icon

Čo hovorí tetovanie o človeku?

2. máj 2023
gejb
2. máj 2023

Ze sa nebojí dlhodobého záväzku 😁😁

fotoarch
2. máj 2023

ze ma rad tetovanie 🙂

tiezjedna
2. máj 2023

Nič

sisaka
2. máj 2023

Že podlieha módnym trendom? 🤷‍♀️

river_song
2. máj 2023

Prirovnala by som to k noseniu šperkov. Niekto chce zaujat, niekto si to da ako memento na speci udalost (narodenie dietata, svadba a pod), niekto to berie ako ako ozdobu tela (takisto ako napr. nausnice alebo prsten) 🤷 Myslim ze tetovanie ako takw nevypovedá o cloveku nič konkrétne. Asi zalezi kde a čo má

1radula1
2. máj 2023

Absolútne nič :D Skôr by som sa zamerala na to, aké tetovania ten dotyčný má :D Podľa toho sa už osoba tak trochu charakterizovať aj dá, by som povedala. Ale akože všeobecne vôbec nič :D

nikha2809
2. máj 2023

O mne moje hovorí, bola mladá a sprostá 😂

gypsomilka
2. máj 2023

Som nevedela ze tetovanie nieco o cloveku hovori. Musim zistit co to moje 😂😂😂

andreatytler
2. máj 2023

@nikha2809 😀😀😀

katkine_terapie
2. máj 2023

A malo by niečo hovoriť? Teda, ak odmyslíme tetovanie symbolov, ktoré sú v trestnoprávnej rovine resp. na jej hranici.

bloger
2. máj 2023

Záleží, že čo si dá človek vytetovať. Môže to vyjadrovať aj príslušnosť k nejakej skupine. Nebudem to tu radšej rozoberať. Teraz by bol aj problém dať si vytetovať písmeno Z.

mirkava
2. máj 2023

Osobne, nepáči sa mi keď si ženy dajú potetovať hrudník, dekolt, niekedy až krk. To mi príde príšerne. Napriek tomu ich neodsudzujem, je to každého vec.

queen_mary
2. máj 2023

@nikha2809 presne aj o mne🤣🤣

bluka2
2. máj 2023

Ja keď vidím niekoho s čínskymi a arabskými znakmi, tak si o dotyčnom myslím, že asi nevie ten jazyk 😀