icon

Čo hovoríte na to, že Plačkovú aj s mužom zadržali policajti?

27. sep 2021

Myslite, ze lietaju naozaj v drogach?

hiro
28. sep 2021

Podla mna nie je taka hlupa aby drogy skladovala u seba doma. Na to mala inych ludi kde ich nasli. A ked ju oni nepotopia tak sa jej to prepecie.

pictbridge
28. sep 2021

@vero96 veru. Sledovala som ju ale tie prachy to uz bolo cez. Ja nehovorím ze nemakala šikovná bola. Ale asi sa jej málilo 🤦‍♀️ škoda no . Veľmi klesne.

lvula
28. sep 2021

Presne toto som cakala 😃

nikha2809
28. sep 2021

@lvula áno Naka bežné obviní aj tých čo idú s nesprávnymi ľuďmi len na večeru 🤣🤣🤣

sticker
terina25
28. sep 2021

@lvula ano, ona nic ,,nevedela,,😇👼🤦🤣

puklica13
28. sep 2021

@petulda333 určite si každý môže za svoj život sám.. povedz to dietatu, ktoré sa diva doma na fetaka.. poprípade sa narodí s abstakom..ako sorry, pre toto fakt nemám pochopenie

rora
28. sep 2021

Myslim ze z nich dvoch je to skor on ktory sa do niecoho namocil za vidinou velkych prachov.... ona podnikala s kadecim, on to mozno chcel dohnat, viacero komentov aj na fb hovorili skor ze z jeho strany to islo... a ktovie, mozno o tom aj vedela, ale neriesila... a chyba...

ariannazara
28. sep 2021

Sledovala som ju už dávno ale posledny pol rok/rok co už pridavala nemalo období. Vkuse sa vyvysovala ake ona zarába milióny k čomu to je dobre?! Ja osobne keby mam také biznisy(mimo drog) žijem si, dovolenky, rodina, domček, auto a neriešim žiaden instagram a bludy a nepotrebujem sa vystavovať. Ale to sú tie typické SK "celebrity" všade sa pchaju, pretrcaju myslia si ze sú nesmrteľný a príde jeden deň kedy všetko padne ako domcek z karát 🧐

petulda333
28. sep 2021

@puklica13 nebavime sa tu o detoch ale o dospelych kt o svojom zivote rozhoduju sami
@savoya 🤮 z tv9jho slovnika. Neobhajujem ju ani neobdivujem. Ako pisem, ak je v tom zamotana tak nech sedi

petulda333
28. sep 2021

@rora tiez mam taky pocit, ved kolko krat s nou nikam nesiel, ktovie co doma riesil a tiez mam pocit, ze zavidel jej uspech. No snad sa tu pravdu aj dozvieme

puklica13
28. sep 2021

@petulda333 veď áno o dospelých ktorí sa rozhodli..aj ona sa rozhodla

petulda333
28. sep 2021

@puklica13 ved ano, uvidime co vysetria. Ak v tom ma prsty,tak verim, ze si trest odsedi

nini1978
28. sep 2021

@hiro to by nebol ani prvý a ani posledný prípad.
To je presne tá nadradenosť a pocit nedotknuteľnosti, čo títo ľudia pociťujú a často sa im to vypomstí.

petulda333
28. sep 2021

@nini1978 videla si niekedy dokument Slavni na dne? Stoji za pozretie. Nikdy by ma nenapadlo ako si ludia vedia znicit zivot, presne pre to co pises.

nini1978
28. sep 2021

@petulda333 nevidela,ale poviem ti,je to realita.
A aj v iných krajinách,nielen na Slovensku
Ja poznám veľmi dobre jeden podobný škandál,jeden chytrý narcis si spravil agentúru paparazzov,robil fotky športovcov, milionárov ecc s milenkami a podobné 💩💩. Vydieral ich,oni platili,on si žil bohemsky život,stále sa vytŕčal,ukazoval bohatstvo... Ale nakoniec ho niekto z tych vydieranych udal a tam už to malo iný spád
Začali sa o neho zaujímat úrady ,že koľko toho má a z čoho to zarobil... zadržaný,opletačky hore dole roky
Raz v lochu,raz von z lochu.zname sú jeho fotky za mrezami ,kde sa nechal fotiť v provokacnych pózach ,aby poukázal na svoj vymakany hrudník...
Súd mu nariadil aj nejaký rehab,tam tiež nič nedodržal,tak zas v lochu.
Nakoniec ho pustili,ale on sa samozrejme vysmieval celému systému a ďalej si riešil svoje hnusne' businessy,drogy a vydieranie.
Našli mu 5 miliónov eur niekde na povale,zabásli ho na 7 rokov!!!!🤭
To bol taký ten trest naozaj prehnaný,ako varovný príklad
Takže naozaj nikdy nevieš

ella_price
28. sep 2021

😆

ella_price
28. sep 2021

Ešte si k tomu zaspievam pre lepší deň 😁😁😁

https://www.youtube.com/watch?v=A3eWSytd8og
kittykat22
28. sep 2021

Prisiel na psa mraz https://ereport.sk/exkluzivne-cierne-na-bielom-...

" Zuzana Strausz Plačková a jej manžel René Strausz. Skupina mala za 30 mesiacov pôsobenia vyrobiť pervitín v hodnote cez 19-miliónov eur. "

sasa1310
29. sep 2021

@kittykat22 veru. No tá z basy tak skoro nevylezie. Tou svojou aroganciou len potvrdzovala, že mal na to všetko žalúdok

savoya
29. sep 2021

Plackova mozno nie ale Rene,vsimnite si na fotkach aku ma sklesnutu a smutnu hlavu,ten v tom lieta urcite.Obaja budu v koluznej väzbe,ti sa z toho tak lahko nevyhrabu.

kikaaa444
29. sep 2021

Zuza urobila jednu veľkú chybu že všetko vešala na ig , nákupy , cesty, veľa krát fotila blocky koľko za čo dala atd a takto si tým duplom na ňu posvietia keďže vedia že tých peňazí fakt ma dosť . Cize im to nedá že odkiaľ . Keby že všetko nedala na net , tak by to možno z toho nejak vyliezla .

petulda333
29. sep 2021

@savoya tiez nas to vcera s muzom napadlo. Ked ich ukazovali v tv, na nej bolo vidno, ze v tom nejde, mozno tusila nieco ktovie. No jej muz? Hlava dole, vidno ze ma v gatiach nalozene od strachu
@kikaaa444 pochybujem, ze ju zacali sledovat kvoli tomu co vesia na ig

kikaaa444
29. sep 2021

@petulda333 to som nepovedala . To určite nie jemine 😆 len hovorím že tým že majú nejaké dôkazy voči nej, tak si tým duplom na ňu posvietia koli tým majetkom čo ma . Auta a tak . To je moj názor

petulda333
29. sep 2021

@kikaaa444 ak maju dokazy, tak uz jej majetok ich najmenej trapi

kikaaa444
29. sep 2021

@petulda333 no uvidíme ako to dopadne . Aj keď sa mi nechce verit že ona by isla sedieť . Neverím tomu 😀 ja som ju sledovala celkom rada

acrobaleno
29. sep 2021

Včera som videla v novinách ako ju viedli v putách a dávala aj "rozhovor". To je tak tupá žena, že nemám slov.

lvula
29. sep 2021

Ja tiež verim tomu, že ju k tomuto 'biznisu' priviedol on. Ved coho on bol v živote schopný? Frustrovaný taxikár, ze jeho zena zarába ťažké prachy a on sa prizivuje.... Tak to vyriešil po svojom... Úprimne sa ale cudujem, co ju pri nom držalo.. Asi fakt to musela byt skutočná láska... 🙂

oli18
29. sep 2021

@lvula mas nejake skreslene predstavy o nej 😉O co je ona lepsia od neho? Hodia sa k sebe, iq maju rovnake.😃

petulda333
29. sep 2021

@oli18 nemyslim, ze skreslene predstavy. Nemusim ju, jej vyjadrovanie a vystupovanie je grc. No on mi vzdy orisiel ako blbecek kt sa vezie na jej ,, slave,, a ziarli, ze nema taky uspech ako ona. Nic nevie, len saskovat a tak sa zabezpecil inak. Jasne, netvrdim, ze to tak je. Len je to moj dojem z nich. Ale ano, hodia sa k sebe kvalitne 😁

lvula
29. sep 2021

@oli18 absolútne nemám skreslene predstavy, idiota zo mňa skutočne robiť netreba 🙂 ani ju aktívne nesledujem.
Ženy vždy inštinktívne vzhliadaju k silnejsiemu mužovi alebo minimálne na rovnakej úrovni co sa tyka zručnosti. Vysoke mienky o IQ jednej aj druhej strany nemam a ani o ich charaktere, co vsak Plackovej uprieť nemožno, je jej obchodný duch a z nicoho vytazit nieco. Ved cim je ona prospešná pre spoločnosť? Nicim... Napriek tomu je zial vzorom pre mnohé mladé zeny. A on je v tohto pohľadu vedla nej nikto, preto mi skôr tento 'novy biznis' pasoval k nemu, aby sa jej 'dorovnal'. To je všetko. Zas treba trochu čítať medzi riadky a nie hneď z toho vyvodiť, ake mienky o nej mam alebo nemám.