Čierny duch
Ženy, mne sa práve stala čudná vec. Ja si vždy všetko vysvetľujem realisticky, ale z tohoto som v šoku trošku. Kukala som do telefónu v spálni a muž v obývačke prikladám drevo do krbu, zdalo sa mi ze prešiel, periférne, videla som ako popred telku čosi prešlo. Išla akurát ta blbá reklama na mekac kde ta sliepka na konci spieva pá pá pá pá pá mekac. Je na konci tej reklamy niečo, čo prejde cez obrazovku, že by som mohla vidieť periférne to? Nezlakla som sa ani nič. Úplne mi je z toho ale cudno.
@luci310 tak sme sa zasmiali.. ja si nerobím srandu..
Ani ja
Mozno islo o ocny klam. Napr.ako ked sa pozeras na nejaky objekt na slnku, v ohni a ked zatvoris oci, tak ten objekt vidis.
Nemyslím že šlo o ducha. Tiež máme v obývačke kozub, a tieň z ohňa plus tieň od tv môže vyvolať Nejaký klam. Už sa mi to stalo
Očný klam, ked pozeráš v prítmí do telefónu a potom pozrieš inde, môže to sposobit podobne čierne obrazce.
mne sa tiez niekedy stane, ze nieco vidim, ale napriklad viem, ze bud prudko otocim hlavu, alebo ze sa rychlo pozriem. ale clovek asi nemoze vediet. snad sa ti to len zazdalo take nieco.
@vanda323 lenže my mame krb v miestnosti predelenou dvoma priečkami, cize nereálne 😁
@fleur1111 lenže ja som videla niečo prejsť 🤷♀️
@annadan aj ja dúfam, lebo som si fakt v prvom momente myslela, že prešiel manžel, až potom som si uvedomila, že on je stále pri tom krbe 🤷♀️
@dadis lenže krb je v úplne inej miestnosti, cize zo spálne ho nevidím. Jedine ak v tej reklame je niečo také na konci.
V tej reklame nič take nie je, co by to mohlo spôsobiť, kvôli tebe som na nu potom v tv čakala 😁 a stále si myslím, že to mohol byt očný klam, mne sa presne toto iste stáva, že potom sa mi zdá, že niečo ako keby prešlo, pritom som len oslepena z mobilu nejakú chvíľu. Vieš, ti čo sa zaoberajú paranormálnymi vecami tvrdia, že pokial niečo takéto vidíš, časom sa to zvykne stupňovať. Na druhej strane si myslím, že pokial si to budeš pripúšťať, tak si akurát nazenies úzkostné stavy. Kašli na nejaký tieň a normálne ži ďalej.
@fleur1111 ja si z toho hlavu nerobím, raz som videla reálne ducha, pani, po ktorej sme kúpili dom. Zomrela tu a fakt som nemala odkiaľ vedieť, ako vyzerá. Volala som jej neteri, ktorá nám dom predala, akú pani som videla a bola to ona. Žiadna panika strach ani nič, dala som všetky veci po nej preč z domu a bol pokoj. Vravím, ja si vždy všetko vysvetľujem faktami, puka niečo, tam pracujú materiáli atď. Nie som panikar, kašlem na to. Nech to bolo co to bolo 😊
@fleur1111 *materiály
Mne sa to raz stalo. Cez izbu prechadzal divny tien , uz bolo rano, svetlo. Ja sama v dome. A vies co to bolo?? Drahy kuril a bol nizky tlak a cez vchodové dvere siel tien z dymu.
@fleur1111 dnes som videla tu reklamu znova, na konci tam prejde chlap v čiernom tričku. Záhada vyriešená 🤣
No vidíš, to som si ani neuvedomila počas tej reklamy 🙂

Neverím, že by sa čierny duch prechádzal popred telku, isto by si vybral skôr tmavšie miesto, napríklad pod posteľou