Čo by som potreboval na ples a la inkognito prezlečný za ženu?
Ahojte. Viem,že Vás tento príspevok niektorých pobúri, ale predsa to skúsim. Som jeden obyčajný chlapec. Počas školského roku sme mali v škole jednu akciu, kde som si to na chvíľu vyskúšal byť ako dievča. U spolužiakov to malo celkom úspech. Keď to nedávno spomenul môj naj kamarát, napadlo ho, či by som si to nechcel keď bude dáky ples skúsiť zaplesat ako baba. Chcem sa spýtať, čo by to asi pre mňa znamenalo, čo by som musel všetko zohnať aby to bolo fakt dôveryhodné? Ak máte niekto niečo na predaj čo by sa dalo použiť, prosím dajte mi vedieť. Ak niekoho tento príspevok pobúril, prosím nereagujte radšej ☹ Prikladám moje foto zo školy z príprav ako som asi vyzeral.
@san2 wow ...parada 🙂 ved ty ako dievca vyzeras lepsie ako ja ako dievca :D krasne saty ..a tie vlasy boze to tak pasuje spolu :O kus trosku upravit obocie...trosku ina parochna..tato vyzera troska umelo. Nesla by som do takej farby aj ked je uzasna ale skor hneda a trosku matna farba..nemame take uplne uzasne dokonale huste dlhe leskle vlasy..aspon 95% z nas. Ostatne vyhrali genovu loteriu :D ak to chces dotiahnut do uplne top stavu..sla by som na tvojom mieste za nejakou co robi profi make up.
Má už aspoň 15 chalanisko?
A neviem, neviem, či tej pani sa bude páčiť, keď zistí, že tu vycapuje aj jej fotky
Mily autor, neber osobne co napisem, ale pokial pre nase dcery vyrasta generacia chlapcov ako si ty, tak je v spolocnosti nieco velmi zle...kde je testosteron ktory z vas robi muzov? Cim to je, ze mladi chalani namiesto toho aby nahanali baby, riesili motorky a auta sa zrazu radsej prezliekaju za dievcata?
mám syna a toho by som do ženských šiat asi ťažko navliekla.... nechcel by.
ale ak potrebuješ šaty, alebo nejaké oblečenie, napíš aspoň výšku popr. veľkosť....
@zooeynka V spolocnosti je toho zle velmi vela.
Takito ludia existovali vzdy, ale kedysi to tajili, schovavali a nepriznali si to mozno ani sami pred sebou. Teraz je rozdiel ten, ze viac ludi sa o tom neboji hovorit, viac sa ukazuju. A potom je tu taka mala cast takych, ktori len experimentuju, lebo je to nieco ine, lebo je to " v mode" a pod.
Nikdy nevies co vyrastie z tvojho dietata, su veci, ktore sa nedaju ovplyvnit vychovou.
Oh chudatko...
Kazdyn padom, pre krasu sa trpi, to zeny vedia, skus nabuduce pri liceni vydrzat posediet, nie sa zvalit na postel, to je take chlapske 😉
@zooeynka Pokial si pamatam co som citala nejake vyskumy a statistiky, tak tie cisla nerastu. Len vtedy to ludia potlacali, neexistovali aby tomu nechali "volny priebeh".
Ale este davnejsie v takom starom Rime bolo tolko homosexualov a pomerne verejne praktizovali rozne orgie, ktorych sa zeny vobec nezucastnovali... bolo to v tej dobe uplne normalne.
Nemyslela som to tak, ze ty tvrdis, ze autor nedostal nevyhovujucu vychovu, ale ze stat sa to moze komukolvek - napriklad aj tvojim detom.
Niektori tvrdia, ze vychovavaju k "spravnym" hodnotam a k tradicnym rolam a pod, ale to s tym nema nic spolocne.
Tak na tych fotkach co si pridal to podla mna vyzera dost doveryhodne 🙂 Mozno ak si chcel nejaku inu farbu vlasov, tak nejaku parochnu, pekne sa namalovat, nejake pekne saty, ked ms 16 tak mozno este nemas ani take velke nohy tak mozno by si mohol skusit aj nejake topanky s par centimetrovym podpatkom 🙂
Nekŕmte trola. Tie fotky sú stiahnuté z internetu. Takže kľud, len sa niekto prišiel zabaviť na pobúrených reakciách.
@zooeynka ako ti napisala @fokuska cela anticka spolocnost bola postavena na homosexualnych vztahoch... v starom grecku neuznavali vztah muz - zena, ale ucitel -ziak. Zisti si nieco o platonovi, sokratovi... alebo o bajnom achillovi, hrdinovi z trojskej vojny, ktoreho nam tak muzne predstavil brad pitt... myslis si, ze pre smrt patrokla tak salel, lebo to bol jeho bratranec? Prd makovy, bol to jeho milenec, jeho laska... ostrov Lesbos nie je lesbos nahodou, na tento ostrov kazdorocne odchadzali zeny na oslavy, kde sa konecne doatalo citov a lasky aj im -medzi sebou... homosexualita v tomto obdobi nebola vobec utajovana, vymazala sa z historie az dodatocne, skus hadat, kto je za tym...
@lindusss2016 predpokladam ze je za tym krestanska cirkev, ktora je sama o sebe plna homosexualov. Tak zostava verit ze ostane na svete aj dostatok hetero orientovanych ludi aby ludstvo nezaniklo;)
Foto sú stiahnuté z netu, tento text s určitými obmenami sa tu a na fb zjavuje už pár rokov...

vyhladaj psychologa. bez srandy.