icon

Čo je najdivnejšia vec, ktorú si urobila, keď si bola sama doma?

16. apr 2025

Dobre, priznávam.

Minule boli všetci chalani preč, celý deň len ja doma, totálne ticho. A ja som… vytiahla fén, zapla ho na plné pecky, pustila si 90’s hity, obliekla sa do starej večernej róby zo svadby a PRED ZRKADLOM som si robila “koncert” Beyoncé style. Mikrofon z dezodorantu, pózy, dramatické pohľady, ruky hore, vlasy vo vetre. Na konci som sa sama sebe poklonila. Trikrát. 🤷‍♀️😅

Čo je najdivnejšia vec, ktorú ste spravili, keď vás nikto nevidel?
Samozrejme, v bezpečí vlastnej obývačky.

deedol
16. apr 2025

bezne sa rozpravam sama so sebou, ked nikto nie je doma. po anglicky. (pracujem denne s anglinou a zrejme v nej obcas aj myslim)
a nemusela si to dat ako anonym 🙂

diewcatqoo
16. apr 2025

Teeeda, ja som sama doma nebola uz ani nepamatam. A viem, ze ak to raz nastane budem spat, spat, spat, spat a este raz spat. Inak neviem.. s deckami sa doma rozne blaznime, ale nikdy nam pri speve neasistoval fen, ani ked som bola sama dieta.

lucka_ke
16. apr 2025

keď som náhodou sama tak si uvarím niečo zeleninové (čo nikto iný neje) a buď si pustím film (ktorý so mnou nikto nechce pozerať) alebo čítam, alebo spím 🙂 nič divné nerobím

domka222
16. apr 2025

Najdivnejšiu vec? Sadla si a kašľala na bordel,lebo to nemám vo zvyku.

ivangeline
16. apr 2025

Nič také. Nvm,či je divne si spievať… myslím, že normálne.

zadda1
16. apr 2025

🤣 tiež si "vypekam" 80te-90te roky, vyspevuvam, vykrucam sa ...chudáci susedia, ak ma počujú cez stupačku 😇

bielasovicka
16. apr 2025

Ja som ale už dávno to bolo, pustila video s Ricky Martinom a spievala a aj tancovala pred telkou, ako sprostá 🫣🫣. Ale nikto ma nevidel🤣