Čínsky prezident nariadil, aby sa armáda pripravovala na vojnu

22. sep 2022

Práve som čítala že čínsky prezident nariadil, aby sa armáda aby sa pripravovala na vojnu krátko po tom ako Rusko vyhlásilo čiastočnú mobilizáciu.
Čo si o tom myslite? Ja mám už aj trocha strach. Vo februári som bola totálne vyklepaná z tejto situácie… Nech to všetko skončí pane bože

panb
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babydesire
22. sep 2022

@panb teda ty si blb... 🤨

Nahodou, vobec toto vsetko neni sranda

zuzanka.zuzu
22. sep 2022

keby túto tému autorka založila o 13 minút neskôr, tak mohla mať prvú vojnovú na piatok 😀 prvú preto lebo denne je tu len okolo 10 podobných tém 🙄

ninka297
22. sep 2022
panb
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babydesire
22. sep 2022

No, nie vsetkemu sa da v mediach verit, a nie kazda aj overena sprava,je naozaj 100pro spravne podana verejnosti...a aj keby, nic stym neurobime, skupovat potraviny a stavat protivojnovy kryt nema zmysel.. zatial zijem kazdy den rovnako, a prisposobujem sa realnym aktualnym "nasim" problemom (zdrazovanie)...ja uz ani neverim zelenskemu a ukrajine a vsetkym zainteresovanym svetovym leadrom s ich top secret informaciami, su veci ktore nevieme a vediet nebudeme..iba nato vsetci doplatime.

panb
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzanazu85
22. sep 2022

Ľudia sú proste nepoučiteľní, nevážime si malo,potrebujeme čo najviac a všetko. Prestali sme sa dívať do očí jeden druhému, komunikujeme chladne, povýšenecky cez sociálne siete. Prestali sme sa zaujímať jeden o druhého,zaujíma nás len materialno. A všetko má svoje limity,aj planéta nám už dáva najavo,že sme pre ňu nepotrebný,mamonásky druh-parazit. Sme tak pyšní, ľahkovážni,že ju možno ešte predbehneme a vyhubíme samých seba.

gigie24
23. sep 2022

@panb Tak nereagujte aj vas to obtazuje, ludia sa boja a chcu svoj strach zdielat, vy nieste povinni to citat, neotvorte diskusiu a mate pokoj 😉.

mandzula
23. sep 2022

@gigie24 preco by nemohol reagovat? Ci su ziaduci len ti, ktori ju budu utvrdzovat v strachu, odporucat jej nakupit konzervy a hovorit, ako sme si to zasluzili, lebo sme boli na dovolenke pri mori a mame, nedajboze, dve auta?
Mna ten oblacik a harfa fakt pobavili, presne takyto nadhlad je potrebny pri veciach, ktore nijako neovplyvnime.

danica2711
23. sep 2022

zamysli sa nad tým, či svojím strachom situáciu ovplyvníš. No neovplyvníš. Takže strach v predstihu nemá žiadny zmysel

nepic
23. sep 2022

Kedysi nám profesor na psychológii poradil-nerieš to,čo nedokážeš zmeniť a uvidíš ako sa ti bude dobre žiť. Ja sa celý život podľa toho riadim a naozaj sa mi lepšie žije ako ľuďom naokolo.

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babylove77
23. sep 2022

@martina1985ba to je troška rozdiel porovnávať tieto veci 🤔

dreamss
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
panb
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nepic
24. sep 2022

@dreamss
Tak 3 partneri v priebehu 5-6 rokov? S prepáčením to kde hľadala,resp to akým spôsobom žili a zomreli?
Potom že tam vypukla vojna?za to akože kto môže,nie náhodou ich mentalita a náboženstvo?
Keď sa rodičia rozviedli -bohužial aj to sa stáva,ale keď mala 18 a bola dospelá čo jej bránilo sa vrátiť do svojej rodnej krajiny a žiť tam s matkou?
To že je otec aj traja bratia veľmi úspešný a ona nie,tak sa asi stala niekde chýba,lebo možnosti pravdepodobne mali všetci rovnaké.
A že ju vyhodili z vysokej školy?za to akože tiež môže niekto iný,len nie ona,dobre tomu rozumiem?
To že ju šikanovali je zle,ale tiež som to zažil,bol som na vojne a tam to bolo bohužiaľ bežné,ale snažil som sa s tým nejako vysporiadať a aj som sa zariadil,aj keď som za to schytal podmienku za úmyselné ublíženie na zdraví. A to že je iná a ľudia jej to dávali pocítiť -bohužial,s tým musí človek rátat keď ide do inej krajiny. Či myslíš že nás by tam ako vítali s našimi zvykmi a našim náboženstvom?
Keď jej nejaký kamarát ubližoval,našťastie tu máme políciu,kde je možnosť takéto veci nahlásiť,tu má aj žena cenu a práva nie ako v moslimských krajinách.
Ja som tiež nemal ani dobre detstvo od mala ponižovanie,ani prvé manželstvo,ale vždy som sa snažil a snažím sa zariadiť a žiť ten život ako si ho predstavujem a ako chcem žiť a nie vyplakavat a sťažovať,resp pokúsiť sa spáchať samovraždu aby som na seba upozornil a stále za všetko viniť len všetko a všetkých naokolo a len ja som ten chudák. To podľa mna nie je riešenie.

gigie24
Autor odpoveď zmazal
Zobraz