Čím začistiť sram na drevenej stene?

14. máj 2020

Dobry den,niesla som detsku umelohmotnu stolicku po drevenych schodoch,taku rozlozenu a podarilo sa mi zachytit zboku drevenu hladku stenu,neviem presne material....bud buk alebo drevotrieska,cize svetlohnede drevo az tak mierne dooranzova.Je to dost vidiet,je to bielej farby ten sram aj troska hlbsie,dost som zavadila.Da sa to nejak spravit alebo zacistit nejak?Dakujem Vam vopred.

limetka69
14. máj 2020

Videla som trik s vlaskym orechom posuchat. Neskusala som.

lula313
14. máj 2020

Mne sa pred rokmi šmykla na schodoch u rodicov doga a pazurami im doskrabala dosť brutálne schody, ako sa snažila zaprieť. Mala by byt taká sada na to, že takým priesvitným sa vyplní ryha a na to sa nanesie farba dreva, ale stolár, ktorému sme volali, nám to moc neodporucal, že je to aj tak vidno. My sme sa teda na to vykašlali a po tých rokoch to vôbec nevnímame, že sú tam škrabance a veru ich tam je dosť.

lenuliatko84
14. máj 2020

Vlasskym orechom alebo oli.olejom

vulka
14. máj 2020

Tmelom príslušnej farby.

simsalabim
14. máj 2020

Nam sa osvedcilo nieco taketo, ale az take drahe ako tieto neboli. Nechce sa mi viac googlit, ale mozno nieco podobne najdes lacnejsie. Je to fakt super vec, ocenujem aj tie rozne odtiene. https://www.alk.sk/eshop/action/productdetail/o...

autor
14. máj 2020

Dakujem pekne vsetkym,velmi ste ma potesili.