Cítim sa trápne pri častom online nakupovaní?
2. dec 2023
Ja sa uz niekedy citim trapne, ze kurier ma uz pozna, a aj v zasielkovni uz aj moje meno si pamataju, lebo objednavam si dost casto z internetu. A tak sa spytam, je to podla Vas hanba si objednavat casto z internetu? Ja do obchodov nechodim (iba do potravin chodim), a tak oblecenie, drogeriu, hracky dietatku, knizky, krmivo psikovi, sosovky atd. vsetko z netu objednavam. A teraz darceky vianocne, a stale je nieco potrebne co musim objednat.
Predošlá
Strana
z3
mna minule stretla postarka na bicykli o 4 ulice dalej od nasej, sme sa rano minuli, pozna ma, takze mi dala zasielku so slovami, ze zlty listok zo schranky mozem vyhodit😅 kurieri a postari maju uplne v pazi, kolko a ako casto ti nosia zasielky
Predošlá
Strana
z3

@lenik98 nehovoriac o tom, ze velmi casto vyuzivam zlavove kupony (skoro pri kazdej objednavke nejaky najdem), tak isto vyuzivam aj cashback.. rovnako si viem jednoduchsie porovnat sumy v roznych eshopoch, casto su veci v eshope aj lacnejsie kedze neplatia drahe prenajmy, predavacky atd...v konecnom dosledku casto zaplatim menej ako by som zaplatila v OC