icon

Čo hovoríte na to, že Ukrajina plánuje zažalovať Slovensko?

18. sep 2023

Čo hovoríte na to že Ukrajina plánuje zažalovať Slovensko?

Strana
z4
autor
18. sep 2023

@annm81 ja som sa nebavila o Blahovi ja píšem iba tu o Mk ako ľudí urážaš. Ak napíšeš na Blahu že je .. … … doplň čo chceš tak ti napíšem že áno súhlasím lebo je to bohužiaľ “politik” a jeho voličov nebudem posudzovať a nadávať im majú právo sa rozhodnúť ja ich názor nezmením aj keď rada by som ale sú to slobodní ľudia majú právo hlasovať. Nsozaj stačí ja s tebou diskutovať nechcem. Tvoje komentáre sú mi proti srsti.

triss83
18. sep 2023

@annm81 nehnevaj sa, no si stále viac a viac agresívnejšia. Prestaň nadávať každému do rusofilov, kto s tebou nesúhlasí. Nežiješ na Slovensku, komentuj si politickú situáciu v krajine, kde žiješ. O živote na Slovensku vieš veľké guľové. A nepíš mi o tom, ako tu chodíš, ako tu podnikáš, ako rodina bla bla bla.

annm81
18. sep 2023

Ak si o Blahovi myslím niečo negatívne kvôli jeho názorom, nevidím dôvod prečo si rovnakú vec nemyslieť o jeho voličoch. Tiež tie názory zastávajú dobrovoľne, že? A pokiaľ ide o anonymné fóra, dokonca sa bavíme o ľuďoch, ktorí možno ani neexistujú, na rozdiel od Blahu, ktorému ako reálnemu človeku nevidíš problém nadávať.

Ja som prišla s kratkym vecným hodnotením situácie (1.že je to pomerne bežná situácia, 2. že to môže byť značne kontraproduktívne). Mohli sme sa baviť o týchto dvoxh faktoch, ale ty si namiesto vecnýcb argumentov prišla s osobným útokom a fakty si ignorovala. A na základe čoho? Že si si v mojom príspevku prečítala, že každého, komu sa nepozdáva žaloba považujem vraj za dezoláta. A pritom tam nič také nie je ani napísané a dokonca ani len naznačené. To, že nechceš alebo nedokážeš čítať text s porozumením neznamená, že som ťa urazila. Áno, občas sa stane, že niekto niečo zle prečíta, ale tak ty na tejto svojej interpretacii trváš.

@triss83 Zasa ty? Znova nerozlišuješ, čo je napísané? Máš niečo k tým faktom, čo som uviedla, či zasa sa len cítiš dotknutá, hoci som ťa (ani nikoho iného) nemenovala? Rusofil je nadávka? Odkedy to prestalo byť slovo označujúce milovníka Ruska?
Láskavo si, napriek tvojmu nesúhlasu, ponechám právo komentovať si to, čo uznám za vhodné. Keďže nie si vlastník fóra ani administrátor, si tu v rovnakej pozícii ako ja a máš rovnaké právo nahlásiť moje príspevky, ak porušujú pravidlá fóra, čo ale asi nebude tento prípad, alebo?

triss83
18. sep 2023

@annm81 že ťa to baví, dennodenne tu nadávaš rad radom, komukoľvek.

autor
18. sep 2023

@annm81 prosím rešpektuj moje rozhodnutie. Nechcem sa s tebou baviť. Ďakujem

annm81
18. sep 2023

@triss83 , @autorka Hej, nebavia ma tieto vaše osobné útoky, ja by som oveľa radšej diskutovala k téme. Fakty som uviedla hneď v prvom prispevku, vy ste si z nich vyčítali niečo, čo tam nie je a na základe toho sa tu utápame v týchto trápnostiach. No nič, nie s každým sa dá viesť vecná diskusia. Až budete mať nejaké fakty k veci alebo názor na základe nejakých faktov, môžme pokračovať v debate. Za iných okolností to nemá zmysel.

miskakyska
18. sep 2023

"Až budete mať nejaké fakty k veci alebo názor na základe nejakých faktov, môžme pokračovať v debate. "
💡💡💡
😅

@annm81 naša stratená učiteľka Albínka tu má dvojičku?.😳..ju mohol cez covid osloviť len človek s faktami,ináč bol len dezolát .. a ešte aj melieš ,ako ona..o všetkom a ničom a cítiš sa pri tom dôležito,ako keby si všetku múdrosť sveta popapala aj s tvojimi faktami🤓

ahhola
18. sep 2023

@hiro
hiro

Dnes o 16:07
@valeria_h "Tak oni nám chcú nanútiť škodlivé obilie"
No, to je klamstvo. 1. nemozu nanutit kupit (mlyny kupuju dobrovolne lebo je lacnejsie ako nase - a teda nasi polnohospodari maju mensi zisk - 🙃

A hlavne si svoje/naše obilie môžu sypať do Dunaja, ako Ygor testy od zhulika.
Akože komanci tu dbali na sebestačnosť, aby bolo 100%potravin z každého druhu, ano, 🍌🍌🍌banány po valili režim, teda ich nedostatok...
Už toho veľa neostalo, toho nášho.
Mlieko z poľská, fipronilvajcia z Belgie, kurací ka z brasil a obilicko z vojnových poli...
Nech si to vyvezu tam kde doteraz+++do Bruselu.

annm81
18. sep 2023

@miskakyska Ty zjavne tiež dávaš prednosť osobným útokom pred vecnou diskusiou, že?

777januska777
19. sep 2023

@valeria_h zaujímavé, že my obhajci Ukrajiny si nerobíme z Ukrajiny božstvo. My si uvedomuje, že Ukrajina ci Ukrajinci sú úplne normálni ludia a úplne normálna krajina s problémami a ze teraz majú na svojom území vojnu. A západný svet im pomáha nie z lásky ci z nejakého úžasného božského dôvodu, ale z čisto logického kroku, aby vojna naďalej zostala na Ukrajine a tam sa aj vyriešila. Lebo my si uvedomujeme, že by to neskončilo, keďže rusko sa nejako zaseklo v minulom storočí. Ja fakt nechápem prečo to nedokážete pochopiť.

koniarova
19. sep 2023

@777januska777 a čo ma toto tvoje konštatovanie spoločne s tým obilím?

valeria_h
19. sep 2023

@777januska777 Nejaká si zmätená. Vojna by ďalej nepokračovala, to sa neboj 😊

777januska777
19. sep 2023

@koniarova ja som jej odpovedala niekde na prvú spravu, kde písala co obhajcovia na to. Takze a ma to spoločne to, ze pšenicu s pesticidmi ci iné problémy neberieme osobne a ako dramatickú urážku, ved také polsko nám tu napr dávalo posypovu soľ, či pokazene maso a vela inych problemov z inych statov mame tiez a my robime problemy tiez zas inym štátom. Takže vieme, že štáty navzájom si občas poškodia a pozerajú sa len na seba. Ale zrušenie posielania zbraní Ukrajine nám vytvorí nový problém.

777januska777
19. sep 2023

@valeria_h ved je mi jasne, ze zatiaľ by nepokracovala, rusko je toho neschopné. Ale neboj keby sa rusko neskôr spamatalo co my vieme co od neho čakať. To je štát co si dovolil zaútočiť na demokratickú krajinu v Európe, to je jediné čím rusko bojuje, lebo ono v našom dnešnom svete nedokáže konkurovať iným štátom, podla mňa kým by sa spamätávali by tlačili peniaze do zbraní a hlavne by si zfunkcnili jadrové zbrane, ktoré verím, že im nefungujú.

katka700
19. sep 2023

To čo si myslím už dávno, je to skorumpovaný mafiánsky štát kde sa politická verchuska presvedčená o svojej vlastnej nadradenosti sa správa ako malé decko čo dupe nožičkou ja chcem ja chcem len brať a brať nikdy nie je dosť a všetci skáčte ako ja piskam.
Len dúfam že to nevyvolá vlnu nenávisti voči normálnym ľuďom čo z toho štátu usli.

valeria_h
19. sep 2023

@777januska777 Rusko je veľmi schopné a ešte keď sa spojí s Čínou, Kóreou ...

miskakyska
19. sep 2023

@annm81 keď sú podľa teba slušné písmenka útoky a Tvoje osočovanie a uražky voči druhým "vecná diskusia" tak áno...

annm81
19. sep 2023

@miskakyska Tak sa zas a znova pýtam. Ktoré konkrétne slovo v tom príspevku vidíš ako urážlivé? A s ktorým z tých dvoch faktov a prečo nesúhlasíš?
A kde vidím útoky ja? No v tom, že autorka a niekoľko ďalších začalo riešiť moju osobu namiesto toho, aby riešili tie moje fakty, ktoré som uviedla.

777januska777
19. sep 2023

@valeria_h ale prosím ta, rusko je pekne neschopné, tam je tak veľká korupcia, ze aj keby chceli niečo robiť, tak skôr ako sa to spraví sa peniaze rozkradnu. A to spojenie s Čínou 😀 cina nie je mimo a uvedomuje si ako dnes svet funguje. Vie ze dnes sa bojuje inde a úplne inak ako to co robí rusko. Čína si uvedomuje, že potrebuje západný finančný trh, keďže je najbohatší, lebo ak ovládne trh, tak bude mať moc. Čína sa práve preto nespoji s ruskom, ale hra to na neutrala, lebo ona práve využije rusko a rusko bude čínsky vazal. Rusko sa touto vojnou samé zničilo a dopadne to pre neho veľmi zle, Čína už len čaká a potom ho ešte "spasi" aj keď v skutočnosti ho len využije.

hiro
19. sep 2023

@valeria_h "Vojna by ďalej nepokračovala, to sa neboj 😊" Takze vlasne zartuju ci ako to mame chapat?
"Sme veľmoc. Praha, Berlín či Paríž budú opäť naše, zaznelo v ruskej štátnej televízii"
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/677507-sme...

annm81
19. sep 2023

@777januska777 Presne tak, Číňania nie sú blbí a už vôbec sa nedá povedať, že by ich k Rusku ťahal nejaký smiešny sentiment, ako je to u Sev. Kórei. Proti Rusku otvorene nevystúpia, lebo je to pre nich výhodné, ale dobre majú spočítané, že najväčšími obchodnými partnermi je pre nich US, EU a UK. Samozrejme, nemôžme sa tváriť, že sú to naši spojenci a treba na nich myslieť ako na nášho najväčšieho konkurenta.
Hrajú to na obe strany a súčasne na žiadnu - Číňania sú obchodníci a o obchody s nami rozhodne nechcú prísť. Na druhú stranu majú svoje imperiálne ambície a precedens úspešného dobytia Ukrajiny by sa im hodil. No a úplne najviac sa im hodí oslabovanie západu a súčasné oslabovanie Ruska.

cafelatte
19. sep 2023

Mňa by inak zaujímalo v rámci ochrany zdravia obyvateľstva, čo sa stalo s ukrajinským skodlivym obylim na SK?

kvetinka75
19. sep 2023

@cafelatte už sa asi nedozvieme, rozfúkal vietor

cafelatte
21. sep 2023

Poľsko už zastavilo dodávky zbraní na Ukrajinu, kvôli žalobe. A my ???

mogaa
21. sep 2023

@cafelatte my im už nemáme čo dať....tie 2 tanky čo nám ostali si nedáme😝

hiro
21. sep 2023

@cafelatte Uz je po. Dostali rozum a tie zaloby nepodaju.

mogaa
21. sep 2023

@hiro aj to len preto že Poľsko avizovalo že im zastaví dodávku zbraní....ešte nie sú ani v EU a už vyskakujú.....

autor
21. sep 2023

@mogaa Následne Ukrajina podala proti týmto trom krajinám žalobu na pôde Svetovej obchodnej organizácie. Rozpory sa ďalej vystupňovali, keď ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj v prejave pred Valným zhromaždením OSN v utorok kritizoval nemenované európske krajiny, ktoré podľa neho predstierajú solidaritu s Ukrajinou, avšak v skutočnosti nahrávajú Rusku. Po týchto vyjadreniach si Poľsko predvolalo ukrajinského veľvyslanca.

Ukrajina nás má za Amazon, povedal britský minister obrany. Zelenskyj výrok nechápe

Strana
z4