icon

Čo by ste si kúpili za milión EUR?

15. apr 2025

Ak by ste zajtra vyhrali milión eur, čo by bola prvá vec, ktorú spravíte?

Ja nová kuchynská linka, deťom počítač a dovolenkááááá

Strana
z2
balerina2025
15. apr 2025

Vas za toto platia? za tieto otazky?

koniarova
15. apr 2025

Prerobila by som dom a záhradu. A dopriala sebe aj všetkým ktorých mám rada.

wolf_
15. apr 2025

Dovolenka, bývanie, investičný byt/byty

doriiis
15. apr 2025

Dva- tri byty v Bratislave

viestta
15. apr 2025

Dlhuuu dovolenku, kde by som rozmysla co so zvyskom...

misulka22
15. apr 2025

Agropenzion.taky maly by mi stacil

zobaka
15. apr 2025

isla by som na dlhsiu dovolenku k moru a pozrela si tam nejaky apartman, alebo dom na byvanie

zuzanita1609
15. apr 2025

Splatiť hypotéku, pomoc splatiť hypotéku rodine, darovať na liečbu detičkám,vidieť Zem z vesmíru a milión ako prišiel,tak odišiel 😆.(ale to by ani nevydalo, čiže výlet do vesmíru padá) 🤣

koniarova
15. apr 2025

@zuzanita1609 minula si už pri tretej možnosti.. 😁😁😁

zuzanita1609
15. apr 2025

@koniarova veď práve mi to došlo,keď som dopísala 😁

ketrin007
15. apr 2025

Útulok ❤️

hellwant
15. apr 2025

@zuzanita1609 Keby si to vyhrala skoncila by si pri prvych dvoch uplne splnenych moznostiach a casom trosku aj 3.
4 by si nedala- nezabudnutelne, ale v porovnani s tym, ze by si si uvedomila, ze chces zit v lepsom standarde, mas mozno deti a to nevies, ci by ti v rodine casom neprisla choroba a mohla by si mat lepsiu liecbu( drvivu vacsinu casom cosi prikvaci😢) , by bol Vesmir dost zbytocny.

zuzanita1609
15. apr 2025

@hellwant zobrala som to čisto pragmaticky, splatiť svoje dlhy, nebyť nikomu nič dlžná a žiť si ďalej v ako takej pohode. Ako sa to vraví,kým je človek a jeho rodina zdravý/í ma asi všetko. Ale treba si dávať pozor aj na to,či si človek želá, pretože môžu nastať dve tragédie, prvá,keď sa želanie nesplní a potom tá druhá,keď sa splní 😁.

ejbyk
15. apr 2025

Jedinú vec ktorú by som určite urobila, že by som vzala svojho uja z DSS...momentálne na to nemáme žiadne podmienky ho mať doma
Inak mi nič "veľké" nechýba...
Ja stále hovorím že sme vlastne milionári....

hellwant
15. apr 2025

@zuzanita1609 zas otazka bola len na milion. Eurojackpot fulka je 120 myslim, vtedy by si si mohla ostrov kupit a vladnut tam🤣 A je tam aj sexi George🫣

balerina2025
15. apr 2025

zalozila hospice na Slovensku

zuzanita1609
15. apr 2025

@hellwant čo by som robila s ostrovom a sama si tam...?😆 To by som už radšej odkúpila nejaký vzácny les, lokalitu a nech sa ho nik ani nedotkne. Mne by bol ten milión asi fakt málo a to ani nie som žgrloš 🤭.

hellwant
15. apr 2025

@zuzanita1609 ved s Georgom, tym bradatym, nie sama😁 A ak by si tam mojej rodinke dopriala plazovy domcek, mala by si tam dalsich 3🤑 Aj dan by sme ti platili z nehnutelnosti raz rocne- aspon by si mala doslovne "rocny" prijem😅

0laracroft0
15. apr 2025

ETF

klara546
15. apr 2025

Byty.

done
15. apr 2025

Nový život v zahraničí.

klara546
Autor odpoveď zmazal
hankab
15. apr 2025

Vyplatila hypoteku, postavila bytovku s 12 bytmi. 6 by som predala a 6 si nechala na prejanom ako zarobkovu cinnost. Skusila by som si vybavit polovicny uvazok v praci (mam ju rada, aj kolegov), aby som mala nejaky rezim a donutila sa skoro rano vstat. Kupila by som aj susedin dom, ktory ma hodnotu 120k za 160, aby sa odstahovala a dala nam svaty pokoj (otravna krava je to), a postavila na ich pozemku 2 sklenniky a veeelku zimnu zahradu.

katarinaba
15. apr 2025

Jeejda tolko penazi 🥰🤪 ani neviem, tolko toho by som chcela - aj pre seba cisto sebecky, aj pre druhych, aj pre zvierata. Ale pre zaciatok skusim aspon tych 77.777 na exprese 🤪🤪🤪 to uz mam aj presne minute 😂😂😂 tazke pocty, matika mi nikdy nesla 🤣🤣🤣

sevrin
15. apr 2025

Poslal by som ich Ficovi, nech nemusí prežívať s tou dvojnásobnou doživotnou almužnou chudák strelený.

danieli
15. apr 2025

Poobzerala by som sa, ako ho vyuzit, aby na seba zacal zarabat sam a nasledne by som si zelala vytvorit zariadenie pre specifickych pacientov napr. bdela koma, osoby, ktorym nestaci dss, ale zaroven nepotrebuju byt hospitalizovani, pretoze netrpia akutnym problemom, teda tych, ktori cez toto sito prepadnu

hexina
15. apr 2025

Ja by som dala vypoved 😁

mameha7
15. apr 2025

Málo na dom v Bratislave... 😃

veselo_neveselo
15. apr 2025

@mameha7 Ale dost na niekde pri mori 🙂

saxana000
15. apr 2025

Prve vyplatit hypo.druhe kupit muzovi karavan a zaplatit rybacku do Norska.tretie napravit gravitacne škody na hrudniku take pekne pevne C kosiky.
Tretie kupit dom so zahradou a detom kazdemu co by si zazelali.. a rozbehnut nejaky pekny maly vlastny biznis . Mne by vlastne stacila aj plovica z miliona.

Strana
z2