icon

Cítim, že potrebujem zmenu

26. júl 2023

zazili ste v zivote pocit, ze citite zmenu vo vnutri vybocit, trosku zariskovat?
a zaroven ste sa stretavali s akymsi nepochopenim od rodiny? hlavne, ak sa to tyka pracovnej oblasti, ked mate stalu pracu... nemam este deti, mam 26 rokov a nejde o velky risk v zmysle investicie... dokonca praca, ku ktorej ma taha, je uzko späta s tym, co robim teraz, ale je na zivnost a teda podnecuje viac snahy, usilia, no prax v tomto odbore mam a aj studium.. asi nikdy v zivote, ci uz za studijnych cias alebo aj tych pracovnych zaciatkov som nezariskovala, isla som po svojej linii, zamestnala na TPP, aby som mala istotu a teraz sa mi priam ziada, aby som vybehla z komfortnej zony...
isli ste do toho, ak ste to vnutorne citili, aj ked ste si zvazili vsetky pre a proti?

monillia
26. júl 2023

Určite chod do toho,vždy to môžeš zmeniť ked to nebude podľa tvojich predstáv. Neboj sa a chod za svojim snom

olimuc
26. júl 2023

Ked som chcela zmenu, zbalila som
Sa a isla do inej krajiny … chod si za svojim. Za svoje rozhodnutia budes znasat dosledky len ty, ci pozitivne alebo negativne … si mlada, zivit iba seba … skus uvidis