Čo je podľa vás väčšie šťastie?
Ahojte mám taku otázku na zamyslenie . Čo je podľa vás väčšie šťastie ? Dokonalý vzťah , bez nejakých problémov , hádok , krásnych chvíľ , verného muža vernú ženu atd atd .. ale nemôcť mat deti , alebo mat dieťa ale nie vo vzťahu , vzťah sa rozpadol , rodina neexistuje . Je podľa vás väčšie stastie stastny manželský pár túžiaci ale po dietati ktoré nemôže zatiaľ mat , alebo slobodná mamička smutiaca za manželom ale zato s najväčším darom a to je jej dieťa . Hm?
To je, ako porovnavanie ci je lepsi zivot bez ruky, alebo bez nohy... Za mna je stastie mat milujuceho manzela a dieta. 5 rokov sme sa snazili o dieta. A aj napriek nadhernemu manzelstvu mi dieta neskutocne chybalo. Vsetko by som bola za to dala, aby sme konecne mali babatko. Vdaka centru reprodukcie sme rodicmi. A konecne je moje srdce uplne naplnene stastim 😊❤.
Nemyslim ze su to veci o ktorych sa vedome rozhodujeme - zas nemame vsetko pod kontrolou... Ja by som napr svojho životného partnera urcite neopustila kvoli tomu ze sa nedari.. A zaroven by som vedome nesplodila dieťa bez zazemia a milujuceho partnera

@ella_price 🤣🤣🤣🤣🤣