Cítite, keď na vás niekto naozaj pozerá?
Myslim to takto ze nakoniec ked sa pozriete ci vas pocity klamu alebo sa ten clovek na vas naozaj pozera? 😂
@anonym_autor Áno, nemám to rada, keď niekto doslova očumuje…
@anonym_autor hehe, nie 😄😄😄. Ja som úplný ignorant na totalku, mňa by mohol baliť celý bar, ja som úplný mimoň 🤭. Ku mne treba proste nabehnúť a povedať mi, že heeeej čumím na teba, chcem ťa!!!! Alebo si divná!!! Alebo - máš od holuba nasraté na pleci... Ináč nič, nula, tma 🤷.
Áno a nenavidim to
Teraz pozerám že odošli anonymne, to fakt je už taká možnosť ? Podľa mňa nie dobre
@anonym_autor hehe, nie 😄😄😄. Ja som úplný ignorant na totalku, mňa by mohol baliť celý bar, ja som úplný mimoň 🤭. Ku mne treba proste nabehnúť a povedať mi, že heeeej čumím na teba, chcem ťa!!!! Alebo si divná!!! Alebo - máš od holuba nasraté na pleci... Ináč nič, nula, tma 🤷.
@mikadooo ty o jednom a otázka o troška inom...
nikto nepíše o balení... stačí keď sa niekto na teba uprene pozerá - nemusí ísť vôbec o nejaké balenie - len sa na teba uprene pozerá z nejakého dôvodu .... ale možno nie tak to myslela autorka.
nikto nepíše o balení... stačí keď sa niekto na teba uprene pozerá - nemusí ísť vôbec o nejaké balenie - len sa na teba uprene pozerá z nejakého dôvodu .... ale možno nie tak to myslela autorka.
@deti95060810 Presne tak neide o balenie
@deti95060810 je mi úplne jedno, nevnímam "upreté pohľady". Ak má niekto so mnou nejaký problém, či v dobrom alebo v zlom, musí mi to povedať na rovinu, nie "uprene sa na mňa dívať". Ja som priamy človek a očakávam priamosť od ostatných. Možno sa na mňa niekto niekedy uprene díval, no tak som tomu nevenovala pozornosť, nech sa díva 🤷.
@anonym_autor áno cítim to, ak tú osobu aj vidím, tak sa na ňu pozerám tiež, zvyčajne uhnúť pohľadom do sekundy 🤣. Mňa to baví.
@mikadooo Ja to iste moje pozorovacie schopností mínus 💯 😀do mňa keď niektonebuchne ja nevidím ja keby ze prejdem okolo vlastného muža tak ho nevidím 😀

áno... obzriem sa . okamžite .