Čo dnes robíte?
Doobeda sme boli plavat, podvecer pojdeme na oslavu.
Bola som v škole na skúške a zvyšok dňa už budem len oddychovať a starať sa o choré detičky
Pokladáme podlahu a montujeme lišty. Ale najradšej by som si ľahla do posteľe a spala. Toto "skvelé" počasie mi už leze na nervy.
Doobeda sme mali vonku brigádu tak sme robili poriadky okolo bytovky, potom som uvarila rýchly obed a upratala a sľúbila som deťom, že poobede pôjdeme do mesta na nákup len zatiaľ sa mi veľmi nechce
už som varila, periem, vešiam prádlo, upratovať nestíham - to prenechám deťom...
ešte potrebujem upiecť koláč na nedeľu a rýchlo ku otcovi tiež niečo porobiť...
podvečer chce manžel aby sme si spolu pozreli zopár dielov seriálu...
Pracujem 🤣 bola som na rannej o chvíľu padám na poobednú službu
Pozeráme telku..popri tom varenie,upratovanie,šteklenie,jedenie a pitie kávy
lezim a oddychujem 🙂 nejaka viroza ma drapla, tak manzel ma dnes vyhradnu starostlivost (aj zajtra)
Dnes mam termin porodu. Bola som na kontrole. Velky nakup. Uprstovanie a varenie. Poobedny oddych a prave pocuvam dazd. Chystame sa na navstevu. xD Zatial nerodim.
Som v 29 tt, sama doma a riešim že mi tečie voda zo zachoda 😂😂😂
Od 4tej som bola v práci, o 10tej prišla domov.. dcéra túžila po babskom dní už dlho a keďže tak lialo išli sme na nákupy, kde si minula našetrené peniaze na šaty a knihy 😁 chalani zatiaľ robili chlapské veci, kúpili si kebab a hrali sa s autami.. večer si pustia rozprávku, ja pôjdem spať a zajtra zase do práce..
doobeda slečna Marplová, potom návšteva svokry, Lidl, chatka, teraz sa varí na zajtra, perie sa, večer prechádzka, film alebo kniha.
Prave sme uspali nasho maleho nespavca😅 dnes uz len dve decka vina a kniha. Ale pocitam ze po par stranach zaspim😂
@stellarstar furt v robote ???
@jozef11111111 pracujem 30 h týždenne. Za marec som odmakala viacej kedze kolegyňa išla do dôchodku ale ja svoju prácu mám rada
@stellarstar našla sa v živote a vie co chce robiť , to je moj sen 😂 umenie
@jozef11111111 chceš vyskúšať moje umenie? Lebo moje umenie naozaj nie je lahke, je psychicky i fyzicky náročné
@stellarstar nie , len že je umenie si nájsť robotu čo niekoho baví ja sa ešte hľadám ako my povedali viacerí tak ...🙌🙌🙌🙌🙌🙌🙌

Upršanu. Doobeda som trochu pouhadzovala a navarila obed. Poobede to vidím jedine na knihu.