Čo je to za chrobáka?
Neviete čo je toto za chrobáka ??? Je hnedý, maličký a väčšinou ho nájdem na parapetnej doske. Teraz som ho mala v posteli 😨 ďakujem.

kožojed?
nie je to cervotoc chlebovy? byva v pecive, muke, cajoch, koreninach...
červotoč chlebový. 🙈 my sme si takého priniesli z obchodu v niečom a zrazu to bolo všade. - všetko do uzatvárateľných nádob a vyčistiť.
Červotoč, kedysi z času na čas mi to lietalo po izbe a nikdy som nezistil z ktorej prdele sa to bralo. Keď som komplet vymenil nábytok, tak to dolietalo.
Ked som brigadovala v pekarni, volali ho zivy kmin 😅😅😅
Ked som brigadovala v pekarni, volali ho zivy kmin 😅😅😅
@evcagabi nestraste, take existuje????? 😨
Áno, vyzerá to tak, že to bude ono. Lenže ja ho mávam iba na parapetke v spálni a obývačke. V kuchyni som ho ešte nenašla.. ako sa toho zbaviť ??? 🥵
niekde mas zapadnute odrobinky, kus niecoho na com sa vykrmili a vyleteli. U nas to bola oblatka za postelou. Komu tam spadla sme sa nedopatrali
sú to svine, omrvinky, čaj, koreniny, granko, pečivo, cestoviny, proste všetko. najviac ma nasralo keď som ich našla na vlnených klbkách na pletenie...
ja som toto nikdy nenašla v žiadnom jedle,ani nikde inde,iba na parapete v detskej a kuchyni.Teraz si uvedomujem,že už som to pár týždňov nevidela....
Presne, na parapete u syna su pravidelne v izbe, nedavno sa nam dostali do korenin, pri balkonovych dverach ich obcas najdem, na parketach... nekonecny boj
Presne, na parapete u syna su pravidelne v izbe, nedavno sa nam dostali do korenin, pri balkonovych dverach ich obcas najdem, na parketach... nekonecny boj
@victoriab a sa sa toho nejak zbaviť ? Mňa ide šľak trafiť z toho, je to nechutne
ja som toto nikdy nenašla v žiadnom jedle,ani nikde inde,iba na parapete v detskej a kuchyni.Teraz si uvedomujem,že už som to pár týždňov nevidela....
@rozculena áno aj u mňa tak isto, že len na parapetkach a včera v posteli keď som už išla spať 🫠
musis najst zdroj, potom sa toho zbavis
Netusim 😭
Momentálne je toho veľa...áno ľúbia sa dostať do potravín ale ja ich nemám nikde a tiež ich mám a objavujem len na tej parapatnej doske ako mam okno otvorene...ono to lieta aj z vonku...
Tiež si myslím že kozojed..však to sfot,hod do Googlu a presne to najde
Aj ja ich mám v detskej, v spálni a v obývačke na parapetach. Dnes som všetky kvety vyhodila na balkón, bo som myslela,že z nich vyliezaju. Zajtra sa chystám postele poodsuvat.
@katty123456 google mi zakaždým napísal niečo iné, najskôr že to je červotoč chlebovy, potom že ploštice. Tak ja neviem, kúpim dozy sklenené a všetko vyhádžem čo je otvorené.
@katty123456 google mi zakaždým napísal niečo iné, najskôr že to je červotoč chlebovy, potom že ploštice. Tak ja neviem, kúpim dozy sklenené a všetko vyhádžem čo je otvorené.
Na parapete máme , nikde inde
Dnes zas na parapetke iba, nikde inde len na parapetach ich nájdem.
@anonym_autor nelietaju z vonka?
@rozculena áno aj u mňa tak isto, že len na parapetkach a včera v posteli keď som už išla spať 🫠
@anonym_autor na parapetach to najdes preto, lebo si mala jeho larvy niekde v potravinach,omrvinkach atd.z larvy sa stal dospely jedinec a teraz sa snazi dostat von, ale kedze mas sietky,konci na parapete.vlastna skusenost