icon

Cítite, keď na vás niekto naozaj pozerá?

8. júl 2025

Myslim to takto ze nakoniec ked sa pozriete ci vas pocity klamu alebo sa ten clovek na vas naozaj pozera? 😂

deti95060810
8. júl 2025

áno... obzriem sa . okamžite .

nikoletta1712
8. júl 2025

@anonym_autor Áno, nemám to rada, keď niekto doslova očumuje…

mikadooo
8. júl 2025

@anonym_autor hehe, nie 😄😄😄. Ja som úplný ignorant na totalku, mňa by mohol baliť celý bar, ja som úplný mimoň 🤭. Ku mne treba proste nabehnúť a povedať mi, že heeeej čumím na teba, chcem ťa!!!! Alebo si divná!!! Alebo - máš od holuba nasraté na pleci... Ináč nič, nula, tma 🤷.

nika11103
8. júl 2025

Áno a nenavidim to

nika11103
8. júl 2025

Teraz pozerám že odošli anonymne, to fakt je už taká možnosť ? Podľa mňa nie dobre

deti95060810
8. júl 2025
@mikadooo

@anonym_autor hehe, nie 😄😄😄. Ja som úplný ignorant na totalku, mňa by mohol baliť celý bar, ja som úplný mimoň 🤭. Ku mne treba proste nabehnúť a povedať mi, že heeeej čumím na teba, chcem ťa!!!! Alebo si divná!!! Alebo - máš od holuba nasraté na pleci... Ináč nič, nula, tma 🤷.

@mikadooo ty o jednom a otázka o troška inom...
nikto nepíše o balení... stačí keď sa niekto na teba uprene pozerá - nemusí ísť vôbec o nejaké balenie - len sa na teba uprene pozerá z nejakého dôvodu .... ale možno nie tak to myslela autorka.

autor
8. júl 2025
@deti95060810

nikto nepíše o balení... stačí keď sa niekto na teba uprene pozerá - nemusí ísť vôbec o nejaké balenie - len sa na teba uprene pozerá z nejakého dôvodu .... ale možno nie tak to myslela autorka.

@deti95060810 Presne tak neide o balenie

mikadooo
9. júl 2025
@deti95060810

@deti95060810 je mi úplne jedno, nevnímam "upreté pohľady". Ak má niekto so mnou nejaký problém, či v dobrom alebo v zlom, musí mi to povedať na rovinu, nie "uprene sa na mňa dívať". Ja som priamy človek a očakávam priamosť od ostatných. Možno sa na mňa niekto niekedy uprene díval, no tak som tomu nevenovala pozornosť, nech sa díva 🤷.

denkabemommy
9. júl 2025

@anonym_autor áno cítim to, ak tú osobu aj vidím, tak sa na ňu pozerám tiež, zvyčajne uhnúť pohľadom do sekundy 🤣. Mňa to baví.

ma77
9. júl 2025
@mikadooo

@mikadooo Ja to iste moje pozorovacie schopností mínus 💯 😀do mňa keď niektonebuchne ja nevidím ja keby ze prejdem okolo vlastného muža tak ho nevidím 😀