Čítate to o konci sveta?
Myslíte že sa to napĺňa?🙈
@doriiis veď jasné, že všetci raz zomrieme, ale niektorí sa snažíme, aby ten život bol prežitý plnohodnotne a v zdraví, chceme tu byť čo najdlhšie pre naše deti, pre naše vnúčatá ale aj pre samych seba. Starať sa o seba a svoje zdravie neznamená žiť v panike a obávať sa smrti. Zaujímať sa o to, čo dám do seba nie je strach z toho, že zajtra zomriem, ale normálny pud sebazáchovy.
Niektore biblicke proroctva zo zjavenia sa naplnaju,preto krestania tvrdia,ze zijeme v poslednych casoch.aky casovy usek to ale je,to nikto netusi,preroze medzi prorctvom a jeho naplnenim podla biblie niekedy preslo par rokov a niekedy 2000 rokov.Tolko okienko z Biblie.O inych koncoch nemam nic nastudovane 🙂
Nechcm ťa strašiť, ale koniec sveta je nezvratný, keďže Slnko svietiť naveky nebude a áno, pomaly sa k nemu blížime. Za posledných vyše sto rokov sme priemyselnou revolúciou sakra pomohli k tomu, že dochádza k zmene klímy a teda, o pár rokov sa môže stať, že sa už nedostaneš na Maldivy, lebo budú pod vodou. Zvýši sa vlna migrácie, lebo ľudia z nižsích oblastí budú putovať severnejšie, lebo ich domov budú zaplavené. Plus, čakaj veľké suchá=požiare, prívalové dažde=záplavy, rôzne výkyvy počasia … fajn príklad je tornádo v čechách a tak …
@annm81 👌 hlavne ze žijem ja aj celá moja rodina
@0martina0 vizionari z medzugorie...A to sú kto? Asi nejakí boží poslovia? Lebo o tom konci sú presvedčení hlavne tí fanaticky veriaci ľudia...
Tie ich morbidne reči sú už suce psychiatrov
@valeria_h Ano, nasa biblia, hovori, ze o konci sveta kedy bude, vie len Boh,a nevie to ani Jezis Kristus, a to je Bozi syn, narodeny z Panny Marie. Inak to, ze existuje nebo, peklo,je pravda, Lebo este aj teraz, v tejto virtualnej dobe sa P. Maria zjavuje v Medzugorii, a zanechava nam posolstva,teda pre cely svet.Medzugorie je v Juhoslavii, bola som tam ,je to taka väcsia dedina oblast kde som sa velmi, dobre citila.Panuje tam uzasny pokoj, a deju sa tam aj zazraky, aj ,uzdravenia, Ja som tam bola s manzelom na sv ,omsi, a ,ked bola kazen, tak tam jedna pani (to som si myslela,)ze odpadla,uplne padla jak velke vrece na zem .A ludia nikto nic, ani ich to nehlo, akoze pomoct .A ja manzeloci, podme my vsak prvu pomoc ,No proste pre mna sok, A naraz jedna pani mne hovori, nie, neodpadla, ona spociva v duchu svätom Trvalo to , teda tej odpadnutej na zemi mozno asi Pol hodinu, , skoncila kazen a mila pani sa zo zeme zdvihla a posadila sa jak keby sa prebrala z narkozy,Uz len to bolo pre mna akoby zarrak,ze pol hod lezala akoby nevnimala svet.:Tak musime verit,ze P.Maria nas bude, ochranovat. No to som chcela,ze ked to nevie ani bozi syn, tak to nevie ani P.Maria, kedy bude koniec sveta Ale stale davala posolstva a dava ale uz pomenej ,uz vyse 30 rokov, aby sme sa obratili a mali ciste svedomie,Pretoze na konci casov, nebudeme sudeni poda nabozenstva, rasy , narodnosti ,bohaty chudobny, mudry ,nevzdelany ale podla svedomia, ,,teda podla lasky k Bohu k bliznemu a k sebe samemu,. To prve miesto teda laska k Bohu, to sa bude tykat vsetkych veriacich, ktorí dar viery maju my veriaci budeme prisnejsie sudeni, Ti, ktori dar viery nemaju, tak ,ale mentalne rozoznaju dobre od zleho, tak to je to svedomie, teda duša, a tak budu sudeni podla svedomia, Ved aj v psychiatrii sa pise ,alebo hovori, ,ze pacient je dusevne chory, a nie duvhovne Tieto znamenia casov, ,su celkom dobre napisane v Janovom evanjeliu, ale to si nedovoli ani sv. otec povedat, kedy ,co ako nas caka, ale upozornovat, karhat,napominat, radit, v niecom v com sa vyzna, moze.vlastne aj musi.To ako my s nasimi detmi,keby sme ich nevychovavali dobre, nestarali sa o ich vychovu, co s takymi detmi v dospelosti sa stane ?A to sa potom tyka kazdeho rezortu,kto co zastava ci uz vo, vlade, proste kazdeho, ,povolania v rôznych ,instituciach, .Cest vynimkam, nie sme vsetci zli,ani tu na MK, Takze ,musime mat ciste svedomie,povedat pravdu tam kde je, nebat sa ju povedat, a potom bude pokoj,
ale to tu bolo vzdy. obdobia velkeho niekolkorocneho sucha, obrovske poziare, doba ladova, premnozeni skodcovia co niekolko rokov po sebe vykynozili celu urodu, epidemie atd. cele civilizacie sa dostali do bodu ze jednoducho vyhynuli - zanikli. ozonova diera sa tiez aj v minulosti cyklicky zvacsovala a zas zmensovala. ano pomahame tomu procesu to je fakt ale myslim si ze zem este najblizsich par milionov rokov ako planeta existovat neprestane. zotavi sa a bude tu iny zivot. skor ludstvo ako take sa mozno nezotavi. ale je mozne ze skratka tak ako v minulosti preziju len najodolnejsi jedinci a vyvinu sa do niecoho ineho ako sa vyvinuli trebars neandrtalci a ine druhy predtym. a mozno bude zivot prebiehat na uplne nej urovni. uz tu bola era dinosaurov a tiez niektore prezili do dnesnych cias. vacsina vyhynula. aj dnesne druhy vratane cloveka niektore vyhynu niektore preziju, pretransformuju sa.
ale je to uplne jedno. ako tu uz bolo spomenute pre kazdeho jeho svet skonci jeho vlastnou smrtou. koniec sveta celeho nenastane zo dna na den bude to dlhodoby proces. a v podstate tak ako ked sa clovek narodi od toho dna starne a smeruje ku koncu tak aj zem celu dobu smeruje ku koncu rovnako ako vsetky planety a vlastne vsetko.
treba zit pre pritomnost uzivat si zivot, byt lepsou verziou seba sameho aby na nas potom ludia spominali v dobrom a prestat sa stresovat koncom sveta. kazdy tu mame presne vymedzeny cas. neskrati ti ho koniec sveta. to sa bat nemusis. ak tu mas zit 80 rokov budes. ak je tvoj cas len na 30 rokov tiez tu budes tolko aj bez konca sveta.

@cafelatte Presne tak ❤️