Cililing a tajomstvo krídel
Mamicky, boli ste na tomto filme teraz s vasimi drobcami? oplati sa? ide mi o to, ze od akeho veku je to uz pre deticky prinosne a aspon trochu zrozumitelne v kine.. mam takmer 3 rocnu dcerku a ked vidi reklamu, chce ist do kina an tento film, myslite si, ze to nie je priskoro? lebo napr. popolusku od Disneyho pozera mala teraz doma stale a tak som rozmyslala, ze mozno by sa jej aj toto pacilo, ale neviem, ci to nie je pre starsie deticky...dakujem
@sisiska no na dieta ktore ma skoro 3 roky to asi moc nieje...lebo mas hodinovu rozpravku (asi aj viac) v kine kde musi sediet po tme a mat okuliare cez ktore pozera...moju dceru z toho bolela hlava..nemyslim presne tuto rozpravku, ale ked sme boli na 3D inej rozpravky a mala 4 roky...neviem myslim ze skor pre vacsie deti ktore si to viac uziju sa to oplati
@sisiska my sme uz boli a rozpravka je krasna... myslim ze ak ti mala vydrzi pozerat popolusku tak urcite vydrzi aj cililing... my sme boli s malou prvykrat ked tiez este nemala ani 3 na rapuntzel - na vlasku... a bola tym uplne fascinovana napriek tomu ze normalna neobsedi ani sekundu - samozrejme ze odvtedy treba vzdy pukance a dzusik 🙂
tiez by som ale isla na 2D - my teda doteraz chodime... raz sme doma pozerali 3D rio a malu bolela hlava z toho, takze napriek tomu ze 3D to musi byt urcite krasne chodime len na 2d

@sisiska zalezi od toho ci ti doma pekne sedi a pozeraa vydrzi sediet hodinu....a tiez je ne sediet doma ako v kine je tam tma nebude sa bat? my sme chceli ist v lete tiez na dibu laduvu do kina ale napokon sme nesli ako dat za listky do kina 10eur a viac.... to si kupim rovno dvd neviem odkial si ale v dnesnej dobe je kino strasne drahe .....ja by som este pockala alebo v niektorych kinach maju decke predstavenia ze davaju starsie rozpravky za lacnejsie vstupne ze najprv si to tak odskusat....