icon

Cítim sa ako väzeň

24. júl 2021

Pekný večer...neviem,stále tu čítam opačné prípady ako je ten môj...mám manžela,malé dieťa ale čím ďalej tým viac sa cítim ako väzeň...Ja sa starám o malé dieťa to je jasné ale ten môj muž nikam nechodí a ani nechce chodiť bez nás a mne to občas už ide na nervy...nesleduje ma ani nič podobné,len by za nami stále utekal aj keď je po nočnej a ja mu chcem dopriať oddych...🤦‍♀️

deti95060810
24. júl 2021

však mu povedz nech sedí doma na riti a dá ti na chvíľu pokoj...

autor
24. júl 2021

@deti95060810 on mi pokoj dá,len je ako prísavka🤣🤣🤣

bikarbona
24. júl 2021

Povedz, že musíš upratať, nech berie drobca von 😁

viera321
Autor odpoveď zmazal
autor
24. júl 2021

@bikarbona on asi ani nieje chlap,on uprace sám a furt je mi za zadkom...jedine kedy pil tak keď oslavoval malého a ja som bola v pôrodnici...

autor
24. júl 2021

@viera321 ja to beriem a vážim si veľmi...ale aj on potrebuje vypnúť...či?!

maciatkolulu
24. júl 2021

To je tak málo v práci?

autor
24. júl 2021

Baby nechcem sa dostať do stereotypu...prešli sme si kadečím,len sa na mňa a teraz už na nás s malým veľmi fixol a ja to chcem zmeniť...

autor
24. júl 2021

@maciatkolulu myslím mimo práce...

viera321
Autor odpoveď zmazal
autor
24. júl 2021

Ja sama ako žena potrebujem chvíľu pre seba a on určite tiež

autor
24. júl 2021

@viera321 jeeej ďakujem deti nepribudnú bude len to jedno....ale máme sen o domčeku a veci s tým spojené...neverím,nezmení on má len dve ženy v živote ako sa vyjadril mamku a manželku...ide o to,že ja by som mu dopriala aj trocha pivo s kamošmi...a on to nechápe,že prečo...ja som mu sama povedala,že potrebujem vypnúť a pôjdem na 3-4 h sa povoziť na bicykli a on nepôjde inam ako do obchodu🤣🤣🤣

viera321
Autor odpoveď zmazal
lija22
24. júl 2021

posielaj ho casto so synom ku svokrovcom ;)

autor
24. júl 2021

@viera321 toto je skvelý nápad ďakujem,len ja asi budem musieť byť tá menej kreatívna,kopnem ho a nech sa realizuje...🤣😊

autor
24. júl 2021

@lija22 chodíme spolu,majú ma neskutočne radi😊

autor
24. júl 2021

@lija22 ja ich samozrejme tiež,fakt sú super

ruzasipova
24. júl 2021

A co ti vlatne vadi? Ze nemozes ist sama nikam bez neho, lebo vsade ide s vami? Ci si myslis, ze ked ty chces chodit sama von, ze on musi mat rovnaku potrebu? Nie, nemusi. Su ludia, co potrebuju byt sami a oddychnut si od rodiny a potom ludia, co oddychuju prave vtedy, ked mozu travit den co najviac s rodinou.

elizabet173
25. júl 2021

prečo rozmýšľaš za neho? On je zrejme takto spokojný. Keď sa ty cítiš ako väzeň, tak to zmeň. Veď kým je v práci, si bez neho, chodievaj napr. dva krát týždenne cvičiť, raz vybehni s kamarátkou na kávu, na nákup, zober dieťa a choď na pol dňa k rodičom, ku kamarátke. Prepáč, ale príde mi to nemám problém, vyrobím.

lilula173
25. júl 2021

Ahoj, aj ja som sa tak cítila . Všade chcel ísť so mnou a všetko so mnou robiť , aj keď som ho prosila,že chcem byt sama, tak to rešpektoval , ale videla som na ňom ,že ho to trápi. Čím bolo dieťa staršie , tak som mala pocit ,že viac sa fixuje na mna .. neporadím , ja sa rozvádzam- ale je tam dalších viac dôvodov :(

lilula173
25. júl 2021

Mne poradila psychologička , aby som mu určila hranice , kedy by jasne rešpektoval, že mám čas pre seba a nerobiť si výčitky svedomia kvôli tomu. Lenže u nás to už bolo priďaleko, nedokázala som to zmeniť.

thereisabear
25. júl 2021

Asi je mu doma (s vami) dobre. Skús si ty nájsť program mimo domu, normálne si sadnite a porozprávajte sa, že by si potrebovala byť aj sama niekedy. A k svokrovcom môže ísť s dieťaťom aj sám. Nevadí, že ťa majú radi, verím, že by to bez teba všetci raz za čas zvládli a aspoň by si mala čas pre seba.