Čím prikrývate gauč, aby ste ho ochránili pred deťmi ?
Ahojte dievcata, chcela by som sa spytat, cim prikryvate gauc, ak niecim ? Rada by som ho aspon trochu ochranila pred detmi, aby to ale aj pekne vyzeralo 🙂. Dajte nejake svoje inspiracie, triky ;).
sú aj také návleky na gauč, ale je mi ľúto gauč zakrývať, keď som si dala takú námahu kým sme ho vybrali a následne zohnali, deka je také najlacnejšie a najefektívnejšie riešenie, ale ja by som bola nervózna z toho, že sa hmýri 😀
My máme svetlý gauč, tak som na neho dala takú bezovu hunatu deku, plus dva vankúše, tie veľké s veľkými chlpami v rohoch, vyzerá to celkom pekne. Totiž síce zatiaľ detičky tu nemáme, ale hocikedy aj manžel si tam večer dá k telke nejaké jedlo, a stane sa, že spadne dačo, kvapne, tak deku vyperiem a je.
my máme úžasnú farbu takú stredne šedú ani svetlá ani tmavá vobec na nej nevidieť fleky keby bol inej farby už je na smetisku čo všetko zažil😁 ale aj tak občas prehadzujem takú bavlnenú deku ale nie vždy
@domculik ja mam male babo tak pred nou este zakryvat netreba ale manzel je niekedy horsi ako deti 🤦🏼♀️ Takze v zime mame tie spodne epeda obalene dekou, v lete je na tej deke teplo tak pouzivam plachtu na postel s gumickou :D mame taky tmavsi sedy gauc a deky/plachty bledsie sede. Tiez sme mali aj kozeny ale v zime mi je na nom chladno a v lete sa zas clovek na tom poti takze aj tak sme vzdy mali nejaku deku na nom, ale je pravda ze na udrzbu je asi jednoduchsi 🤷🏼♀️
@domculik ja mam gauc z Ikeii ktory ma stahovacie potahy ktore sa daju prat 🙂 Gauc mam stale pekne cisty. Potah pri pravidelnom prani vydrzi cca 2-3 roky ked mas deti. Potom kupujem novy - cena 50e-70e, zalezi od farby. Takze mam gauc 10 rokov ako novy 🙂
Ničím, máme vodou umývateľný povrch, nešpiní sa a keď už, všetko ide bez problémov dole. Máme dve deti a gauč ako nový 😉 prežil víno, čokoládu, popol, vosk, grcky, pastelky, sudokrém, proste všetko možné 🙂

vzdy som mala kozeny gauc (teraz mam cierny), prave kvoli detom a aby som ho nemusela nicim prikryvat, aj ked sa nieco vyleje, len sa utrie a nie su skvrny. My bezne na gauci jeme, rano pijeme kavu a vecer popijame vino, a ten gauc by bol uz po pol roku vhodny na smetisko