Čo čakáme od mužov a oni od nás?
Ahojte,zakladám túto diskusiu,aby som vedela,či len ja mám také vysoké požiadavky na svojho mužo.Čo čakám ja:
Máme dcéru skoro 2ročnú.Veľmi sa na ňu tešil.Po narodení som ju kojila,takže som k nej v noci vstávala ja.Občas ju zobral na prechádzku v kočíku.Nepracoval,času mal dosť.Po skončení kojenia som ho prosila,aby občas aj on ku nej vstal,vraj on potom nevie zaspať.Keď veľmi plakala išiel spať do druhej izby.Ráno vstáva skoro,ale malú nikdy nezobral z izby,aby som si trochu pospala.Teraz je neposedná,len behá.Nevie sa s ňou zahrať,len chvíľu,keď plače si ju mám utíšiť sama,keď pozeráme tv musím k nej ísť ja.Na zmrzlinu či do mesta s nami nikdy nejde,on len autom.Keď som potrebovala poztrážiť,musela som ju brať k mojej starkej,svokra býva oproti,ale je stále akože unavená,lebo nestíha za malou.On si kľudne ide na hríby,poľovačku,do posilovni,každé ráno so psom,ale na malú a mňa čas nemá.Teraz robí,ale času má dosť.Mali sme výročie chodenia,kúpila som mu značkové okuliare,on nič,ani večera.Keď bere malú,tak len k jeho starým rodičom,rodičom,ale ostatné je na mne.Ani kúpať sa nechodíme,máme auto,ja musím ísť busom.A je toho ešte oveľa viac... 🙂
Čo očakával on:aby mal stále čo jesť,jedlo mu neviem riadne zohriať,tričko od fľakov riadne vyprať-ako jeho mama,vyžehliť golier na košeli-ako jeho mama.Aby mal ticho,keď pozerá správy-zavre dvere keď malá plače.Aby som po únavnom dni s malou bola stále sexuálne aktívna-ešte aj pri varení obeda 🙂 Ked nemám chuť,som ako stará žena,čo jej to stačí raz za týždeň.Aby som s malou chodila každý deň k jeho starým rodičom,rodičom.Veľakrát mi nezje obed,keď neni podľa jeho predstáv,len šomre,hundre ako starý dedo.Na blbostiach sa háda každý deň,vždy si to zlíznem ja.Ak aj sme vonku s malou spolu,nech za ňou bežím,lebo spadne,nech dávam pozor,ide auto a on svoju riť nezdvihne.
Takže teraz mu nevarím,neperiem,nežehlím,spíme oddelene a podávame návrh na rozvod... 🙂
@tinki Ahoj,no zaskočil ma tvoj príspevok z pred dvoch rokov....ja som sa s manželom nerozviedla,všetko sme si urovnali,máme spolu ďalšie dieťatko a sme konečne šťastný.Naozaj sa mi snaží so všetkým pomáhať,máme problém so staršou dcérkou,tak to spolu riešime a aj keď si niekedy vymeníme názory,vždy to riešime tak,aby tým naše deti netrpeli.Tiež som nechcela veriť,že sa zmení,ale stalo sa,čo ma moc teší a naše deti miluje,teraz sa chystáme na dovolenku a nemám ani pomyslenie,že by sme raz znovu museli riešiť takú závažnú a životnú siruáciu ako vtedy.
Aj tak ti ďakujem za povzbudenie,no ale vytrvalosť asi ruže prináša a ja som teraz naozaj veľmi spokojná a šťastná 🙂
@sny a ako si teda dopadla??? 😅 bol rozvod? alebo je vsetklo oki? 😉
@veronika1417 Veronika čítame pozorne 😉 😀 nebol rozvod ,pozri tretí príspevok nad tebou 🙂
@bodka13 prosim Ta ja som sa tu zamotala 😀 som tu dlho na Mk nebola a nejako som sa nevedela zorientovat 😀 chcela som si to pridat medzi oblubene a vrtela som sa dokola a nie aby som pozrela dalsie prispevky 🙂 dik za upozornenie len ma zaujalo co napisala a strasne som bola zvedava ako to dopadlo 😀
@sny ahoj, ospravedlňujem sa, až neskoro som si všimla, že to bolo dva roky staré...Ale ak je to tak ako píšeš, tak som tomu veľmi rada. Teším sa, že manžel pochopil o čo ti ide a že urobil krok k tomu, aby ste našli k sebe opäť cestu.
Uznávam, niektorých chlapov treba nakopnúť alebo nastrašiť, aby si uvedomili, čo majú doma.
Ja osobne som tiež toho názoru, že zbytočne sa nerozvádzať..Ale tvoj príspevok mi pripomenul moju kamarátku, ktorú som spomínala a tam už niet čo zachraňovať, bohužiaľ. Samozrejme do tvojho vzťahu nevidím, takže neviem aké to u vás je alebo bolo...
Ale teším sa, že je všetko v poriadku. Len tak ďalej... 😉
@veronika1417 To je v pohode,nerozviedla som sa a dúfam,ani sa nikdy nerozvediem 😉
@tinki To nič moja,tiež ma prekvapilo,že niekto zase načal túto tému a oslovili ste ma,aj som na to už zabudla.Môj život sa uberá teraz správnym smerom,tak si ani nechcem predstaviť,ako by som bola dopadla sama s malým dieťatkom 🙄 Preto prajem každej,aby ju postretlo aspoň také malé šťastie ako mňa 🙂

no super, teraz som si všimla, že je to už dva roky staré...ale budiš... 🤐