icon

Čo by ste povedali svojmu ja pred 30?

14. aug 2025

Ahojte akú radu by ste si dali? 🙂

Strana
z2
diewcatqoo
14. aug 2025

Uc sa k angline este nejaky cudzi jazyk. Kup byt skor, necakaj este rok. Natieraj sa SPF.

lucka_ke
14. aug 2025

investuj do nehnuteľností

anonym_c0edaf
14. aug 2025
@diewcatqoo

Uc sa k angline este nejaky cudzi jazyk. Kup byt skor, necakaj este rok. Natieraj sa SPF.

@diewcatqoo presne to isté som išla napísať, plus hýb sa ešte viac, ako sa hýbeš

sszuzu8
14. aug 2025

Že bude lepšie. V 20 sa človek trápi pre mnoho vecí po 30 mnoho z nich už nerieši. Príde aj sila aj sebestačnosť.

tramtada31
14. aug 2025

Ked sa Ti raz v zivote naskytne možnosť kúpiť dom, v žiadnom prípade ho nekupuj, kup radšej investičný byt.

anonym_3c84ce
14. aug 2025
@lucka_ke

investuj do nehnuteľností

@lucka_ke presne... nakup tolko 1 a 2 a 3 izbakov v BA kolko sa da 🙂 🙂 (po 300-500 tisic SKK) 🙂 🙂

sszuzu8
14. aug 2025
@diewcatqoo

@diewcatqoo prečo inak to spf keď smiem vedieť? Je to fakt také nevyhnutné nie je to len novodobý trend?

tinkavvv
14. aug 2025

Pouzivaj spf, cvic este viac a zdravo sa stravuj 🙂

marhulka13
Autor odpoveď zmazal
anonym_abb2a7
Autor odpoveď zmazal
eleanora666
14. aug 2025

Nic. Vsetko co zazilo, mu nieco do zivota dalo.

petamich
14. aug 2025

Najvyssi cas kupit byt, opras Nemcinu skor a uzivaj si single zivot, ten spravny partner fakt pride 🙂 a este nezer! sportuj viac

binarypete
Autor odpoveď zmazal
babababka
14. aug 2025

Dievča nebuď do všetkého hŕŕŕ,šetri sa.

anonym_b84105
14. aug 2025

@anonym_autor si odkázaná sama na seba, never mužom 🫤

stvorenie
14. aug 2025

Ja sebe žiadnu, pretože som to akosi zvládla k mojej spokojnosti, ale všeobecne si myslím, že v mladosti je najdôležitejšie uvedomiť si, že najdôležitejšie pre budúcnosť sú vedomosti, teda vzdelanie. Možno ešte, (to za socíku nebolo aktuálne) nevzdávať sa svojich snov. Ak chceš byť kaderníčka, lekárka, programátorka, choď si za tým ako parný valec.

dadis
14. aug 2025

Ja to rozvijem vo viacerych oblasti:
vztahy: maj rada sama seba, nezostavaj s niekym iba preto, lebo si myslis, ze na lepsieho nemas a vzdy pozeraj na muza ako na potencialneho otca svojcih deti - na jeho rodinu pozeraj pozorne! vela o nom prezradi
kariera a skola: vela sa uc, v praci ber projekty, ktore nikto nechce zobrat (vela sa pri tom naucis, aj ked nezoznu uspech), ver si - ti vsetci ludia sa tvaria velmi dolezito, ale su to sraci - ci menej vedia, tym dolezitejsiu masku maju, naucis sa najviac od tych najskromenjsich, ti sa na nic nepotrebuju hrat
- zdravie: sportuj, jedz zdravo, stretavaj sa s priatelmi, udeziavaj dobre vztahy s rodinou, vela nepi a urcite nefajci a neopaluj sa

anonym_69fa67
14. aug 2025

@anonym_autor
- nikdy never švagrovi svojho šéfa, nie je to tvoj šéf aj keď ho počas choroby zastupuje
- nikdy si nezačínaj s sbskárom
- keď .druhorodenému dieťaťu raz bude bolieť bruško, nenechaj sa odbiť lekármi, trvaj na ďalších vyšetreniach
-nikdy never tete D. aj keď sa na teba bude usmievať a presviedčať že to čo robí, robí pre tvoje dobro.

modratrixie
14. aug 2025

Fakt nič 🫣môj život je neuveriteľný a bol aj úžasný aj ťažký a bez tých vecí by som to už nebola ja.

larsen
14. aug 2025

Jedz čo ti chutí a koľko toho chceš, v padesátke aj tak budeš ako prútik.😂

dari226
14. aug 2025

Ty si na prvom mieste, nikomu niesi nic dlzna, je to tvoj zivot, tvoj jeden jediny.

olimuc
14. aug 2025

Vyuzi kazdu prilezitost a kasli na dobru vychovu. Za dobrotu na zebrotu…

klotildabazarik
14. aug 2025

@anonym_autor odid zo Slovenska

ivanakal
14. aug 2025

Ja som najskor citala, ze pred 30.timi rokmi.. A rozmyslam, ze vtedy som mala 10, no co by som si asi tak povedala. 🤣 Az potom som pochopila.. a nic by som si neodkazala, vsetko je tak ako ma byt 😊

luccija
14. aug 2025
@olimuc

Vyuzi kazdu prilezitost a kasli na dobru vychovu. Za dobrotu na zebrotu…

@anonym_autor nenechaj sa odradiť ostatnými a stoj si za tým čo chces.
Viac sa uc jazyky, cvic, viac využívaj kontakty, ktoré máš, nebuď taká hrdá a samostatná, zodpovedná.
Zi viac tu a teraz a nerozmýšľaj nad dôsledkami.

@olimuc asi tak ako píšeš...

luccija
14. aug 2025
@larsen

Jedz čo ti chutí a koľko toho chceš, v padesátke aj tak budeš ako prútik.😂

@larsen haha ja zase naopak🙂

luccija
14. aug 2025

A hlavne nestrachuj sa toľko vždy všetko nejako dopadne aj zlá skúsenosť ti niečo dá.A ešte nikdy nezačnú fajcit

unicornlady
14. aug 2025

Že sa nemusí snažiť každému vyhovieť, aby ju mali radi. Lebo aj tak sú ľudia, ktorí ju mať radi nebudú. Treba nájsť tých "svojich".

janinah
14. aug 2025

Choď na vs

anonym_a1147c
14. aug 2025

Kúp tie bitcoiny, aj keď nemáš tušenie, čo to je a na čo ti to bude. Kľudne zariskuj a obetuj tých 100 dolárov.
PS: písal sa rok 2010

Strana
z2