Čo hovoríte na skupinu Kollárovci?
Diskusia ako zabiť voľný čas.Co hovoríte na skupinu Kollárovci?Ja som pár krát bola na ich koncerte a celkom pekne pesničky majú.Dost ma šokovalo keď od nich odišiel Štefan Repka.Neviem čo konkrétne bolo za jeho odchodom,na nete pisali že kvoli korone čo on sa nechcel dať zaočkovať sa.Teraz sa dal na sólo a vyšiel jeho prvý album.Pesnicka Poďme si spraviť krajší svet je topka,strašne sa mi páči.Stale si to prehravam dokola a čakám kedy mi dorazí jeho cd domov🙂Čo si myslite o týchto spevákov,tiež ich máte radi?
My sme na nich boli a celkom dobre sme sa zabavili, teda odhliadnúc od toho, že sme čakali celý koncert na jediné dve pesničky, ktoré od nich poznáme 😂 a samozrejme ich zahrali na samý koniec 😂
od nich sú super 2 skladby, jediné, na ktoré si z chuti zatanančím. 🙂
Kým tam nehrá ani sa do toho inak nezapája Boris či Zoroslav Kollár, tak nehovorím nič.
nemám ich rada, tiež preferujem iný štýl hudby
mimo môjho vkusu... podľa mňa sa ich spev ani spevom nazvať nedá. Ak niekde počujem ich pesničky - prepínam.
ja nechapem tomuto novodobemu trendu ze 5 chlapcov v rifliach a bielej koseli spieva ludovky a nedajboze ich este preraba do rockovej verzie. bud budem tvorit alebo prezentovat ludovu hudbu so vsetkymi tradiciami, v krojoch a nie taketo miesanie stylov ktore ani dokopy nejdu. absolutely not.
a inak ak to mala byt reklama, tak dost nepodarena. :D
na môj štýl trápna hudba, ale proti gustu žiaden dišputát
@pukina 👍👍👍
Bože ženy za všetkým hneď niečo hľadáte.Chcela som sa len pokecať o hudbe,kľudne napíšte akú skupinu máte radi vy,rada sa nechám inšpirovať.
Ja nezijem na sk, tak tieto skupiny bohvieako neregistrujem,len sme boli v lete na oslave a hrali tam od kasubovcov chaka chaka a a moja dcera sa doteraz smeje na texte.....uz tancuje aj kamen🤣.
mam rada iron maiden, pre inspiraciu :D
nemam ich rada,nepočuvam ich no ja nemam rada ani Kandráča
tesis sa na cdcko? Wau to znie ako z praveku 🙂
Ja som o nich ani nevedela, a nedávno som ich započula na YouTube, a odvtedy ich počúvam.
Myslím si, že sú u ľudí dosť obľúbení. Osobne mám ale radšej kapelu Progres. Kollárovci majú ale aj krásny klip Vianočný.
Nám hrali na svadbe, teda celú svadbu pred 11 rokmi keď hrali ešte klasické ľudovky. Tie sa mi páčia v ich podaní, tie ich evergreeny sa mi nepáčia. Ako svadobná kapela boli ozaj super
@tehulka2011 Áno mňa poteší aj taká maličkosť ako cd od obľúbeného speváka.
Ja ich mam rada,pacia sa mi ich pesnicky. My zas doma mame radi ludovky,retro atd 😀
Podla mna je skupina Kollarovci super, mam rada ich piesne, bola som na ich koncerte asi pred 4 rokmi a teraz v lete na stretnuti goralov pieninach.....maju vela priaznivcov a dovolim si povedat ze v roznych vekovych kategoriach.....kazdy vsak ma rad iny styl hudby a iny nazor na konkretne skupiny alebo spevakov......ja tiez nepocuvam len ich, ale aj ine piesne od nasich, ci zahranicnych spevakov a skupin......nikomu nebudem vnucovat svoj nazor a kazdy nech pocuva to co sa mu paci🙂
Ja chodim pravidelne na koncerty kollarovcov vzdy boli super clovek zabudol na starosti problemy uplne sa odreagoval ale Stevov Repkov hlas tam jednoznacne chyba a som velmi rada ze som ho opat mohla pocut jeho cd je super!a nova piesen tiez mi nejde von z hlavy ta sa mu podarila!Sme radi ze je spat
Ja ich mam rada🙂bola som viac krát na ich koncerte, a konečne viem kde zmizol Repka 😀
Kandraca teda ja nemusím ...ale počúvam aj Kabátov teraz idem na ich koncert 🥰
Vždy boli akoby v tieni Kandráčovcov, no podľa mňa sa to už mení. Majú obrovské množstvo fanúšikov, koncerty sú vždy plné. Mne sa páčia a prídu mi skromnejší ako Kandráč, ktorý už vyskakuje aj z chladničky a k tomu s celou rodinou. Ako kapela sa mi páčia ale aj Kandráčovci.
Kollárovci nie, máme radi Kandráčovcov, s Ondrejom aj s pani Monikou som mala tú česť osobne, a obaja sú skvelí aj po ľudskej stránke.
Mám rada Kollárovcov takže ak by ste chcela pokecať môžme kľudne
Aj my, celá rodina, na nich ficime, poznáme ich aj osobne, sú skvelí aj ľudsky. Zacala som na ich koncerty chodievať ako novinárka a obľúbila som si ich, či už hrajú klasické ludove alebo modernejsi styl. Deti ich počúvali už v prenatalnom období, milujú ich hudbu, syn sa im chce podobať a výborne na nich vplývajú, vdaka tejto hudbe chcú navstevovat zus. Chodievame na rôzne ich koncerty a akcie. Nikoho nepoznám, komu by sa nepáčili alebo ich nepoznali a nikoho ani nepresviedčame, aby ich počúvali. Každý má svoj štýl, no nechápem, ako môže niekto marnit čas vypisovanim, že mu prekážajú. Podľa mňa to tak nie je. Ale každého osobná vec. My ich radi mame. Téma fajn, prečo nie. Sú tu oveľa väčšie blbosti, ktorými ľudia pútajú pozornosť a druhi reagujú ešte horšie. To, že autorka hľadá kamošov, ktori počúvajú to, čo ona? To je ok,ma srdce. Fanclub veru majú veľký a aj mimo hraníc.

Nie ja ich nemám rada, mám rada iný štýl hudby..