icon

Čím sme si na fóre najlepšie poradili?

29. dec 2023

Takto v zavere 2023 skusme napisat, cim sme na tomto fore v roku 2023 najprinosnejsie poradili.

Strana
z2
madeincssr
29. dec 2023

No to by museli napisat ti "poradeni".

mikaelka1
29. dec 2023

Urcite v diskusii zvlastna situacia v rodine 😁

katkaseiner
29. dec 2023

ja som sa vcera dozvedela ze VšZP preplati cytologiu...v apríli vyuzijem...myslis na taketo cosi?

autor
29. dec 2023

@katkaseiner opacne - to co si ty poradila niekomu. Ale aj tvoj pohlad je zaujimavy, mozeme si zalozit aj taku temu

klementinka58
29. dec 2023

Tak ja poviem, ze mna tu cez 2 roky sikanovala jedna pre mna uplne cudzia zena. Vysmievala sa z mojho vyzoru, prace, navymyslala si kopec veci o mne a vesala to tu cez dva roky, samozrejme aj mena, inicialy priezviska, mena mojich deti, zamestnavatela..nenormalne psycho,ktore splnalo aj podstatu trestneho cinu stalkovania. Nevedela som, kto to vypisuje, az vdaka zenam tu sa to prevalilo. Takze dakujem este raz , nastastie ju dokazali stopnut spolocnymi silami.

autor
29. dec 2023

@klementinka58 och, hrozne

katkaseiner
29. dec 2023

ja nemozem uplne zhodnotit co bolo super pre ineho, zato pisem to co mne dobre padlo ze som sa tu dozvedela

morusha
29. dec 2023

@katkaseiner Presne ako píšeš, ako môžem hodnotiť, či som dobre poradila, to musí predsa zhodnotiť ten, kto o radu žiadal.

nafka0483
29. dec 2023

@katkaseiner Tu rozsirenu cytologiu? Dobre vediet 🙂

aurelia2000
29. dec 2023

Myslím, že najlepšie na MK sú záujmové skupinky. Tam je veľmi dobrá atmosféra, dobré rady a aj povzbudenie.

ekira1
29. dec 2023

@klementinka58 a odkiaľ sa to všetko dozvedela? By ma zaujímalo, čo z toho tieto typy ľudí majú..

klementinka58
29. dec 2023

@ekira1 neviem veru ja som rada, ze to prestalo a nepatram uz co z toho mala. Kazdy tyzden tema o mne aka som skareda, nadvaha, stara a pod kraviny. Takze nastastie som dost psychicky odolna. Takze asi len mala dobry pocit,ze niekoho zhejtovala, lebo podla nej som strasne skareda a mam vysoke sebavedomie. Vdaka nej sa mi rozbilo priatelstvo s kamaratom z vysky, lebo pisala tu v jeho mene a ja som upodozrievala jeho, on to popieral az sme s kamaratstvom sekli obaja. nevadi, prisli mi novi ludia do zivota, tazke vsetko zle bolo na nieco dobre

lenkasarka
29. dec 2023

@klementinka58 nechcem byt protivná ale keď tvoj minuly nick bol jan510 alebo tak obdobne. Tak ty si tak trochu tie konflikty vyvolávala aj sama. Nechcem to tu pitvat lebo je to zbytočne ale vypisovala si si ži zadaným chlapom. Ak to nie si ty,tak beriem sp5 tento komentár. Ja chapem snažila si sa tu ženu odhovorit od toho chlapa,ale ona o to nestala. A tak trochu si dobiedzala. Ja to môj pohľad na vec a ja som ti to aj v jednej z tých tém napísala. ✌️

klementinka58
29. dec 2023

@lenkasarka lenze toto cele bolo vymyslene, tam nebolo pravdy nic. o to islo , ze ona potom vypisovala mojmu zamestnavatelovi a tak takze vdaka zenam to prestalo

lenkasarka
29. dec 2023

@klementinka58 ja píšem len čo som ja (aj ine) postrehli tu na Mk. Tým že si do nej dobiedzala si ju hecovala. Nie je to môja vec ani sa nestarám, len si tu nenapisala tak úplnú pravdu. Ale nechajme to ty sama najlepšie vieš ako to bolo.

klementinka58
29. dec 2023

@lenkasarka 90 percent konika nevie aka je pravda, kedze tu popisala klamstva, vytvarala si ucty v mojom mene, pisala kade tade do zamestnania, sirsej rodine a znamym. viaceri uz chceli svedcit na policii az pokial ju baby tu nebonzli po 2 rokoch bol pokoj. Si vies predstavit ze ta 2 roky niekto sikanuje? pritom ked sa odhalila identita toho nicku tak to bola pre mna , moju rodinu aj mojich znamych uplne cudzia neznama osoba z druheho konca republiky. takze som rada, ze to skoncilo a dakujem babam tu,ktore nepodlahli prvotnemu klamu ako ma tu vykreslila

Pre mna je to uzavrete, na konik som nezanevrela a dotycna snad uz da pokoj a nebude riskovat trestne oznamenie

lenkasarka
29. dec 2023

@klementinka58 opakujem že píšem len môj postreh(nie len môj) tu z Mk a tvoje komentáre k nej. Uzavrime to.

klementinka58
29. dec 2023

a poznam este jednu babu,ktoru si tu tiez tak jeden chlap vytypoval a robil jej zle aj v sukromi, admini to nejako extra neriesia ani po nahlaseni takze tu uz by som si ozaj davala bacha. Ta baba skoncila na terapii na konik uz nepachne, dostavala sa z toho rok minimalne, lebo som si myslela ze je to ta ista osoba ktora sa doraba na zenach tu ale boli to dve rozdielne osoby

katkaseiner
29. dec 2023

@klementinka58 ja zasnem ze niekto investuje tolko času zneprijemnit druhemu zivot uplne bez dovodu...ci mala dovod?

katkaseiner
29. dec 2023

@nafka0483 ano, dozvedela som sa to na fore tusim vcera, no ved konecne aspon niečo

klementinka58
29. dec 2023

@katkaseiner nemala dovod, vela veci povymyslala, neviem ja ju nepoznam, moji znami ju nepoznaju ani moja rodina ju nepozna. pre nas mojich priatelov uplne cudzia osoba z druheho konca republiky, tiez som necakala ze niekto si tak vytypuje, pozistuje a potom o nom vymysla temy. Preto si myslim,ze admini to tu tak niekedy schvalne na rozprudenie fora cielene robia,neviem sice ci dotycna bola zaroven admin tu ale je tam kopec nezrovnalosti, naplnalo to aj trestny cin sikany a ohovarania, ale uz som to nehrotila po policii kedze si dala pokoj , akurat pravnicka mi odporucala napisat majitelovi cisla z ktoreho bol nick evidovany ze sa jeho cislo zneuzilo zrejme o tom nevedel, alebo to pisala nejaka pribuzna co pouziva jeho cislo. aby som bola kryta ak by zas k niecomu doslo

katkaseiner
29. dec 2023

@klementinka58 nemam slov...som rada ze sa ti to vyriesilo, ved to muselo byt o hubu

klementinka58
29. dec 2023

@katkaseiner bolo to o drzku, naozaj niekto 2 roky venoval tomu aby cudziemu cloveku zneprijemnoval zivot, uz ku koncu to vyhrotilo tak,ze hadzala aj moje meno,zamestnanie, mena deti. kazdy tyzden tema o mne, jasne ze clovek konal aj impulzivne uz niekedy.Mne tvrdila dokonca ze aj keby si urobi fake ucet s mojou foto stiahnutou, ze to nie je trestne, takze uz potom som riesila s pravnickou, samozrejme ze to trestne je. Dokocna sukromne pisala babam postu tu kde sa predstavila ako moja suseda a kazala im aby ma hejtovali, niektore ju posluchli, niektore potom zistili ze niekto mi chce uskodit a bonzli nick a potom uz sa lahko da dopatrat k identite

liusa82
29. dec 2023

@klementinka58 že to niekoho aj baví a má vôbec na toto aj čas.Určite mala nejakú diagnozu.Toto normálneho,zdravého človeka nenapadne ani náhodou.Neviem o aké hádky sa síce jednalo,nesledujem tu každú diskusiu ani stenu niekedy.Ale katastrofa čo sa tu niekedy deje

minka201
29. dec 2023

Ja som tu tento rok vyhrabala v staršej diskusii super radu, že zažltnuté vankúše, zamastené utierky a iné veci súce na vyhodenie sa dajú super vyprať s pomocou tablety do umývačky 😀

zuzinka888
29. dec 2023

Ze DM app ma adventny kalendar kde sa " rozdavaju" body=€🤗 fakt som nevedela a dakujem.

jablkovastrudla
29. dec 2023

Mne poradili na brutalny PMS pupalkovy olej, napisala mi to tusim jaminah alebo taky podobny nick ma. Ona pracuje v zdravotnictve a dava dobre rady

katkaseiner
29. dec 2023

@minka201 a na aku teplotu si to dala prat? Tiez mam take otrasne žlte...proste pot nepusti

minka201
29. dec 2023

@katkaseiner Daj to namočiť na noc do vody s rozpustenou tabletou a potom oprať na 60 stupňov 🙂

katkaseiner
29. dec 2023

@minka201 a nerozpadne sa vankus?

Strana
z2