icon

Cítiť sa viac upravene

23. máj 2022

Čaute mamičky, veľa z nás je na materskej/rodičovskej. Čo vám osobne pomáha sa cítiť viac upravene, sebavedomo (po fyzickej stránke)? Nechodím po vonku vo vyťahaných teplákoch s mastnými vlasmi, ale nie som úplne spokojná tak ak sa chcete podeliť čo vám osobne pomáha, otváram diskusiu 😊😀
Mne sa teraz v lete páčia na sebe šaty a sandálky, len častokrát je to na detské ihrisko nepraktické 😀

galganka
23. máj 2022

Nosím sukne a šaty. Aj na detské ihrisko.

jaskolka
23. máj 2022

Co je nepraktické na satach a sandaloch? Ja v lete nosím len to, neviem si predstaviť sa potiť v leginach a teniskách.

mladenca
23. máj 2022

Teraz su celkom moderne pod saty nosti tie cyklo sortky 🙂 Ked tak vyskusaj, nie je ich vidiet pod satinkami a mas aspon istotu ze na tom ihrisku ti nikto nic neuvidi 🙂

sasitimi17
23. máj 2022

Keď som bola na rodičaku chodila som aj v šatách na ihrisko veď nemusíš mat kokteilové alebo elegantné, dajú sa kúpiť aj športovejšie šaty. A stačí keď len budeš mať čisté vlasy, často vidím mamičky s obrovskými odrastmi a vlasy mastné že aj vyprazat by sa dalo na nich 😃 ja som chodila (aj chodím ešte ) na umelé mihalnice, pre mňa to bolo aj praktické, veľmi sa mi páčia zvýraznené mihalnice a nechcelo sa mi každé ráno babriť s riasenkou

marcellka32
23. máj 2022

Umyté vlasy, upravené obočie, rúž/lesk na pery, špirála, upravené nechty (vôbec nemusia byť gélové ani nalakované, ale upravené), existujú aj pekné letné nohavice+tričko, bluza (tunika)

eliskadad1
23. máj 2022

šaty, sukne, to je moje a to nech ideme kamkoľvek, proste vtedy sa cítim dobre, aj sandále keď mám tak sa cítim lepšie ako v teniskách ;)