuzanka.zuzu tak v tomto prípade si zarobili inak, to ze ja kuknem instac im nič nezarobi 😀
Mimochodom minule som sedela s domcou v tej istej restike 🤷‍♀️ nechodím síce bežne na večere za 200e, ale myslím že ona áno 😂

btus
30. mar 2025

musela som si vygoogliť, ako vyzerá, keďže tento pár ma ale vôbec nezaujíma. Cibulkovú som sledovala, kým hrala tenis, teraz mi je totálne ukradnutá. A áno, je nesympatický. Ale mne sa vo všeobecnosti nepáčia chlapi s týmto účesom a bradou. Brrrrr

autor
30. mar 2025

@gribka1 to by ste reagovali na iné témy keby ste chceli pomáhať 😀

autor
30. mar 2025

@btus ďakujem. To som chcela počuť 😂

balerina2025
30. mar 2025

mat tvoje problemy

autor
30. mar 2025

@balerina2025 Nech sa ti to splní! 😘

ivik4
30. mar 2025

Tebe sa pacit nemusi, ale jej. Tiez mi pride ako poskok pre vsetko ale co sa vzhladu tyka, urcite aj tvoj muz ak nejakeho mas, moze byt pre niekoho hnus . Je to prirodzene, nepaci sa nam vsetko. Len si neviem predstavit zakladat temu : muz nasej nezaujimavej susedy je nechutny 😀

balerina2025
30. mar 2025

ludia robia aj horsie veci

jakubrianka
30. mar 2025

Kiež by všetci naši muži tak stáli za partnerkou a rozprávali o nej s takou úctou a rešpektom ako jej manžel. Mimochodom je vyštudovaný právnik, takže zriekol sa aj svojho uplatnenia a napriek tomu stále je pri nej. Nie som žiadna ich fanúšička, dokonca ma táto tenistka ľudsky sklamala v istom momente, ale fandím každému páru ktorému to funguje.

beata_k
30. mar 2025

@jakubrianka Vystudoval na technickej univerzite a pracoval ako statny uradnik. Stretli sa na diskoteke. A skusil by sa na nu raz krivo pozriet, tak by letel s holou ritou 😆

jakubrianka
30. mar 2025

@beata_k tak na technickej univerzite ešte lepšie. Vedel by si s ľahkosťou zarobiť na seba keby chcel.

mk1111111111
30. mar 2025

Ja toto nepochopim. Ak Ta irituje, tak na neho nepozeraj. Daj svoju foto, pokukame, co za krasu a sympatiu si Ty? 🧐🤣
A ze chodia po restauraciach? No a? Maju na to tak idu, na co by im inak boli peniaze. My chodime tiez a teraz co? Maju nas znami poohovarat?

cukroska
30. mar 2025

TO AKOŽE FAKT? A ČO ŤA KTOMU VEDIE HO SLEDOVAŤ..
Hanbila by som sa zakladať diskusiu ,kvôli niekomu úplne cudziemu s kým nemám nič spoločné. Aj mne je Ficko a neriešim!
Nesleduj,nešmíruj..ži a nechaj žiť!

sante81
30. mar 2025

🤦 keby sa každý staral sám o seba, a neriešil život iných. Ako krásne by bolo na svete 🙏

Strana
z3