Čo dať 15-ročnej do adventného kalendára?
Zdravim všetkých .Zaujímal by ma názor ,je hlúpe dať 15rocnej adventný kalendár?ak tak čo by prijali 15rocne dievčatá.Dakujem za nápady.
@simsalabim čooo? to fakt? ja dve päťky a prvy rok nič dve nuly
Kupujem kazdy rok neteri kozmeticky a synovcovi lego. Paradna vec,velmi sa na to tesia. Aj teraz uz mam objednane,lebo vsak black friday bol,tak 25% dole
@karolinakr akoze dve nuly? Ved oni garantuju urcitu sumu...tusim minimalne 5€ a su tam dva kupony.
@simsalabim toto mi hovorila kamoška, ktora mi ten kalendar, dokonca som to videla na vlastne oči teraz v Ikei..Kod sa overuje na nejakej stranke, že som zadala čislo 3x a nič
Ja neviem, či toto neni trošku zavadzanie z ich strany, že každy tam bude mat 5 euro, ale ked som realne išla na ich stranku a zadala kod, vyhodilo mi nič
Teraz som si kupila z dmky kalendar od Baley, krasne namaĺovaný a su tam male sprchače.Aj minuly rok od nich som.mala taku krasnu dozu
Keby ti všetko zlyhalo, na tento sa neurazi, fakt je milý
Ako prvy mam Duschpeeling, už som nakukala do jednotky
@karolinakr kod ani nam nikdy nefunguje. Ale kupon ma vzdy min hodnotu 5€
@lauraaaaaa moja má 16 a na adventný kalendár sa teší. Kupujem buď z DM alebo Douglas, čokoládový nemôže, keďže ma celiakiu a vi všeobecnosti sladké nemá rada.
@simsalabim čoooo? tak som vyhodila 10eur hehe

@lauraaaaaa kozmetický adventný kalendár a klasický s malými čokoládkami.... a možno Reeses čokoládový kalendár - tie sú teraz obľúbené u teenegeri-majú ho v Actione