icon

Čo by ste v mladosti zmenili?

4. sep 2024

Ako by ste dnes, pri pohľade späť, naložili so svojou nenávratne preč mladosťou? Čo by ste poradili svojej mladšej verzii.

Reči typu neobterám sa spať nechcem čítať. Ďakujem.

Strana
z2
tehulka2011
4. sep 2024

kupila by som bitcoiny

elzena2
4. sep 2024

Dala by som si zamrazit vajicka.

lenkasarka
4. sep 2024

Nevratila by som sa na Slovensko.

lilitela
4. sep 2024

Priklanam sa k nazorom, ze rychlo po skole odist do zahranicia a kludne aj menit krajiny a vyborne a naucit viac cudzich jazykov, mozno sa ani nevratit. Hladat iny sposob, ako pomoct rodine, ktora to vtedy potrebovala - neobetovat sa tak.
A tymto myslim, by som mala cely zivot uplne iny, logicky.
A samozrejme, mat dnesny rozum a vedomosti a pohlad v tej dobe. Vsetko by bolo ine, inak by som sa pozerala na to, ako vyberat pracu, ako si vyjednat podmienky, ako dlho znasat veci, ktore mi nie su vlastne prijemne, iny partner, ine byvanie.

TOP je: Mysliet viac na seba! Nerobim to dodnes.

guiseppinka
4. sep 2024

3 veci, ktore by som zmenila - nesla po zakladke na priemyslovku, ktoru som po roku aj tak menila za gympel, viac by som sa drvila nemcinu a nebojovala proti nej a tretia - viac by som vyuzila stipendia a rozne projekty cez vysku.

veronika2316
4. sep 2024

Nevydala by som sa

luccija
4. sep 2024

Išla by som študovať psychológiu a bola menej zodpovedná, uzkostliva.Mam pocit, že som si za mladosti nevyhodila" z kopýtka"možno ma to chytí teraz v kríze stredného veku🙂
A z takých neskorších rozhodnutí nepredala by som byt, ale radšej platila hypo a byt si nechala v prenajme

jajanka31
4. sep 2024

@tehulka2011 sakra a ja som ich mala a v 2014 som ich dala ako vianocny darcek 2 zamestnancom. Kazdemu po 2.. ktovie co s nimi spravili.. no to bola tiez chyba

brendaa
4. sep 2024

Študovať VŠ, ísť do Kanady a USA...kúpiť byty v Poprade 😁...
No najviac by som chcela keby sa dal vrátiť čas a užiť si čo najviac spoločných chvíľ mojich srdcu najbližších čo odišli skoro...hlavne tatko🤍..... starý rodičia...

lakebabe
4. sep 2024

Nič zásadné, všetko čo som urobila ma priviedlo k tomu kde som, takže celkom spokojnosť. Určite by som ale bola menši stresak. Už sa mi milión krát potvrdilo, že nejde o život, nejde o nič.

vkatush
4. sep 2024

Podľa mojich výpočtov som mala zobrať hypotéku a kúpiť nejakú nehnuteľnosť už v 15tich 😂 alebo aj v 20tke. Čo už.
Plus by som môjmu starému ja povedala, že nikto tu nebude večne a ľudia sa dokážu veľmi zmeniť, netreba sa fixovať na nich, ale zamerať sa sám na seba.
A posledný mesiac tak dosť premýšľam nad tým, že som sa nemala vykašľať na medicínu.

Ale zase, nebola by som,.kde som, s kým som a nemala by som to, čo mám (teda hlavne moju rodinu).

ivangeline
5. sep 2024

Bola by som väčší sebec. ;)

ajuga
5. sep 2024

Na jodine matiky by som sa prihlasila, ak by sa matikarka opytala, ci je niekto, kto tomu nerozumie 😁
Ale nie... bola by som viac zhovorciva, chodila viac von a nesla by som na tu vs, na ktorej som zabila 5 rokov. Ale sla tu na vs do mesta, z ktorej som sa smiala ze hahaha, vej je to len trapna vs kvoli titulu. Koncom mesiaca idem na zapis na tu konkretnu vs, pretoze pre vykon mojej prace potrebujem mat ten "trapny titul". Bila by som sa po hlave..
A menej by som pouzivala "nikdy by som...." 😀

mnamko
5. sep 2024

@aylinn_ no ja by som sa vrátila hned,len dcéra by asi uz nezvládla slovensku školu,asi qz na strednu keď pôjde a to len jazyková by bola .
Nieje to jednoduché žiť v zahraničí,sami ,

adik64
5. sep 2024

Islaby som studovat do zahranicia a nevratila by som sa na Slovensko.

drahusa333
5. sep 2024

Chodila by som von s rovesnikmi a vytvarala si viac priatelstiev, isla by som na vysoku, nepodcenovala sa.
Menej riesit kto si co mysli 😆

guiseppinka
5. sep 2024

@ajuga "nikdy" poznam... vzdy som bila, ze nemcinu sa NIKDY ucit nebudem, lebo ju aj tak NIKDY nebudem potrebovat🙈 vies ako som si buchala hlavu pred 8 rokmi? Ze som mohla byt teraz niekde uplne inde🙈🤭 ale tak co uz...

u2jana
5. sep 2024

Cestovala by som, išla na inú vš, alebo ani nešla na žiadnu, a hlavne by som nepozerala na to, čo sa odo mňa očakáva, nebola vždy tá rozumná, ale skúsila by som nájsť svoju cestu…

@jaja20 presne 😃 na tiez som na dovolenke vravela muzovi, mat znovu 20 - robim animatorku na nejakom greckom ostrove.

beronsche
5. sep 2024

Teda, bála by som sa niečo meniť, čo ak by som nemala potom svoju rodinu? 🙃
Ale za nesprávne rozhodnutie považujem, že som sa neskoro naučila dobre cudzí jazyk, výber VS a najmä návrat zo zahraničia po narodení prvého dieťaťa.

zzzza
5. sep 2024

@beronsche súhlasím bala by som sa niečo zmeniť

zzzza
5. sep 2024

Ale inak nestrácat cas s bývalým a ísť na inu VŠ

mirithia
5. sep 2024

Myslela by som iba na seba a určite by som sa nevydala...

mk1111111111
5. sep 2024

Mne by stacilo, keby som viac ovladala jazyky. Ale, tym, ze som ich vobec nepotrebovala, len prilezitostne, tak som sa na ne vybodla. A teraz to lutujem.

simka17161
5. sep 2024

Viac by som si verila a lepšie sa učila.

adik64
5. sep 2024

Nakupila si kvantum oblecenia v dobe, ked vyber v obchodoch stal za to, kedze dnesna ponuka je otrasna 😄

autor
5. sep 2024

@adik64 zožrali by ti to mole a dnes by si tu písala, ako ľutuješ vyhodené peniaze na oblečenie kúpené roky dopredu :D. Ale ten pocit veľmi dobre poznám, ja som si nevedela nič vybrať v obchodoch niekedy okolo roku 2005-2006 normálne pocit bezradnosti. Pekná postava a nebolo čo na seba :D.

adik64
5. sep 2024

To bol len taky vylev po dnesnom neuspesnom pokuse nakupit si nieco pekne na jesen 😄

autor
5. sep 2024

@adik64 ja som to reálne zažívala asi 2 roky vkuse, aj kamoška to isté. Kopec peňazí vo vrecku, mladá kočka a nič na seba. Potom sme cestovali do iného štátu a tam som doslova zažila obsesiu :D.

elzena2
5. sep 2024

@simka17161 ja som narychlo precitala "viac by som si varila" 😀

simka17161
6. sep 2024

@elzena2 Určite varím a jem dosť ale snažím sa jesť rozumné.🙂

Strana
z2