icon

Čo je to za chrobáka?

30. jún 2025

Neviete čo je toto za chrobáka ??? Je hnedý, maličký a väčšinou ho nájdem na parapetnej doske. Teraz som ho mala v posteli 😨 ďakujem.

Strana
z2
autor
30. jún 2025
biba_18
30. jún 2025

kožojed?

deedol
30. jún 2025

nie je to cervotoc chlebovy? byva v pecive, muke, cajoch, koreninach...

bavlnka92
1. júl 2025

červotoč chlebový. 🙈 my sme si takého priniesli z obchodu v niečom a zrazu to bolo všade. - všetko do uzatvárateľných nádob a vyčistiť.

sevrin
1. júl 2025

Červotoč, kedysi z času na čas mi to lietalo po izbe a nikdy som nezistil z ktorej prdele sa to bralo. Keď som komplet vymenil nábytok, tak to dolietalo.

evcagabi
1. júl 2025

Ked som brigadovala v pekarni, volali ho zivy kmin 😅😅😅

balerina2025
1. júl 2025
@evcagabi

@evcagabi nestraste, take existuje????? 😨

libusak
1. júl 2025
@evcagabi

@evcagabi ano presne. Aj ja ho pod tym menom poznam 😂

autor
1. júl 2025

Áno, vyzerá to tak, že to bude ono. Lenže ja ho mávam iba na parapetke v spálni a obývačke. V kuchyni som ho ešte nenašla.. ako sa toho zbaviť ??? 🥵

viestta
1. júl 2025

niekde mas zapadnute odrobinky, kus niecoho na com sa vykrmili a vyleteli. U nas to bola oblatka za postelou. Komu tam spadla sme sa nedopatrali

bavlnka92
1. júl 2025

sú to svine, omrvinky, čaj, koreniny, granko, pečivo, cestoviny, proste všetko. najviac ma nasralo keď som ich našla na vlnených klbkách na pletenie...

rozculena
1. júl 2025

ja som toto nikdy nenašla v žiadnom jedle,ani nikde inde,iba na parapete v detskej a kuchyni.Teraz si uvedomujem,že už som to pár týždňov nevidela....

victoriab
1. júl 2025

Presne, na parapete u syna su pravidelne v izbe, nedavno sa nam dostali do korenin, pri balkonovych dverach ich obcas najdem, na parketach... nekonecny boj

autor
1. júl 2025
@victoriab

Presne, na parapete u syna su pravidelne v izbe, nedavno sa nam dostali do korenin, pri balkonovych dverach ich obcas najdem, na parketach... nekonecny boj

@victoriab a sa sa toho nejak zbaviť ? Mňa ide šľak trafiť z toho, je to nechutne

autor
1. júl 2025
@rozculena

ja som toto nikdy nenašla v žiadnom jedle,ani nikde inde,iba na parapete v detskej a kuchyni.Teraz si uvedomujem,že už som to pár týždňov nevidela....

@rozculena áno aj u mňa tak isto, že len na parapetkach a včera v posteli keď som už išla spať 🫠

deedol
1. júl 2025

musis najst zdroj, potom sa toho zbavis

rozculena
1. júl 2025
@deedol

musis najst zdroj, potom sa toho zbavis

@deedol nenašla som zdroj,nikde inde sa to neobjavuej,len tá parapeta

deedol
1. júl 2025
@rozculena

@deedol nenašla som zdroj,nikde inde sa to neobjavuej,len tá parapeta

@rozculena to je divne, ja som vzdy nasla zdroj. niekedy aj daleko od vyskytu, napr. lietali mi okolo pracovneho stola a boli v kuchyni v caji...

rozculena
1. júl 2025
@deedol

@rozculena to je divne, ja som vzdy nasla zdroj. niekedy aj daleko od vyskytu, napr. lietali mi okolo pracovneho stola a boli v kuchyni v caji...

@deedol ja som ich lietať nevidela....

victoriab
1. júl 2025

Netusim 😭

skmonik
2. júl 2025

Momentálne je toho veľa...áno ľúbia sa dostať do potravín ale ja ich nemám nikde a tiež ich mám a objavujem len na tej parapatnej doske ako mam okno otvorene...ono to lieta aj z vonku...

katty123456
2. júl 2025

Tiež si myslím že kozojed..však to sfot,hod do Googlu a presne to najde

mirkaze
4. júl 2025

Aj ja ich mám v detskej, v spálni a v obývačke na parapetach. Dnes som všetky kvety vyhodila na balkón, bo som myslela,že z nich vyliezaju. Zajtra sa chystám postele poodsuvat.

mirkaze
4. júl 2025
autor
12. júl 2025
@katty123456

@katty123456 google mi zakaždým napísal niečo iné, najskôr že to je červotoč chlebovy, potom že ploštice. Tak ja neviem, kúpim dozy sklenené a všetko vyhádžem čo je otvorené.

autor
12. júl 2025
@katty123456

@katty123456 google mi zakaždým napísal niečo iné, najskôr že to je červotoč chlebovy, potom že ploštice. Tak ja neviem, kúpim dozy sklenené a všetko vyhádžem čo je otvorené.

autor
12. júl 2025

Dnes zas na parapetke iba, nikde inde len na parapetach ich nájdem.

mooonika1975
12. júl 2025

Na parapete máme , nikde inde

balerina2025
12. júl 2025
@anonym_autor

Dnes zas na parapetke iba, nikde inde len na parapetach ich nájdem.

@anonym_autor nelietaju z vonka?

dorinecka45
12. júl 2025
@anonym_autor

@rozculena áno aj u mňa tak isto, že len na parapetkach a včera v posteli keď som už išla spať 🫠

@anonym_autor na parapetach to najdes preto, lebo si mala jeho larvy niekde v potravinach,omrvinkach atd.z larvy sa stal dospely jedinec a teraz sa snazi dostat von, ale kedze mas sietky,konci na parapete.vlastna skusenost

Strana
z2