icon

Čo dnes pozeráte v TV?

lauriema
21. okt 2020

Ahojte dievčatá, všade sama korona a bu bu bu a ja už mám toho plné zuby, nemám sa veľmi skym doma baviť, manžel v praci deti bud spia alebo pozerajú svoje... Kamošky majú deti tak ich nechcem otravovať, aj to ich veľa nemám takže tak. Dúfam že ma tu nesprdnete že čo zas sem píšem, možno je dobre si len tak občas popísať o každodennom živote za co sme vďačne, čo chceme zmeniť. Tak začnem napr. Ja, som vďačná Bohu za rodinu, zdravie, za prácu, hcela by som zmeniť to ze mam malo. Aši na najstaršieho syna cez deň sa. Mu skoro vôbec nevenujem, sú dni kedy viac a sú dni kedy menej...

Strana
z2
vamajka
21. okt 2020

@lauriema nezakladaj temy a budes mat cas na syna🙂

lauriema
autor
21. okt 2020

@vamajka syn už spí, preto som založila napísala som ze nemám naňho čas cez den

lauriema
autor
21. okt 2020

@vamajka ale nechcem riešiť syna, ja si čas nájdem radšej napíš čo pozeráš

emilka_1
21. okt 2020

@lauriema mám Duolingo aplikáciu a zdokonaľujem sa v cudzom jazyku, počúvam podcasty rôzne, hľadám inšpirácie na aktivity a projektiky pre deti, hľadám miesta, kam ísť na výlety, čítam knihy...

lauriema
autor
21. okt 2020

@emilka_1 Ahoj, super a aké knihy čítaš?

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
ahoj0
Autor odpoveď zmazal
emilka_1
21. okt 2020

@lauriema ja čítam také slovenské z obdobia na prelome 19. a 20. storočia. A potom rôzne ruské (Tolstoj, Dostojevskij), anglické, nemecké klasiky. Občas literatúra faktu, a tak rozlične.

jakoma
21. okt 2020

@lauriema ja momentalne ficim na seriali v siedmom nebi, ked mam cas🙂 je ti trosku aj o Bohu a trosku na zamyslenie

lauriema
autor
21. okt 2020

@jakoma Áno, iem o aký seriál ide, kde to ide?

marcellka32
21. okt 2020

Ja strikujem deku

lauriema
autor
21. okt 2020

@emilka_1 Aha takže ty takto ja čítam bibliu

lauriema
autor
21. okt 2020

@marcellka32 Super, si sikulka a akú deku pre seba?

jakoma
21. okt 2020

@lauriema neviem,ci to nevymazu,ale: https://najserialy.to/serial/7th-heaven/s01e01 (je to v slovencine, staci vypnut 3 reklamy pred kazdou castou a potom uz ide bez reklam)

lauriema
autor
21. okt 2020

@ahoj0 Ahoj, ideš sa sama prejsť? Neboj os sa? Ja som strachoprd ináč a netflix to áno,

lauriema
autor
21. okt 2020

@jakoma Si zlata ďakujem ti

lauriema
autor
21. okt 2020

A o ste dnes varili na obedík?

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
ahoj0
Autor odpoveď zmazal
simca06022011
21. okt 2020

Čítam, netflix, výšivam 😂 a keby sa mi chcelo, tak ako sa mi nechce... Ešte by som mala umývačku vyložiť 😂 aj žehliť by som mohla... A ešte aj prácu som si domov doniesla... Ale to počká 😂 do zajtra

lauriema
autor
21. okt 2020

@ahoj0 cooooo? Tak ta kamoška musí byť super hrdinka odvážna teda 👍No ja by som sa občas aj prešla sama len neviem kde by som deti nechala 🤪😉A občas je fajn pokecat s dospelakom a nie stále len s deťmi, preto po večeroch trávim čas na MK

lauriema
autor
21. okt 2020

@simca06022011 Ako keby som seba počula, ešte to to by sa dalo ale radšej ležím a asi sa to samo...... 🤪😪😀😀😀😀

lauriema
autor
21. okt 2020

@ahoj0 A to si stále vegan? Jak živ teda? Alebo chudneš?

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
ahoj0
Autor odpoveď zmazal
lauriema
autor
21. okt 2020

@ahoj0 waw super, a co také napríklad nesmieš teda živočíšne sa berie aj jogurt syr však?

lauriema
autor
21. okt 2020

@ahoj0 No ja ti poviem pravdu ze mne napríklad mäso ani veľmi nechuti a dokázala by som bez neho v pohode fungovať, to sa však nedá povedať o mojom mm ten musí mať Kazdy deň. Mäso

lauriema
autor
21. okt 2020

@ahoj0 A ešte som zabudla ze ale ja napríklad jogurt musím mať....

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
ahoj0
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2