Čítačka mi spadla do vody
Baby, až je mi trápne, keď toto píšem 🤦♀️🤦♀️🤦♀️, ale súrne potrebujem pomoc....Spadla mi čítačka do vedra s vodou, hneď som ju vylovila, ale nejde s ňou robiť nič, iba sa načítava.....Dúfam, že keď toto píšem už nie je neskoro, stalo sa to asi pred 10 minútami...Prosím, čo s tým? Pomôže ryža? Alebo s tým mám niekam ísť?
Vopred veľmi pekne ďakujem za rady 🙏🙏🙏.
@zuzanka.zuzu Haha, presne tak 🤣🤣... Nie, veď aj keď spadne mobil do vody, tak sa odporúča ho dať do ryže, lebo ryža "nasáva" vodu...
hlavne neskusaj zapinat, vypni a daj do nejakeho absorbentu vlhkosti.. moze pomoct/nemusi.. nechaj ju riadne vysusit, aj ak ti nahodou teraz ide, urcite ju vypni a nechaj uschnut riadne, moze ti tam hocico vyskratovat. A mozno sa dnu voda ani nedostala, ale netreba riskovat 🙂
A inak trapne netrapne.. mne padol telefon do zachodu :D uz to samozrejme nerozchodil aj ked tam bol tak dve sekundy vo vode max.. (nastastie bolo splachnute :DD !)
@masinka aj manžel zastával názor, že ryža je hoax, tiež vychádzal z takýchto článkov. Hoci bežne ju máme v solnicke, a soľ nevlhne. Pokiaľ som neutopila svoj mobil, a jeho rozoberanie a sušenie nepomohlo. S bratom It-ckarom ho uz odpísali. Tak som ho dala do ryže, a po 4 dňoch naštartoval. Funguje stále už 2 roky.
@simca06022011 Tak toto pobavilo :DD
Ďakujem všetkým za rady aj za storíčka o tom, či ryža funguje alebo nie...
@luulinkaa Dlhšie som si nekontrolovala upozornenia, ďakujem za prejavenie záujmu 😃, áno ide, našťastie....ani ryžu netrebalo, stačil ten fén 🤣👍

Daj to hneď do ryze a zakri tanierom. Zajtra ju vyskúšaj. My sme tak zachránili aj action kameru tak snáď pomoze