icon

Cítim sa sama

15. apr 2020

Tak velmi to boli, ked ludia, na ktorych mi zalezalo kaslu na mna. Neviem co cakam, ked pisem sem, v podstate nic. Rozumovo to vsetko chapem, ze nie som rovnako zaujimava osoba aj pre druhu stranu (z dovodu, ze skryvam svoje skutocne ja. V minulosti som sa bala byt sama sebou - detstvo s alkoholikom ma poznacilo. Snazim sa z toho vymotat), alebo, ze zaujmy su uz ine, alebo, ze sme si dali vsetko co sme si mali dat, ze uz nie sme pre seba vzajomnou inspiraciou, alebo nie je dovod byt uz v kontakte, ziadna spolocna aktivita... Ale momentalne mam pocit, ze sa na mna vykaslali uz takmer vsetci s vynimkou rodiny. A nie je to koronou zial. Som introvert, kontaktov som udrziavala naozaj malo, lebo ma vela ludi vycerpava a vystacim si sama, no uz som zostala uplne sama, nemam ziadnych priatelov a velmi ma to trapi. ☹ Citim sa tak na dne. Ja neviem, mal tu niekto niekedy podobne pocity? Uz nech tato moja zla etapa zivota skonci. Nejde u mna o koronu. Je to osobne dno, dlhsie (pol roka) nemam pracu, samozrejme si ju hladam. Asi potrebujem nove kontakty a nechat celu minulost za sebou. Zase vztahy mi to vycistilo aspon.

mrkvicka060
16. apr 2020

Napis mi ip

kassandra25
16. apr 2020

Ahoj. Som velmi rada, ze citam nielen tvoj prispevok ako podnet, ale aj to, ze vela inych zien je na tom podobne/ rovnako ako ja. No ja nemam ani tu rodinu. Mam matku alkoholicku , cely zivot, otec je spolualkoholik. Tam skutocne chodit ani nic nemozem. Nic dobre to nikomu nedava. Nemam vobec ziadnu kamosku, pretoze cudne sa z mojho zivota vytratili, neviem preco. A dve fajne, ziju velmi daleko v zahranici. Takze som tu ostala uplne sama, mam dobru pracu, ale som doma kvoli korone, s dvoma malymi detmi. Co da samozrejme silno zabrat, to mladsie je strasne narocne, je za troch. Takze, ked nemam kamosky, naucila som sa investovavat cely moj cas/energiu/zivot len do seba, domacnosti, detí a manzela. Nic ine mi nezostava. Tiez mi to pride tak, ze tuzim po tom ist si s nejakou kamoskou poklebetit si na kavu a sa prejst, no neni zial s kym. Mozem ist s detmi a manzelom, teraz, ked je korona, tak to samozrejme mozem praktizovat v obyvacke🙂)). Zaujimalo by ma, odkial si. Kludne sa mi mozes ozvat aj do posty. Budem rada.

autor
16. apr 2020

@kassandra25 Ahoj, mozno by sme si aj mohli rozumiet, ale som z daleka, nechcem pisat konkretne odkial.

lenocka12345
16. apr 2020

píšeš ako anonym , kľudne môžeš napísať mesto 🙂 možno si tu nakoniec nájdeš kamošku 🙂

autor
16. apr 2020

@lenocka12345 ano to pisem, ale ludia, ktori ma poznaju osobne, by ma mohli spoznat, uz sa mi to raz stalo

lenocka12345
16. apr 2020

myslím , že si dala málo info na to aby ťa niekto mohol spoznať 🙂

autor
16. apr 2020

@lenocka12345 s tymi kamoskami som skepticka, raz som sa s jednou stretla, tiez takou, ktora nema kamosky, nakoniec to skoncilo az jednym trapnym stretkom, skusali sme aj popisat este spravy, ale bolo to skor nasilie. 😀 Ale spoznala som tu aj uplne nahodou v terminovke zenu, s ktorou mam neskutocne vela spolocneho. Uz sa pozname 5 rokov, pocas, ktorych si piseme, ale ona nema zaujem o stretnutie, ale to zo svpjich osobnych dovodov, trpi roznymi strachmi z ludi.

autor
16. apr 2020

@lenocka12345 S tymi info - snazim sa. 😀 Ale da sa spoznat lahko...

lenocka12345
16. apr 2020

ono , vzťahy sú náročné .... máš nejaké záujmy ?
Napr ja praktizujem jogu , veľa ľudí je práve z tejto mojej oblasti , niektorí sú úplne super 🙂 teraz ma jeden jogový kamoš pozval k sebe do karavanu na pustatinu , už len čakám , kedy sa to tu trochu ukľudní. Si urobím venček a budem bosá behať v gadžovských ľanových šatách ( až kým nestúpim do psieho lajna :D :D :D )

autor
16. apr 2020

@lenocka12345 jeeej to znie super 😀 ja mam hlavne zalubu fitness a fitko, ale tam sa zrejme vztahy nenadvazuju. Vacsinou vsak cvicim s trenerom, ale chodila som aj sama, alebo s byvalou kamoskou.

kassandra25
16. apr 2020

@lenocka12345 no to vela zdaru, s tou jogou. Ja som bola na tom raz a to bolo utrpenie. Mam radsej zumbu, aerobic, daco rychle. Ale si ma rozosmiala svojim prispevkom🙂)

autor
16. apr 2020

@lenocka12345 inak zaluby mam, kolobezku, rada by som chodila na vylety, ale nemam s kym, priatel na to zrovna nie je a kamoska na to chyba. :( Potom uz len take moje introvertne zaluby ako knihy, blog na instagrame, fotografovanie...

lenocka12345
16. apr 2020

@kassandra25 no , prvý raz to je fakt utrpenie , ale mňa to baví veľmi , snívam o vlastnom štúdiu ❤️

lenocka12345
16. apr 2020

ani ja nemám s kým ísť do prírody :( ale zas máš frajera , to je super 🙂

krasnaviila
17. apr 2020

Ahoj kľudne sa mi ozvi 😉

derdia
11. mar 2022

Ahojte baby nenajde sa v tejto skupine, kde sme "bez priatelov" niekto kto je z okresu ZM? 🙏

vierazit198
21. jún 2022

Nechceš sa stretnúť?

vierazit198
21. jún 2022

Ahoj som vydatá a mám dve deti no cítim sa sama.. manžel je stále mimo a rodina nie je moc dobrá...mama ma nikdy nemala rada a otec celý život píl..zažila som si svoje..po čom túžim celý život mak kamarátku ❤️s ktorou si povieme všetko pomôžeme keď to bude treba ..pokecáme a budeme v ťažkých chvíľach..nie je umenie mať veľa priateľov ale tých pravých je málo..som z Bratislavy ...budem rada ak sa stretneme ..písanie nie je moc pre mňa...prajem všetkým ženám ktoré sa cítia samé veľa síl a veľa odvahy ..veľa pozitívnych myšlienok a úsmev pomáha ❤️

missviolet
21. jún 2022

autorka, a odkial si? ja milujem knihy, mam ich doma na stovky, a umelecke fotografovanie (mam aj stranku) aj cestovanie. vyzera, ze mame dost spolocneho, ak chces, napis mi.

hviezdicka384
6. sep 2022

ahojte pripojim sa k par cerstvym prispevkom a k ludom ktori sa taktiez citia osamelo ako aj ja. Je tu niekto z vychodu?

lucynka1717
3. okt 2022

@hviezdicka384 ja som z vychodu 😊

vierazit198
5. okt 2022

@vierazit198 ja som z Bratislavy velmi rada sa stretnem a pokecam.. dakujem

kyuubi
16. okt 2022

Ahojte 😀zaujímavé , že diskusia stále pokračuje. Ak by mal niekto záujem pokecať budem rada.

autor
17. okt 2022

@kyuubi a založila som to tuším ja 😀

kvetinka75
17. okt 2022

autorka - výlety, turistika ťa nezaujíma? na FB sú také skupiny a sem-tam niekto hľadá parťáka na výlet. Možno aj to by som skúsila.

kyuubi
17. okt 2022

Ako človek aspoň zistí , že veľa ľudí ma rovnaký problém. 🙂

autor
17. okt 2022

@kvetinka75 ale zaujíma, len ja som citliva na spoločnosť 😁

autor
17. okt 2022

@kvetinka75 takéto som mala ponuky, môžem ísť s hocikým, mám aj znamych na to

kvetinka75
17. okt 2022

autorka a v čom je problém? Prečo nejdeš s nimi? Veď nemusíte byť stále pri sebe a rozprávať sa. Čo znamená citlivá na spoločnosť? Pootm je možno aj chyba v tebe, že si príliš prieberčivá?

autor
17. okt 2022

@kvetinka75 asi ano, ale hlavne som introvert, nespolocenska. Keby som bola iná, tak ľudí okolo mňa je dosť