Čo by ma potešilo?
Ženušky! Dnes ráno som na profil písala tieto otázky, ale chcela by som rozviť viac túto diskusiu. A preto sa ešte raz pýtam :D : Čo si želáte, aby sa stalo budúci týždeň? Čo by vás úprimne potešilo? A ako to viete naplniť? Ak to neviete naplniť, čo by vám v tom mohlo pomôcť? 🙂
Používate aj svoje mantry alebo afirmácie, ktoré vám pri tom pomáhajú? 🙂
@cecilia68 ďakujem za názor 🙂 každý má svoje záluby, možno sa ti zdá čudné tieto otázky ale je doležité aby sme si každý vytvorili niečo čomu sa budeme venovať z čoho budeme mať radosť a na čo sa možeme tešiť 🙂 ak sa chceš pušťať do slovnych konfliktov tak o to skutočne nestojim 🙂 máš možnosť ignorovať tento príspevok 🙂
@bjnr pozitivne myslenie je fajn,len to treba brat tiez s nadhladom, potom sa z toho stava zavislost. Kdesi som citala ze jeden pan napisal nejaku motivacnu knihu a o par dni spachal samovrazdu,lebo aj napriek pozitivnemu mysleniu sa veci diali inak
@bjnr je tu taky jeden @michal3691 a on ma take pekne zaujmy, skus mu napisat..... 😝
@svetlana35 tak hej je to pravda vie to prerasť do fanatizmu 🙂
Ludia, akí ste neprajní 🙂 mne ide o to, aby sme medzi sebou zdielali to, čo by nas mohlo potešiť a vy to prekrutite hned na kulty, sekty, samovraždy :D toto obdivujem inak na tom, že každy vnimame jednu vec tak odlišne 🙂
@bjnr no lebo to zavana vychodnymi nabozenstvami ....tieto pozitivne reci...a mne sa osvedcilo, ze ludia co stale riesia co by ich potesilo, alebo sebalasku, tak vnutri prezivaju vacsinou tazke obdobie. teba by teda co potesilo?
@svetlana35 ano presne tak 🙂 ked si človek niečo žela tak väčšinou to čo mu chyba..mne prekáža to že niektorí ludia sa nevedia rešpektovať a snažia si silou mocou presadzovať to svoje
mna by rozhodne potesilo, keby napriek predpovediam pocasia neprisla ta arkticka zima, ktoru slubuju, nakolko ma caka pohreb mojho brata, ale neviem preto urobit nic, a tak sa budem modlit, aby sme neochoreli vsetci, co tam pojdeme, a nemam ziadne mantry ani afirmacie,
vystacim si s vierou v Boha.
🙂
@obsadenemeno 😂 toto mi nerob, skoro som si cvkla...
@bjnr na Slovensku sa ľudia prezehnavaju keď počujú slovo mantra, takze asi veľa duchaplných odpovedi sa nedočkaš. Ja verim, že na začiatku všetkého je myšlienka a ta ma obrovsku silu. Mantry mám rada (poznáš Deva Premal?) a afirmacie používam tiež, takéto osobne veci ale nevesiam kade komu na nos a už vôbec nie na fóre, tu sa dočkaš len výsmechu....
drogy...... niekto zo SNS musi na tajnasa chodit na konika a preto nechcu dekriminalizovat ani marisku bo nejake uzivatelky su ocividne online 😉
@sisaka a nielen od tych co sa prezehnavaju...
@0silvia0 a este ten vykricnik za oslovenim, keby nepouzivala, tiez by potesilo...... 😒
potešilo by ma, kebyže sa stretnem s tou kočkou čo sme sa dnes zoznámili na pokeci - uplna pecka žena ! 32 rokov, má dve deti, ale potrebuje kúsok odreagovania, manžela má nejakého kokotka ... vyzerá to nádejne, streda, štvrtok stretko ... postava veľmi pekná - kebyže neviem, že má dve deti, ani by som si to nemyslel, xixixi
podľa mňa toto netreba absolútne riešiť, mali by sme sa tešiť z každého dňa, čo nám prinesie a hlavne z maličkostí 😉

Musíš sa príšerne nudiť 😂 A keď som ešte pozrela tvoj profil, tak mám pocit, že na niečom fičíš 😅