Čierna mágia

llejdy
3. jún 2013

Baby, čo by ste povedali na to, ak by ste v krátkom čase trikrát po sebe našli na svojom dvore, za bráničkou pohodený malinky balíček, previazaný červenou niťou 😒 . Príliš som to neskúmala. .Mám s toho divný pocit 😒

terezka1947
3. jún 2013

@llejdy tak ten zly pocit chapem.....ale jednoducho neries,nepripustaj si nieco zle....a mozno si z teba iba robi niekto nemiestny zart...prip.zober svatenu vodu a pokrop okolie domu(ak teda mas doma)

llejdy
autor
3. jún 2013

a je v okolí Sniny nejaká pani, ktorá by mi vedela niečo o tom povedať..(veštica?)...nechcem veštenie ako také , len či nie je nejaká zlá energia☹

aristka
3. jún 2013

koľko pripustíš toľko ti bude oblížené...odnes to mimo svojho domu a nerieš...

sasenocka2
4. jún 2013

@llejdy Ahoj neboj sa je to len ochrana pred urieknutim cervena snurka ta chrani

linda20111
4. jún 2013

@llejdy na tvojom mieste by som vyhladala nejaku pani ktora sa venuje takym veciam a riadila sa jej odporucanim. s tym balickom co si urobila? ja by som to vyhodila mimo pozemku najepsie na opustene miesto so slovami nech sa to vrati tomu kto to doniesol.
@sasenocka2 podla teba niekto ju chce chranit a preto jej tam hodil take veci? tak to je strasne cudne ked jej chce niekto dobre tak nech jej to povie otvorene o co ide.

sasenocka2
4. jún 2013

@linda20111 tovie preco ta osoba to robi takto precoju takzmto sposobom chrani

linda20111
4. jún 2013

@sasenocka2 tak ja by som nechcela takuto ochranu co by ma vystrasila :D radsej nech pride osobne povie aka je vec a bola by som spokojnejsia keby som vedela o co ide 🙂 ty sa takym veciam venujes aktivnejsie, ze tak tomu rozumies?

anasstazia
4. jún 2013

@llejdy Ahoj, ja čo viem, keď u nás na dedine sme my mali pred domom niečo pohodené alebo dokonca sme tam raz mali zapálenú sviečku, tak moja nebohá starká hovorila, že sú to čary. Tie veci sa nemajú chytať do ruky a ako prvý cez to má prejsť nie človek, ale nejaké zviera, aby sa to zlo nestalo konkrétnemu človeku. Môj otec o tom nevedel, neviem už presne čo, ale zdravotne sa mu niečo hneď prihodilo a potom musel ísť za nejakou ženou, aby z neho sňala to zlo. A to je naozaj pravda. Len už neviem, ako to dáš preč, možno nejakým papekom. Ak si však v posväcujúcej milosti a veríš v Pána, nič by ti nemalo ublížiť.

terezka1947
4. jún 2013

@anasstazia presne
@llejdy ,ked si v posvacujucej milosti...stat sa ti nic nemoze...ja som tiez uz kadeco videla a pocula,ale jednoducho ja v take veci verit nechcem...nerieste a nezamuslajte sa nad tym,zbytocne sa trapite.

lillyan80
24. sep 2013

no ja som už videla(nie na vlastné oči, či nie s môjho prostredia) prípadi, v ktorých robili ludia presne to čo tu hovoríte, neverili tomu, prehliadali to až kým sa niečo zlé nestalo a potom bol hneď oheň na streche! Treba to zastaviť ešte na začiatku, kým sa to zhorší! A viera v Pána?...Ak si však v posväcujúcej milosti a veríš v Pána, nič by ti nemalo ublížiť. ... Moja zobuď sa! Nebudem tu rozoberať túto tému lebo to je nadlho ale prosím ťa toto je totálna hovadina! Tá tovoja viera ti pomožie asi na hovno!! Proti mágií môžeš ísť len mágiou, alebo niečim takým dobre ešte možno svätenou vodou ale aby ma zachránila viera v Boha to ťažko! Akurát tak možno ukľudní zaritých veriacich!! Bez urážky. 🙂