icon

Čo je môjmu kocúrikovi?

zubrienkazubrienka
29. aug 2022

môj kocúrik je poslednú dobu niaky nesvoj. Zvičajne sa celý deň iba hral rád sa nechal hladkať no a dnes iba celý iba deň leží a iba čo sa ho dotknem tak zamňaudží alebo ma kúsne. čo mu môže byť.

lizwer
29. aug 2022

@zubrienkazubrienka Pije vodu? Jedla dnes?

1xenia1
29. aug 2022

Mačky vedia zdravotné problémy veľmi dlho skrývať, keď je už apatický tak je zle. Choďte čo najskôr k veterinárovi tu vám nepomôže nikto

lenka_xy
29. aug 2022

@zubrienkazubrienka to my nemáme absolútne ako vedieť. Treba ísť hneď na veterinu a žiadať komplexnú diagnostiku, môže mu byť naozaj hocičo.

pepek11
29. aug 2022

@zubrienkazubrienka Hneď choďte na veterinu. Prečo jeho problém riešite tu, na koníku? A tá hrubka "zvičajne". Nehnevajte sa, ale z toho bolia oči...

mirabelia
29. aug 2022

@zubrienkazubrienka súdiac podľa reakcie kocúrika to vyzerá tak, že má bolesti...pri bolestiach sa aj z prítulného kocúrika zrazu stane agresívne stvorenie....ťažko povedať, či je to vnútorný alebo vonkajší problém...môžu to byť aj tráviace problémy z nevhodnej stravy (určite nedávať mlieko kvôli laktóze, môže mať potom hnačky, byť nadutý atď.) ..môže byť poranený, aj zlomený pazúrik vie spraviť veľkú šarapatu...skontrolujte ho celého, ak to nie je viditeľný vonkajší problém, tak určite zájsť k veterinárovi, lebo vnútorný problém žiaľ voľným okom neuvidíme a kocúrik nám nepovie čo ho trápi 🙂

zubrienkazubrienka
autor
29. aug 2022

@pepek11 pretože je dnes sviatok a veterina otvorená nieje.

sense
29. aug 2022

Ak prestal aj žrať a piť vodu tak treba pohľadať veterinára co ma pohotovosť.

onedaynick
29. aug 2022

@zubrienkazubrienka je aj pohotovostna veterina. niaky - nejaky, kusne - pohryzie, zvicajne - zvycajne, atd atd

3009
29. aug 2022

@zubrienkazubrienka hľadaj veterinárnu pohotovosť.

brembo
29. aug 2022

Mnoho veterinárov i ked to nemaju písané,maju i pohotovost a su ochotný pomoct. Treba skusit obvolat.

pepek11
29. aug 2022

@zubrienkazubrienka ako písali aj iní, existuje aj veterinárna pohotovosť . Napr. https://www.macenauer.sk/ alebo https://www.zzz.sk/zariadenie/2034-vetguard-vet.... Nie som z Vášho mesta, len tak som googlil. Dúfam, že mačička bude v poriadku. Aj my sme dnes strávili celé doobedie na pohotovosti. So psíkom, ktorý vracal a mal hnačku, s mačičkou z ulice, lebo mala problémy. Bolo tam veľa ľudí - s králikom, chameleónom, psíkmi a mačičkami.