Čo je najdivnejšia vec, ktorú si urobila, keď si bola sama doma?
Dobre, priznávam.
Minule boli všetci chalani preč, celý deň len ja doma, totálne ticho. A ja som… vytiahla fén, zapla ho na plné pecky, pustila si 90’s hity, obliekla sa do starej večernej róby zo svadby a PRED ZRKADLOM som si robila “koncert” Beyoncé style. Mikrofon z dezodorantu, pózy, dramatické pohľady, ruky hore, vlasy vo vetre. Na konci som sa sama sebe poklonila. Trikrát. 🤷♀️😅
Čo je najdivnejšia vec, ktorú ste spravili, keď vás nikto nevidel?
Samozrejme, v bezpečí vlastnej obývačky.
Teeeda, ja som sama doma nebola uz ani nepamatam. A viem, ze ak to raz nastane budem spat, spat, spat, spat a este raz spat. Inak neviem.. s deckami sa doma rozne blaznime, ale nikdy nam pri speve neasistoval fen, ani ked som bola sama dieta.
keď som náhodou sama tak si uvarím niečo zeleninové (čo nikto iný neje) a buď si pustím film (ktorý so mnou nikto nechce pozerať) alebo čítam, alebo spím 🙂 nič divné nerobím
Najdivnejšiu vec? Sadla si a kašľala na bordel,lebo to nemám vo zvyku.
Nič také. Nvm,či je divne si spievať… myslím, že normálne.
🤣 tiež si "vypekam" 80te-90te roky, vyspevuvam, vykrucam sa ...chudáci susedia, ak ma počujú cez stupačku 😇
Ja som ale už dávno to bolo, pustila video s Ricky Martinom a spievala a aj tancovala pred telkou, ako sprostá 🫣🫣. Ale nikto ma nevidel🤣

bezne sa rozpravam sama so sebou, ked nikto nie je doma. po anglicky. (pracujem denne s anglinou a zrejme v nej obcas aj myslim)
a nemusela si to dat ako anonym 🙂