Čo by ste robili, keby zajtra zrušili internet?
Čo by ste robili, keby zajtra zrušili internet? No u nás v rodine si to ani neviem predstaviť. Všetci maju oči nalepené od rána na mobile.....asi by sme sa začali rozprávať.
ak by som internet nemala na zábavu, nič by sa nestalo ... lenže internet využívam aj na učenie, aj na zdieľanie myšlienok či zážitkov s ľuďmi, s ktorými nie som vo fyzickom kontakte ...
Tiez by som nevedela bez internetu fungovat v praci, kedze 95 % casu pracujem z domu a potrebujem k tomu Remote desktop. V osobnom zivote by som kludne prezila.
Prispôsobili by sme sa, rovnako ako keď internet vznikol. Ak sú u vás všetci závislí na mobiloch niekde je chyba.
Moja praca by prestala existovať... Šla by som do parku a maľovala ľudí ako pouliční umelci na Karlovom moste... Ale kto by to kupoval keď by si to mohol zavesiť iba na stenu a nie na stenu :D
To je velmi podobne, ako keby si sa pytala na elektrinu. Internet je sucast pokroku, bolo by to bez neho zlozite, rovnako ako bez tej elektriny, museli by sme proste urobit velky krok vzad a co je pre mnohych zlozitejsie - v komunikacii s ludmi krok vpred.
Co sa tyka zavislosti na sietach, tak mesiac by u vas bolo doma peklo, lebo vsetci by si prechadzali abstakom. Potom uz lepsie. Nasli by si ine cinnosti.
U mna v praci by to bol trochu problem, kedze net potrebujem k praci.
V globale - zivot by sa zase spomalil a vsetci by si zvykli. Lebo vymena info by nebola taka rychla. Presli by sme naspat na postu a cakanie cca 3 dni na odpoved od zakaznika, doda vatela, klienta, .... by bola normalka.
Takze by sme zvolnili tempo.
Asi by som citala viac knih v papierovej podobe mozno aj noviny a mala vacsie ucty za telefon aby som bola v kontakte s ludmi co byvaju na opacnom konci sveta a asi pisala viac listov 😀
Keďže robím z domu a naša firma má data warehouse na cloude, prišla by som o prácu a firma by schrachovala. Takže bez internetu by som prišla o príjem, nemala na potraviny a lieky a zomrela od hladu a na choroby.
Tak to by bol prúser, lebo by som prišla o prácu 🙈
V privatnom zivote nic … pozitivnv robote tazko.
Kedysi ľudia nemali internet. Teraz je to už nepedstaviteľné. Nič by nefungovalo.
Posielali by sme zas viac sms-iek. 😅
Pripravila by som sa na koniec sveta. Niekedy internet nebol a bolo v pohode. Teraz by sa z toho svet nespamätal.
Keby moja práca a celková povaha mojej práce nevyžadovala internet, tak by mi to v podstate nevadilo, ešte by som sa potešila.
Len si to neviem predstaviť, však by nefungovalo nič. Banky, letiská etc etc.
Určite by sme začali kupovať printové noviny a tlač u nás doma. To by bola asi najväčšia zmena. A v praci by mi chýbal určite.
Nemohla by som pracovať. Stačilo, že bol mimo kataster a už bolo zle.
Zvykli by sme si. Horšie by to bolo v práci. To si už neviem presne predstaviť
Ja som veľmi rada, že žijem v dobe internetu. Je to jednoduchšie. Neviem co by som robila, keby ho zrušili. Prišla o prácu, o koníčky, o oddych, o vzdelanie, o informácie... Prispôsobila by som sa, len by všetko trvalo 4x dlhšie
Mohol by som ísť rovno na úrad práce 😂
Boli by sme obaja s manzelom bez prace 🙂 resp. ja asi nie, ale musela by som chodit do office a srat sa s fyzickymi zlozkami.
Zrusenie internetu ako takeho by bol velky problem (ziadne elektronicke sluzby napr ani platby)…zrusenie socialnych sieti by mi nevadilo

Bez internetu by som nemohla robiť svoju prácu. Ale mimo toho by nám to doma nijak nechýbalo. Muž je na mobile iba ak mu niekto telefonuje, inak ho do rúk nechytí. A keď je doma muž resp. ak nepracuje, tak nie som na nete ani ja.