Cítim sa využito
Mám alebo mala som, teraz neviem.. mam kamarátku, naozaj sme si sadli, písali sme si 24/7, volali každý deň .. ona mala komplikovaný ťažký vzťah + tam bol aj niekto iný. Vždy som tu bola pre ňu, vždy. O pol noci, počúvala som jej náreky, tie isté dookola.. na tie isté otázky som jej odpovedala dookola. Proste obohrata platna ale bola som tu pre ňu. Vzdy. Nikdy som ju neposlala do kelu aj keď mi to už miestami liezlo na nervy, dvíhala som jej sebavedomie. Utešovala ju dookola. Nevravím že naopak to nebolo. Ale proste nikdy som sa jej neotocila chrbtom. Potom si našla priateľa, iného. Od vtedy ako vymenená .. neozve sa, neotvorí správu, nezdvihne telefón .. neodpise.. ako ja jej prajem šťastie ale ma mrzí že ja som tu bola keď ma potrebovala a ked ju potrebujem ja tu nie je. Ja by viem asi je to moja sprostosť a písať jej ublizene správy je tiež detinské. A asi aj mazanie zo sociálnych sietí. Asi som sa len chcela vykecat a pocut možno aj iný názor.
Cítiš sa tak právom, ja by som sa jej viac neozyvala, Max ju pozdravila keby sme sa stretli. Keby začala debatu akoby sa nič nestalo, tak by som iba podotkla, že či to myslí vážne lebo po tom ako sa zachovala si bola v tom , že o vaše priateľstvo nestojí
Kludne by som ju zmazala zo socialnych sieti aj života. V nudzi spoznas priatela - ty si tam bola pre nu ked mala nudzu vtedy si jej bola dobra . Teraz ked potrebujes kamosku ty tak nema cas lebo novy chlap .. zase by si na teba spomenula ked vztah bude skripat a otravovala ta 24/7 . Taky clovek ta vycuca a odkopne. Venuj svoju energiu ludom co si to zasluzia
Predpokladam, ze sa vzdy ozvala, ked ta tak potrebovala. Ozvi sa jej tak isto. Respektive napis jej priamo: kamoska potrebujem ta, mam problem... Aj jej pekne pripomen, pamatas mala si tiez problemy, este ze si mala... Jednoducho vzdy plati - nememu dietatu ani vlastna mat nerozumie.
Az ked sa vtedy neozve a nepomoze, nemas a nemala si kamaratku.
Spravala sa tak aj ked mala niekoho predtym, alebo iba teraz, pri tomto novom?

Kolko mas rokov?
Kamaratka to ocividne nebola.